- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Yine aynı Polo, hiç kaymıyor geri.aaa bende polo vardı çok eskiden. yavrum yarı otomatik hiç kaçmazdı. Kurtuluşun dik yokuşlarını çıkardım ey gibi. Şimdi pololar nasıl bilmiyorum da eskiden daş gibi arabaydı.
Maşallah ya ne güzel anlatmışsınız peki tavsiye olarak ne onerirsiniz fiesta toyota corsa yada c3 bide mitsubishi space star var 2020 baya uygun cvt diyor acaba kaliteli araç miGenel olarak dort tane vites var. (aalinda bir tane daha var onunla bes ama o cok siradisi bi sey hindistanda dacianin araclarinda kullanilmis)
Robotize sanzuman olan otomatik vites araclarda vites gecisleri sarsintidir hissedersiniz. En az masrafli olan bu sanirim ariza yaptigi zaman.
Cvt sanzuman ariza yapma olasiligi cok dusuk ama yaptigi zaman da masrafi cok yuksek. 7 ileri 8 vites gibi tanimlama olmaz sonsuz vites olarak gecer. En konforlusu cvt dir.
Dsg sanzumanlari wv grubu kullaniyor cift kavrama diye geciyor. Vites gecisleri arasinda sarsinti olmasin ve mumkun olan en kisa surede vites degissin diye. Ama tam oturmus degil sikintili.
Tork konvertor sanzuman saglam ve sorunsuz en duzgun calisan olarak tanimliyorlar.
Siz marka modellere f/p olarak bakin degerlendirin oyle karar verin
Hangi arabaya bakıyorsunuz?Herkese iyi akşamlar. Ben araba almak istiyorum bundan önceki aracın manueldi.simdi otomatik vites araç ile yarı otomatik vites arasındaki fark ne? Ikisini kullanmak aynını mi fiyat farkıda az değil. Yari otomatik alsam pişman olurmuyum?
Space star biz de baktık.Maşallah ya ne güzel anlatmışsınız peki tavsiye olarak ne onerirsiniz fiesta toyota corsa yada c3 bide mitsubishi space star var 2020 baya uygun cvt diyor acaba kaliteli araç mi
Arkadaşlar punto yarı otomatik vites 2013 kullanan varmi nasıl acaba motor 1.4 yokuş çıkarmı acabaHerkese iyi akşamlar. Ben araba almak istiyorum bundan önceki aracın manueldi.simdi otomatik vites araç ile yarı otomatik vites arasındaki fark ne? Ikisini kullanmak aynını mi fiyat farkıda az değil. Yari otomatik alsam pişman olurmuyum?
Wolkswagen jetta kullandım 2 yıl yarı otomatikti geri kaçma falan yoktu. Şimdi yine wolkswagen in daha yüksek bir modelini kullanıyorum tam otomatik vites geçişleri haricinde tek farklı daha konforlu olması. Ve cok saglam dedıgınız gıbı cok memnunumWolkswagenleri de BMWyi ureten fabrikalar uretiyor cunku ondan saglamlar
Sedan olmadıgı ıcın 1.4 motor gayet ıyı cıkar. Sedan olsaydı o motor o kasaya kucuk gelırdı dogal olarak yokusta bayılırdı araba vıtes kucultmenız gerekırdı. Hatchback arabaya 1.4 - 1.3 motor ideal oluyorArkadaşlar punto yarı otomatik vites 2013 kullanan varmi nasıl acaba motor 1.4 yokuş çıkarmı acaba
Bende de jetta var son 6 aydir,guzel araba gercekten. Degistirmeye kalkinca yine ayni segmentte bir araba bulmak zor olacakWolkswagen jetta kullandım 2 yıl yarı otomatikti geri kaçma falan yoktu. Şimdi yine wolkswagen in daha yüksek bir modelini kullanıyorum tam otomatik vites geçişleri haricinde tek farklı daha konforlu olması. Ve cok saglam dedıgınız gıbı cok memnunum
Bende de jetta var son 6 aydir,guzel araba gercekten. Degistirmeye kalkinca yine ayni segmentte bir araba bulmak zor olacak
Wolkswagen a alışan başka araba kullanamıyor. Bana diğerleri teneke gibi geliyor babamda 2019 corolla var geçen almak durumda kaldım kendımı hiç güvende hissetmedim. Ben jettayla kaza yapmasaydım değiştirmeden kullanırdım ama malesef. Şimdi tiguan kullanıyorum ve çok memnunumBende de jetta var son 6 aydir,guzel araba gercekten. Degistirmeye kalkinca yine ayni segmentte bir araba bulmak zor olacak