Araba Meselesi

Bir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.
Ay o araba çok iyi tabi diğer bilgileri de iyiyse. Keşke biraz bütçe yükseltebilsen. Ama bence bir bak en azından fikrin olur.

Yaşandı ama 🤪 artık iştekiler diyordu ki işe gelmediğin gün sanayidesindir. Hatta tamircinin çırağı abla işe başladığımdan beri en çok gördüğüm sen oldun diyordu 😂
Düzenli baktırılan araçlar kolay kolay sanayi görmez km si kaç olursa olsun belli bir yıl dolduktan sonra değiştirilen parçalar var ee değiştirilmezse nolur yani ben burada 200 bini geçmiş araç sıkıntıdır sanayiden çıkamazsın lafını duyunca şok oldum arabanın bakımları düzenli yapıldıysa yani bebek gibi bakıldıysa sanayiye falan kolay kolay düşmez.

Düzenli baktırılan araçlar kolay kolay sanayi görmez km si kaç olursa olsun belli bir yıl dolduktan sonra değiştirilen parçalar var ee değiştirilmezse nolur yani ben burada 200 bini geçmiş araç sıkıntıdır sanayiden çıkamazsın lafını duyunca şok oldum arabanın bakımları düzenli yapıldıysa yani bebek gibi bakıldıysa sanayiye falan kolay kolay düşmez.
Aslında aldığımız arabanın bizden önceki sahibi çok önem taşıyor o zaman.

Aslında aldığımız arabanın bizden önceki sahibi çok önem taşıyor o zaman.
Evet çok el değiştirmemiş araba garaj arabası mesela km den çok bunlar önemli düzenli değiştirilen parçalar bebek gibi bakılmış araba eşim arabada en ufak ses duysa neresinden deyip hemen bulur yapar yaptırır

Onu da bilemeyiz işte. Tanıdığımızın aracı ise ya da kendimizin ilk aracı ise ancak biliriz. Yoksa zor yani

X