Fiyat farkı da vaben yarı otomatik kullanıyordum yine gaz fren var sadece vites geçişlerini daha net hissediyorsun. şu an tam otomatik kullanıyorum hayatımda çok bişey değişmedi açıkçası
fiyat farkı sadece tam otomatik yarı otomatik farkından değil her arabanın bir ton paketi var, tek fark o değildir içeriğinde daha farklı özellikleri vardır.Fiyat farkı da va
Yarı otomatiklerde istediğiniz zaman ayar değiştirip düz vites gibi kullanabiliyosunuz ama bu tam bir düz vites olmuyo. Debriyaj yine yok, sadece direksiyonun oralarda düğmeler var, manuel olarak 1,2, 3 diye arttırabiliyosunuz tabi isterseniz. Bazıları düz vites kullanmaktan daha çok keyif alıyo diye böyle bi özellik koymuşlar sanırım. Ama istemezseniz otomatik yapıp hiç karımadan sürüyosunuz. Tam otomatikte bu manuel vites değiştirme seçeneği yok. Yalnız ben tam otomatik almanızı tavsiye ederim çünkü yari otomatikler yokuşlarda kalkarken az da olsa geri kaçabiliyor. Tam otomatikte yokuş kalkışı daha sorunsuz oluyo.Herkese iyi akşamlar. Ben araba almak istiyorum bundan önceki aracın manueldi.simdi otomatik vites araç ile yarı otomatik vites arasındaki fark ne? Ikisini kullanmak aynını mi fiyat farkıda az değil. Yari otomatik alsam pişman olurmuyum?
Yari otomatik arac BMW ayarindaysa kullanmaya deger cunku geri kacmaz. Diger markalarda mutlaka geri kaciyor. 1-2-3 seklinde manuelmis gibi kullanabilirsiniz,motor bagirir siz hava yaparsiniz falan filan. Bir de camurda karda kolay cikis saglar rampalarda. Onun disinda cok buyuk farklilik yok.
Cevabınızfiyat farkı sadece tam otomatik yarı otomatik farkından değil her arabanın bir ton paketi var, tek fark o değildir içeriğinde daha farklı özellikleri vardır.
hayır vites filan yok gaz fren var sadece tam otomatik gibi. sadece giderken vitesi araba kendi atıyor ya onu tam otomatiğe göre daha fazla hissediyorsunuz. ama sıkıntı verici bir şey olmadı bu bnenim için. hatta bence ikisi arasında fark yok bile denilebilir
Cet cvt şanzıman olanlar da yari otomatik mi acaba onlarda yokuşta geri kaçar miYari otomatik arac BMW ayarindaysa kullanmaya deger cunku geri kacmaz. Diger markalarda mutlaka geri kaciyor. 1-2-3 seklinde manuelmis gibi kullanabilirsiniz,motor bagirir siz hava yaparsiniz falan filan. Bir de camurda karda kolay cikis saglar rampalarda. Onun disinda cok buyuk farklilik yok.
Wolkswagenleri de BMWyi ureten fabrikalar uretiyor cunku ondan saglamlaraaa bende polo vardı çok eskiden. yavrum yarı otomatik hiç kaçmazdı. Kurtuluşun dik yokuşlarını çıkardım ey gibi. Şimdi pololar nasıl bilmiyorum da eskiden daş gibi arabaydı.
Wolkswagenleri de BMWyi ureten fabrikalar uretiyor cunku ondan saglamlar
bende de en son toyota yaris vardı o da hiç kaçmazdı, şimdi sıfır clio var o tam otomatik farkını pek anlamadım otomatikliğininaaa bende polo vardı çok eskiden. yavrum yarı otomatik hiç kaçmazdı. Kurtuluşun dik yokuşlarını çıkardım ey gibi. Şimdi pololar nasıl bilmiyorum da eskiden daş gibi arabaydı.
Genelde japon arabalarinda var cvt sanziman.Cevabınız
Cet cvt şanzıman olanlar da yari otomatik mi acaba onlarda yokuşta geri kaçar mi
bende de en son toyota yaris vardı o da hiç kaçmazdı, şimdi sıfır clio var o tam otomatik farkını pek anlamadım otomatikliğininbelki koronadan dolayı çıkmadığım için de arabada göremediğim bi yarı otomatik tam otomatik farkı vardır
viteste m harfi vardı ondan manuele dönüyordu ama kullanamadığımdan hiç onu denememiştim.yarıda 1-2-3 diye vites değiştirilebiliyor. Debriyaj yine yok. Sizin öyle değil miydi?
Sifir araba icin aralik ayi uygun. İkinci el icin bekleyebilirsiniz subata kadar.Sizce ikinci el için beklemelimi dusermi fiyatlar yoksa aralık şubat almalimi
Ben yaza kadar beklemeyin derim de vites işini bilemem ben hep manuel kullandımSizce ikinci el için beklemelimi dusermi fiyatlar yoksa aralık şubat almalimi