Aynen o acıdan günah olduğunu bilmeyen bir müslüman yoktur zaten. Ama adam öldürmek çocuğunu satmak çocuğuna tecavüz etmek hırszlik yapmak hatta pis bir kalbe sahip olan fitne bir insan okmak bütün bunların hepsi zinadan daha mide bulandırıcı günahlar.. insanlar dedikodu yapsın kalp kırsın pis kalpleriyle insanları yargılasın, sonra da aaa zina çok günah desin. Kimse kusura bakmasın daha masum geliyor bana. O konuda sormadım zaten sizin dediginiz gibi ama diğer yorumlarımi okumadan sırf hırs çıkarmak için yazıyorlarDini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!
Bas bas bağırarak ne cirkin laflar ediliyor hepsini soyleyelim o zaman ayıp nedir seviye nedir bilmeden.Kadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?
Nasıl tepki verelim? Elimde olsa o studyoyu basarım zaten bazen çok yobaz oluyor kendisi. Ama elde değil o yüzden bence boş laflara lüzum yok. Kendisininde çocuğu var neden özel hayatı var? Bir sevgilisini yakalasalar “özel hayatım” demez mi? Gelde söyleKadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?
Anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kendi adima çocuğumla ilgilenmesini destek olmasını da tercih etmezdim. :) bu benim görüşüm.Zaten o nedenle kırk kez düşünüyorum:) teskkurler yorumunuz için.. çocukla da aşırı ilgili demedim , ilgileniyor destek oluyor dedim.
Ahh şu libidonun 1/4 ü bende olsa yeterSevişmeden uyumayalım bence
Daha komik bir şey olamaz. Kendisi böyle bir hayatı seçmiş veya bu imajı çiziyor olabilir. Herkesin idolü Müge Anlı olmak zorunda mı? Herkesin özel hayatı olabilir, tercih meselesidir.Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Ettim arkadaşım hem dini hem kendi yorumumu katarak yazdım.Dini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!
En Muslumanimiz sizsinizYa nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?
Ayrıca beem taa burdan bubun menfaati yani seninle birlikte olmak için sen ve cocugunla ilgilendiğini fark ettim sen burnunun dibinde farkedemiyorsun.
Eğer Müslümansan bunu buraya yazman bile kötü bunu da unutma.
Sitede yasak sen bilirsin kurallara uymuyorsan kapı orda. Bir daha dini yorum görmek istemiyoruz. Herkes müslüman değil burda burası Arabistan kadınlar kulübü değil orda herkes müslüman ama Türkiye’de değil.Ettim arkadaşım hem dini hem kendi yorumumu katarak yazdım.
Konu sahibini de rencide etmeden gayet düzgün bir üslupla yazdım.
Benim yorumum sizin hayatınıza aykırı diye bu kadar sinirlenmeyin isterseniz beğenmediyseniz şikayet edin bu kadar basit.
Yok dedikodu yaparlar, kalp kırarlar, kul hakkı yerler ama zina olunca GÜNAHEn Muslumanimiz sizsiniz
Baski yapiyo demedim ama neyseteşekkürler yorumunuz için:)Bu şekilde sana baskı yapması doğru değil istemiyorsan bitmiştir o konuq
Canım günahlarımı almışssın çok sağol :)Yok dedikodu yaparlar, kalp kırarlar, kul hakkı yerler ama zina olunca GÜNAH
Sana demedim ama üstüne alındıysan olurCanım günahlarımı almışssın çok sağol :)
Kızım daha anne kelimesini bile yeni söylüyor hanımefendi 1 yaşlarındaBence cinsellik yaşamak, kızınızın hayatına bir figür sokmaktan önemli değil.
İlişkileri çok iyi olabilir ama daha kendiniz evlilikten korkarken nasıl kızınızın hayatında yer etmesine izin verdiniz ki?
Keşke çift olarak her şeyi yaşayıp, en son aşama aile dinamiği olsaydı.
Doğru kanlı çarşaf göstermek gerek fjskfkdkBen olsam beklerdim evliliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?