Ne cinselliği ya.ben onun için mi yazdım genel olarak burun konusunu örnek vermşsin mesela.konuyu çarpıtmaAbla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd
Insanın kendini bilmesi bence de süper.Ne yazık ki sitede benim gibiler dolu
Bütün kadınlar kulubu size teşekkür ediyor o zamanCanım günahlarımı almışssın çok sağol :)
Şu üsluba bakın şahane yorumların hiç şaşırtmıyor artıkCanım hani internete yükleniyot videolar biliyosun dimi? Aklam da izleniyor ama senin aklın başka yerde de doğruntamam :))
Mantığınızı yolda falan mı düşürdünüz diye sormicam çünkü yorumlarınızdan bir şeyler olduğu belli
1. Si 2020 de neden internete video yüklendiğini bilmesin karşındaki kişi
2. Si gerçekten bunları yazınca laf soktugunuzu falan mı saniyorsunuz
He buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiyaAbla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd
Karşı tarafın gerçek yaşını merak ediyorum benŞu üsluba bakın şahane yorumların hiç şaşırtmıyor artık
Boşverin inanın yazmaya değmez. Akşama kadar 3 bilgisayarla ve 2 telefonla çalışan bi is kadini olduğumu bilmedrn bks bos konusuyor. Internete girp müge anlı izleyecek kadar bos değilim diyince sinirlendi o napsın belli ki eli boş gönlü hosMantığınızı yolda falan mı düşürdünüz diye sormicam çünkü yorumlarınızdan bir şeyler olduğu belli
1. Si 2020 de neden internete video yüklendiğini bilmesin karşındaki kişi
2. Si gerçekten bunları yazınca laf soktugunuzu falan mı saniyorsunuz
Annem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadarHe buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya
He buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya
Benim yorumum ne alakaHe buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya
3 sene önce ayrıldıysanız kızın nasıl 1 yasında oluyor ?Kızım daha anne kelimesini bile yeni söylüyor hanımefendi 1 yaşlarında
Evlendikten sonra hamile kalmış3 sene önce ayrıldıysanız kızın nasıl 1 yasında oluyor ?
Sen gorusune saygı beklerken ınsanlara saygısızlık yapıyorsun hoşgörü iki taraflı olmalı sende oda öZgürce yazabilmeli özgürlük herkes için eşit kavramdırAbla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd
hahhaaEvlendikten sonra hamile kalmış
Ben olsam yine de gerçek niyetini anlamak için evlenene kadar yaşamazdım.Erkeklere güvenmiyorumMerhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Yazık gerçekten üzüldüm adınıza .Evet herkeste beden var ama her beden kendine özel ve güzeldir hatta seven ve sevilen biri için daha özeldir.Ee mantığınıza göre evlendiğinizde kocanız bazı akşamlar başkalarıyla birlikte olsun nede olsa sizin için bütün bedenler aynı .Bide yatmak sadece bedenle oluyor dimi ;duygular aşk şehvet bunlar olmadan yatma emin olun hayvanlarda aynı şekilde. Biraz farklı olduğumuzu idrak edin onlardanAnnem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?