Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

cok hassas olmandan belli aslinda niyetin ama bu tarz isler pek acabaya bakmamali hatta hic dusmemeli bile tamamen kendi rizanla ne istiyosan onu yap senin hayatin bu

Yok dedikodu yaparlar, kalp kırarlar, kul hakkı yerler ama zina olunca GÜNAH
Hayır bir de Müslümanim diyorlar ama gerçek bir Musluman dini düşüncelere saygı duyar burda insanları kınanmasını falan da geçtim 2020 ye gelmişiz hala Müslümanlık tan başka din olduğunu kabul edemiyorlar. Ben Muslumanim belki sizde öylesinizdir ama diğerleri öyle degil.
Sonra iki saat laf tantanasi yapıyorlar

Tesekkutler yorumunuz icin o kadar huzel ifade etmissiniz ki

Arkadaşım sen ne garip bir insansın. Bu nasıl bir üslup. Önce don bi kendi yazdığına bir de benim yazdığıma bak.
Konu sahibi yorumu beğendi geçti de sana ne oluyor? okumak istemiyorsan es gec silah zoruyla mi okutuyorlar.?
Bir de muneyi etiketliyor 'te Allahım bu kadar zoruna gideceğini bilsem gece gece seni sinirlendirmezdim ama olan oldu napalim.

Gene

neyse konu sahibi belli ki istemiyorsun zorla değil zaten

Eklentiler

• images.jpeg-1.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
Ben dini yazı görmekten rahatsız oluyorum. Bu çevremdede geçerli. Geçen arkadaşa burnumu yaptıracağımı söylediğimde “günah” dedi onuda tersledim. Günahsa BENİM GÜNAHIM yada belki ateistim kime ne? İslamda çan sistemi yok merak etmeyin

Kardeşim sen kime ne anlatıyorsun ya hu? Ben konu sahibine ne yazmisim sen bana ne diyorsun?
Kimseye dini akıl verip yakasına yapışmadım
Nerden çıktın gece gece yahu. Vallahi bende sizin gibi uslupsuzlardan bıktım

Kardeşim sen kime ne anlatıyorsun ya hu? Ben konu sahibine ne yazmisim sen bana ne diyorsun?
Kimseye dini akıl vermedim
Nerden çıktın gece gece yahu. Vallahi bende sizin gibi uslupsuzlardan bıktım
Ne yazık ki sitede benim gibiler dolu

Doktor hanım sizi tanıyorum yorumlarınızdan. Neden çene yoruyorsunuz ki boşverin

Yüzde 89 u müslüman olan bir ülkede bazı konularda yorum yapılırken din konusunda uyarı yapılabilir bundan niçin rahatsızlık duyuyorsunuz anlamadım ? direk ben müslüman değilim diyerek cevap verip ona göre yorum yaparsanız sevirim diyebilirsiniz Sonuç itibariyle bazı insanlar heves uğruna hatalar yapabiliyorlar farklı düşünce ve yorumları okuduklarında belki biraz daha araştırmalıyım diye kendini sorgulayıp daha çok bilgi sahibi olacak yada nebilim gerçekten günah olup olmadığını mesela.Bence sizde fazla önyargılısınz

Abla sitede yasak yasak yasak yeter yoruldum söylemekten. Cinsellik neden heves uğruna hata olsun? Bu tamamen Türkiye örf ve adet saçmalığı. Abi kadın 34 yaşında ne günah olduğunu sizden mi öğrenicek bu yorumu içip mi yazdın fjskdmd

Canım hani internete yükleniyot videolar biliyosun dimi? Aklam da izleniyor ama senin aklın başka yerde de doğruntamam
Mantığınızı yolda falan mı düşürdünüz diye sormicam çünkü yorumlarınızdan bir şeyler olduğu belli
1. Si 2020 de neden internete video yüklendiğini bilmesin karşındaki kişi
2. Si gerçekten bunları yazınca laf soktugunuzu falan mı saniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…