- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
verilen tavsiye begenilmeyince neden kotulemek olarak algilaniyo?kımseyı kırmak ıstemem ama ben kımse kımseyı kotulesın dıye yazmadım arkadaslar ben onu cok sevıyorum cok emek verdım soyle kotu boyle kotu demıyorum sadece takıntılarından nasıl kurtarabılrım bana yardım edebılecek var mı?
simdi kavramlari dogru tanimlayalim.. bi erkek dar giyimden hoslanmiyo olabilir, kadin da biraz dikkat edebilir, buna hemen takinti denmez.. ama adam her hareketine kusur yapistiriyosa, yaninda diken ustunde gibiysen, o takintidir.. ve degismez, duzelmez.. tavsiyem; ya duzeltmeye cabalama, oldugu gibi kabul et, yada ayril.. ama asla 'ben duzeltirim' diye kendini kandirma..hayır mesela ben ıstedıgı gıbı gıyınsem bıle bısey bulabılıyor bugun pantolonum dardı ondan basladı kavga kendısı ıcın ben takıntılı bırıyım dıyor yanı sorun olmayacak nbsey bıl e olsa onu sorun halıne getırebılıyor annesı de farkında bu durumun benı sıktıgının da farkında o da konusuyor ama duzelmıyo
Haklısınız ama yapamıyorum o yokken tek taraflı olsa inanın sizin gbi dusunurdumBaşlıgı okuyunca 40 li yaslardasiniz sandim. Henuz 22 yasindayken hayatinizda bir cok seyi duzeltebilirsiniz yarim kalan yillar konumunda degilsiniz henuz.
Yani birbirinizi seviyorsunuz tamam da surekli kavga gurultu yada iletisimsizlik ortaminda bu iliskiden nasil keyif aliyorsunuz?
Insan sevgilisiyle 2 sohbet edemeyecekse bir sey paylasamayacaksa hep tartisma ortami olacaksa iliski yasamanin amaci nedir ki? Sadece sevmek neyi cozebiliyor
Diken ustundeyim bu kavram tam oturdu bu yalnzca ikimizde ailmzin ynindaykn oln bsey yani bana heo surekli bi isi oldgndan ve bu yzden gerldgnden bahsediyo bu irtamdan uzakta grustgumzde normalz darmis kotuyms demiyo o zamanda rahatsz oluyor ama buradaki kadar sorun olmuyo bi kez ya syluyo ya sylemiyo uzaktayken kafasi rahatken bzde huzurlu oluyoruzsimdi kavramlari dogru tanimlayalim.. bi erkek dar giyimden hoslanmiyo olabilir, kadin da biraz dikkat edebilir, buna hemen takinti denmez.. ama adam her hareketine kusur yapistiriyosa, yaninda diken ustunde gibiysen, o takintidir.. ve degismez, duzelmez.. tavsiyem; ya duzeltmeye cabalama, oldugu gibi kabul et, yada ayril.. ama asla 'ben duzeltirim' diye kendini kandirma..
Liseden beri beraberiz 7 yilin icindeyzKaç yıl oldu ilişkiniz ?
Emek olmadan yemek olmaz dye bi laf vardr ben cok severimBu yeni nesil neden illaki hamuru ben yoğurayım derdinde pardon ?
Git fırından pişmişini al....
Düğününde böylesine madalya takıyorlar sanki....
nerde oyle davrandigi onemli degil ki.. sonucta o huylu huylu hareketleri yapiyo.. bosanma nedenim; kompleksli ve takintili eş idi.. duzelmiyolar, degismiyolar, daha beter oluyolar.. evlilik huzurla olmadiktan sonra ne anlami var.. ben 'eş' dedigim insanin yaninda sacmalayamadiktan, kotu espriler yapip gulemedikten veya kendim olamadiktan sonra, nasil aşk sevgi bu? (dar kot degil mevzum)Diken ustundeyim bu kavram tam oturdu bu yalnzca ikimizde ailmzin ynindaykn oln bsey yani bana heo surekli bi isi oldgndan ve bu yzden gerldgnden bahsediyo bu irtamdan uzakta grustgumzde normalz darmis kotuyms demiyo o zamanda rahatsz oluyor ama buradaki kadar sorun olmuyo bi kez ya syluyo ya sylemiyo uzaktayken kafasi rahatken bzde huzurlu oluyoruz
biz de diyoruz ki, takintili insana yapabilecegin bsy yok.. ya degistirmeye calismadan susup kabulleneceksin, yada bitireceksin..Ben olumsuz dusuncelerw karsi deglm yalnizca ben hc sevmem istemem gbi cumleler kurulsn dye acmadm bu knuyu yanlis anlaslmasn ama sadeeesadece ne yapablcgm konusunda yardm istiyorum cnku gercekten bz hep byle deglz ama byle oldgmuz zamanlarda da ne yapacagmi bilmiyorum
Cok haklısıniznerde oyle davrandigi onemli degil ki.. sonucta o huylu huylu hareketleri yapiyo.. bosanma nedenim; kompleksli ve takintili eş idi.. duzelmiyolar, degismiyolar, daha beter oluyolar.. evlilik huzurla olmadiktan sonra ne anlami var.. ben 'eş' dedigim insanin yaninda sacmalayamadiktan, kotu espriler yapip gulemedikten veya kendim olamadiktan sonra, nasil aşk sevgi bu? (dar kot degil mevzum)
her an 'aman ne diyecek, aman basima ne getirecek' korkusuyla bi beraberlik olmaz, yani olur da mutlu olmaz..
yine diyorum; acik giyimden hoslanmiyo olabilir, sen de dikkat edersin, bunda bsy yok.. ama takinti baska bsy.. takintili adam dar giyme der bol giyersin, ertesi gun takacak baska sey bulur.. mesele kot etek ceket meselesi degildir yani oyle insanlar icin.. erkek arkadasini tanimiyorum, genel konusuyorum ben.. analizi yapacak olan sensin..Cok haklısıniz
E tamam işte yazık...niye 7 yılını feda ettin...Emek olmadan yemek olmaz dye bi laf vardr ben cok severim
yeni eski dye otekilestrmeye ne gerek var maden siz eskisiniz yardim edin bu sekilde konusacaginiza ben olumsuz yorumlarada acgm ama bn bu iliskiye 7yilimi verdm hep byle degldik o kadar mutlu oldugum gunlerimde oldu bu nedenle sizin dedgnz gbi olmusunu aramiyorum takdir edilmesem de olur sevdgm kisiyle mutlu olmak yeter bana
son olarak bunu deneyecem sanirimMaalesef huyu bu ve düzelmez, düzelmiyorlar. Yine de denemek istiyorum diyorsan senin tek başına yapabileceğin bir şey yok, bir terapiste gitmeniz gerek ama bunu kabul eder mi bilemem.
Ya neden bu kDar kolay bitir ayril demek insanlar brbri icin yorum yaparken hic dusunmuyormu karsidakini bende farkindayim sorunlarin bu yuzden actm zaten bu konuyu ama sizlere ayril demesi kolay geliyo ki bn ayrlsa seviyorum ayrilmam diye yalvaran biri var karsimda herkes cok bilgili cok fazla hayat tecrubesine sahip madem neden kimse de sabret savas demiyo ayrilmak herseyi cozecekmi