- 21 Haziran 2015
- 148
- 37
- 31
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
Ay en nefret ettigim su kiyafete karisan kifayetsiz erkekler. Kadin yakistirmis giymis sana ne sen kendi isine bakikimizde 22 yasındayız sorun su mesela her gorusmemızde dar gıyınıyosun der sureklı soyluyo zaten ben takıntılıyım dıye bu yuzden tartsma oluyo gerılıyoruz ve nerdeyse bırbırımızın yuzune bıle bakmadan eve donuyoruz bıraz once yıne beraberdık konusmaya calısıyoruz ama gercekten cok takıntılı ne yapabılırım bılmıyorum
karıssın ondan da gectm artık mutlu olsak herseyden gectım ama olmuyor sureklı bı sorun herseye takabılıyorAy en nefret ettigim su kiyafete karisan kifayetsiz erkekler. Kadin yakistirmis giymis sana ne sen kendi isine bak
Ee kiyafete kariscak kadar hayatina mudahele eden adam her seyden sorun cikarir huzur vermez daha neler yapiyokarıssın ondan da gectm artık mutlu olsak herseyden gectım ama olmuyor sureklı bı sorun herseye takabılıyor
hayır bu nedenle oldugunu dusunmuyorum acıkcası kıskanclıgına ve baskıcılıgına lafım yok haklısınız byle ama ben dedıklerını yapsam bıle o bısey bulbılıyor. yoksa dedgnız gbı baskıcı ve kıskanc ama bu takıntı dedıgı seylere ne yapabılırım nasıl sorunları çözebılırımkısaca erkek arkadaşınız biraz kıskanç ve baskıcı. hayatınıza müdehale ettiği için sıkıntı yaşıyorsunuz. aşmanız gereken önce bu.
takıntı kısmını ben tam anlamadım. sizin takıntılı olduğunuzu mu söylüyor. ne konuda bu takıntılar?hayır bu nedenle oldugunu dusunmuyorum acıkcası kıskanclıgına ve baskıcılıgına lafım yok haklısınız byle ama ben dedıklerını yapsam bıle o bısey bulbılıyor. yoksa dedgnız gbı baskıcı ve kıskanc ama bu takıntı dedıgı seylere ne yapabılırım nasıl sorunları çözebılırım
hayır mesela ben ıstedıgı gıbı gıyınsem bıle bısey bulabılıyor bugun pantolonum dardı ondan basladı kavga kendısı ıcın ben takıntılı bırıyım dıyor yanı sorun olmayacak nbsey bıl e olsa onu sorun halıne getırebılıyor annesı de farkında bu durumun benı sıktıgının da farkında o da konusuyor ama duzelmıyotakıntı kısmını ben tam anlamadım. sizin takıntılı olduğunuzu mu söylüyor. ne konuda bu takıntılar?
kımseyı kırmak ıstemem ama ben kımse kımseyı kotulesın dıye yazmadım arkadaslar ben onu cok sevıyorum cok emek verdım soyle kotu boyle kotu demıyorum sadece takıntılarından nasıl kurtarabılrım bana yardım edebılecek var mı?
kımseyı kırmak ıstemem ama ben kımse kımseyı kotulesın dıye yazmadım arkadaslar ben onu cok sevıyorum cok emek verdım soyle kotu boyle kotu demıyorum sadece takıntılarından nasıl kurtarabılrım bana yardım edebılecek var mı?
bunun adı takıntı değil aşırı kıskançlık. malesef çözümüde yok. siz yaptıkça fazlasını ister. isteklerin sonu gelmez. hep bir şey gözüne fazla gelir daha fazlasını ister. düzelmiyor çünkü ruhsal bir problem.hayır mesela ben ıstedıgı gıbı gıyınsem bıle bısey bulabılıyor bugun pantolonum dardı ondan basladı kavga kendısı ıcın ben takıntılı bırıyım dıyor yanı sorun olmayacak nbsey bıl e olsa onu sorun halıne getırebılıyor annesı de farkında bu durumun benı sıktıgının da farkında o da konusuyor ama duzelmıyo
eger bu sekılde hallolsa her sey coktan normale donmustu zaten erkek arkadasım cok takıntılı ve bız bunu asamıyoruz
Zaten arkadaslar da asmaniz gerekeni soylememis mi ??
Ne deselerdi?
E ozaman erkek arkadasinizin bir dedigini iki etmeyin problem kalmaz..
bılmıyorum artık bıraktım kendı halıne bır sure bu sekılde denıcem grusmem konusmam mesaj atıyorum zaten genelde gun ıcınde bu sekılde konusuruz bır ıkı kezde telefonla konusuruz ama bunu da yapmıcam artıkbunun adı takıntı değil aşırı kıskançlık. malesef çözümüde yok. siz yaptıkça fazlasını ister. isteklerin sonu gelmez. hep bir şey gözüne fazla gelir daha fazlasını ister. düzelmiyor çünkü ruhsal bir problem.
belki ufak bir ayrılık provası falan yapsanız. nasıl hissdeceksiniz onun değişme ihtimali var mı baksanız. bence insanlar değişmez ama belki haksızımdır.bılmıyorum artık bıraktım kendı halıne bır sure bu sekılde denıcem grusmem konusmam mesaj atıyorum zaten genelde gun ıcınde bu sekılde konusuruz bır ıkı kezde telefonla konusuruz ama bunu da yapmıcam artık
denedık 3 ay ayrı kaldık ıkımızde yapamadık unıverste nedenyle farklı sehrlerdeydık yanıma geldı ve o an unuttuk herseyı hersey duzeldı sankı o donem ıyıydık te sımdı yıne aynı oldubelki ufak bir ayrılık provası falan yapsanız. nasıl hissdeceksiniz onun değişme ihtimali var mı baksanız. bence insanlar değişmez ama belki haksızımdır.
karar sizin ben etken olmak istemem. ama sanki yapacak pek bir şey kalmamış gibi değil mi? hayırlısı olsun diyim.denedık 3 ay ayrı kaldık ıkımızde yapamadık unıverste nedenyle farklı sehrlerdeydık yanıma geldı ve o an unuttuk herseyı hersey duzeldı sankı o donem ıyıydık te sımdı yıne aynı oldu
aminkarar sizin ben etken olmak istemem. ama sanki yapacak pek bir şey kalmamış gibi değil mi? hayırlısı olsun diyim.