• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Abla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd
Ne cinselliği ya.ben onun için mi yazdım genel olarak burun konusunu örnek vermşsin mesela.konuyu çarpıtma

Siz dul değilsiniz bekarsınız. Eşiniz olsaydı dul olurdunuz. Bir insanın size dul muamelesi -ne dememde o- yapması artı puan değil yani zaten olması gereken. İnsan hayatındaki kişiyle cinaellik yaşamak istemeyebilir, siz istemiyorsanız iş bitmiştir ama sizin istemememe sebebiniz anne olmanız mı? Öyleyse yanlış düşünüyorsunuz bence anne olmaktan önce bir kadın bir bireysiniz siz niteliklerinizden bağımsız

Mantığınızı yolda falan mı düşürdünüz diye sormicam çünkü yorumlarınızdan bir şeyler olduğu belli
1. Si 2020 de neden internete video yüklendiğini bilmesin karşındaki kişi
2. Si gerçekten bunları yazınca laf soktugunuzu falan mı saniyorsunuz
Abla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd
He buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya

Mantığınızı yolda falan mı düşürdünüz diye sormicam çünkü yorumlarınızdan bir şeyler olduğu belli
1. Si 2020 de neden internete video yüklendiğini bilmesin karşındaki kişi
2. Si gerçekten bunları yazınca laf soktugunuzu falan mı saniyorsunuz
Boşverin inanın yazmaya değmez. Akşama kadar 3 bilgisayarla ve 2 telefonla çalışan bi is kadini olduğumu bilmedrn bks bos konusuyor. Internete girp müge anlı izleyecek kadar bos değilim diyince sinirlendi o napsın belli ki eli boş gönlü hos

He buarada nekadar dar görüşlüsünüz! İsteyen istediğiyle cinsellik yşaar bundan banane. Herkesin hayatı kendine.ikincisi cinsellik denen şey neden hata olmasınya ozaman hergece zevk uğruna farklı kişilerle beraber olalım niye hata olsunkiyaaee üslubunza göre dimi.Kişinin birkere bedeni özeldir ruhu özeldir birliktelik demek hem ruh hem beden hazzı bukadar basit mi ya aşk sevgi bu duygular tam anlamıyla oturmadan yaşansın.Ozaman size göre kadınlarla günlük ilişki yaşayan erkeklerde gayet normal .nasıl olsa niye hata olsun kiya
Annem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadar

Benim yorumum ne alaka

Ayy bayanlar konu nerelere gitti valla bikac arkadaş cidden mantıksız yaşıyor çok şaşırdım ben ne soruyorum ne söylüyorlar. Yine de herkese teşekkür ederim yorumlariniz benum için kıymetli

Sen gorusune saygı beklerken ınsanlara saygısızlık yapıyorsun hoşgörü iki taraflı olmalı sende oda öZgürce yazabilmeli özgürlük herkes için eşit kavramdır

Neden olmasın? Cinsellikle önemli evlilikte uyumlu olup olmadığınızı evlilik gibi ciddi bir kararı alıp gerçekleştirdikten Sonra mi anlayacaksınız? Çok geç olmayacak mı?
Lütfen bu hayata bir kere geliyoruz kimsenin ne dediği ile ilgilenmeyin ayrıca annelik ile de alakası yok birinin cinsel olarak birşeyler yasamak istemesinin olayı buraya bağlamayın saçma oluyor çünkü

Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Ben olsam yine de gerçek niyetini anlamak için evlenene kadar yaşamazdım.Erkeklere güvenmiyorum

Annem kafası kskdkdk onu takmıyorum lütfen yapmayın. Beden özel değil herkeste var o beden senle yatmasa başkasıyla yatar takma bu kadar
Yazık gerçekten üzüldüm adınıza .Evet herkeste beden var ama her beden kendine özel ve güzeldir hatta seven ve sevilen biri için daha özeldir.Ee mantığınıza göre evlendiğinizde kocanız bazı akşamlar başkalarıyla birlikte olsun nede olsa sizin için bütün bedenler aynı .Bide yatmak sadece bedenle oluyor dimi ;duygular aşk şehvet bunlar olmadan yatma emin olun hayvanlarda aynı şekilde. Biraz farklı olduğumuzu idrak edin onlardan

Back