Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Ne cinselliği ya.ben onun için mi yazdım genel olarak burun konusunu örnek vermşsin mesela.konuyu çarpıtma

Siz dul değilsiniz bekarsınız. Eşiniz olsaydı dul olurdunuz. Bir insanın size dul muamelesi -ne dememde o- yapması artı puan değil yani zaten olması gereken. İnsan hayatındaki kişiyle cinaellik yaşamak istemeyebilir, siz istemiyorsanız iş bitmiştir ama sizin istemememe sebebiniz anne olmanız mı? Öyleyse yanlış düşünüyorsunuz bence anne olmaktan önce bir kadın bir bireysiniz siz niteliklerinizden bağımsız

He buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya

Boşverin inanın yazmaya değmez. Akşama kadar 3 bilgisayarla ve 2 telefonla çalışan bi is kadini olduğumu bilmedrn bks bos konusuyor. Internete girp müge anlı izleyecek kadar bos değilim diyince sinirlendi o napsın belli ki eli boş gönlü hos

Annem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadar

Benim yorumum ne alaka

Ayy bayanlar konu nerelere gitti valla bikac arkadaş cidden mantıksız yaşıyor çok şaşırdım ben ne soruyorum ne söylüyorlar. Yine de herkese teşekkür ederim yorumlariniz benum için kıymetli

Sen gorusune saygı beklerken ınsanlara saygısızlık yapıyorsun hoşgörü iki taraflı olmalı sende oda öZgürce yazabilmeli özgürlük herkes için eşit kavramdır

Neden olmasın? Cinsellikle önemli evlilikte uyumlu olup olmadığınızı evlilik gibi ciddi bir kararı alıp gerçekleştirdikten Sonra mi anlayacaksınız? Çok geç olmayacak mı?
Lütfen bu hayata bir kere geliyoruz kimsenin ne dediği ile ilgilenmeyin ayrıca annelik ile de alakası yok birinin cinsel olarak birşeyler yasamak istemesinin olayı buraya bağlamayın saçma oluyor çünkü

Ben olsam yine de gerçek niyetini anlamak için evlenene kadar yaşamazdım.Erkeklere güvenmiyorum

Annem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadar
Yazık gerçekten üzüldüm adınıza .Evet herkeste beden var ama her beden kendine özel ve güzeldir hatta seven ve sevilen biri için daha özeldir.Ee mantığınıza göre evlendiğinizde kocanız bazı akşamlar başkalarıyla birlikte olsun nede olsa sizin için bütün bedenler aynı .Bide yatmak sadece bedenle oluyor dimi ;duygular aşk şehvet bunlar olmadan yatma emin olun hayvanlarda aynı şekilde. Biraz farklı olduğumuzu idrak edin onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…