Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Yok bu nedenden dolayı benden ayrılacak diye bisey demedim yanlış ifade ettim sanırım. Ben bu konuyu asamadigim için ondan ayrılayım düşüncesine girdim aksine

Öncelikle bunu aşmaniz gerekiyor bence. yoksa kendinizi sevgilinize sunmuş gibi hissedeceksiniz karşılıklı zevk alma fikrini kafaniza yerleştirmezseniz zaten kendinizi işin sonunda her bakımdan kötü hissedeceksiniz ve her ne kadar olmaz desenizde kendinizi kullanılmış olarak göreceksiniz .o yüzden asıl soru siz gerçekten beraber olmak istiyor musunuz yoksa bunda sadece sevgilinizin talebini mi önemsiyorsunuz? Bi de ben yaşantınızı merak ettim açıkçası ailenizle beraber mısınız? Çocuğunuzla mi yaşıyorsunuz

Bunun için size saygı duyması gerek baskı yapması bile ayrılık sebebi şahsen ben kimseye güvenemezdim gerçek amacı belki sadece cinselliktir ne yazık ki boşanmış çocuklu ablamda yaşadı bunu gerçekten seviyor sandı evleneceklerdi ama adam gönül eğlendirdi ve gayet yeğenimin her şeyine koşuyordu sizin anlattığınız gibi

Okadar Iyi anladiniz ki beni cidden teşekkür ederim bunun için öncelikle. Kendimi sunmak ...tam olarak bu işte problem... halbuki bende onu istiyorum çünkü eski eşim gibi ihtiyaç gidermek için değil.askla dokunuyor farkındayım. Ama inanin evliliğim o kadar bozmuş ki pskolojimi ne doğru ne yanlış kafam allak bullak

Yok inanın baslı yapmıyor sadece bazen basbasayken dile getiriyor sana karşı kendime engel olamıyorum ama sen istemezsen yasamayiz napalim zor olacak ama olsun sen kendini kötü hissetme diyor. Ama farkındayım bi erkek olarak zor dayanıyor

Kendi adima birisi çocuğuma fazla ilgi gösterince itici buluyordum. Yanı boşandım çocukluyum diye bir kahramana ıhtiyacim yok. Her türlü problem durumunda çözüm bulabiliyordum. (Kendı ailemin destegi her zaman arkamdaydi).
Bir diğeri de evlenme işi ciddiye binene kadar çocukların tanistirilmasini da doğru bulmuyorum. Bu da farklı bir görüşüm.
Ayrica cinsellik tabudur değildir herkesin görüşü farklı olabilir ama kendi adima anne olunca hayata biraz daha farklı bakılması gerektiğini düşünüyorum.

Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Cidden nasıl bi hayatınız var merak ettim. Çocuklu kadının özel hayatı olamayacaksa çocuk olunca herkes boşansin o zaman ... evlilik de özel hayat sonuçta. Saçmalamayın lütfen böyle bi yapıda olan bayanların olduğu düşüncesi çok üzücü.. umarım başınıza gelmez ama tuzunuz belli ki kuru. Ne yani cocukluyiz diye, elin oğlu gelip hayatimizi mahvetti diye bir daha sevip seVilmeyelim mi? Ayıp, yazık şu düşünce yapınız... kimlere emanet gelecek nesil. Umarım üremezsiniz.

Evet çocuk varsa dikkatli olunmalı. Ama çocuk hastalandığında babayı değil annenin erkek arkadaşını görüyormuş. Konu sahibi kızıyla çok ilgili olduğunu yazmış beyefendinin. Bir gün bu adam hayatlarında olmadığında çocuk zaten etkilenecek. Yatak odasında görmeye gelirsek yine aynı şeyi diyorum hiçbir çift herhalde çocuğunu böyle bir şeye şahit etmez, mahremiyet sınırlarında yaşanır her şey. Ama cevap yazdığım kişinin kastettiği şey çok rahatsız ediciydi bence.

Zaten o nedenle kırk kez düşünüyorum:) teskkurler yorumunuz için.. çocukla da aşırı ilgili demedim , ilgileniyor destek oluyor dedim.

Bende onu çok ıstiyorum demissiniz madem öyle aranızda sevgi,aşk, güven varsa neden olmasın? Ama yine de bu işi görev haline getirmeyin yani akışına bırakın sizin istediğiniz zamanda olsun baskı altında hissetmeyin kendinizi

Kızım daha hatırlamayacak kadar küçük merak etmeyin.

Dini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!

Bence cinsellik yaşamak, kızınızın hayatına bir figür sokmaktan önemli değil.
İlişkileri çok iyi olabilir ama daha kendiniz evlilikten korkarken nasıl kızınızın hayatında yer etmesine izin verdiniz ki?
Keşke çift olarak her şeyi yaşayıp, en son aşama aile dinamiği olsaydı.

Kadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?

Cinsellik gayet normal bende isterim hayatımdaki insanın beni istemesini

Ülkemizde cinsellik bir tabu hatta evlilik öncesinde yasak olarak görüldüğü için, pek çok insan bunu yaşamak için koştura koştura yanlış evlilikler yapıyor. Sizin yazdıklarınızdan, evlenmek istemiyorsunuz ancak sırf toplum nazarında "yasal" cinsellik yaşamak için evlilik yapmak zorunda kalacakmışsınız gibi bir anlam çıkarıyorum. Yapmayın. Bekar bir kadın olarak sevdiğiniz insanla beraberlik yaşamanız, çocuğunuzu kötü, zoraki bir evliliğe şahit etmekten asla daha kötü olamaz.

Elbette diğer arkadaşların da dediği gibi bu bir bakış açısı meselesi. Ancak kendi fikrimi söyleyecek olursam, erkek arkadaşınız 3 yıl beklemiş. Amacının sizi kullanmak vs. olmadığı ortada. İkincisi, cinsellik de uyumun bir parçası. İlk evliliğinizde zaten yara almışsınız ikincisinde cinsellik dahil pek çok konuda ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Cinsellik iyi değilse evlilikte iyi gitmiyor çünkü. Belki ten uyumu vs. olmayacak. Evlenmeden vazgeçeceksiniz belki. Yukarılarda bir arkadaş çok güzel ifade etmiş, iki tarafta bu işten keyif alırsa zaten kullanılmış hissetmez diye. Kaygılarınız dini ise buna hiç birimiz bişey diyemeyiz.

O
evet üslup önemli,tabi burda devreye farklı konularda giriyor konu sahibi tamamen emin olduğu evlilik kararını verdim demediği bir kişinin yerine babadan daha ilgili yabancı bir kişiyi koyduğunda çocuk bundan ne derece etkilenir psikolojik boyutunu ne yazıkki bilemiyoruz

Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Müge anlı'nın yaptığı işe saygı duyuyoruz da her düşüncesine değil! Kendisi zaten her ne kadar öyle görünmesede konuşmalarında bir çok ataerkil düşünceye sahip olduğunu buram buram hissettiriyor. Ayrıca Müge Anlı örneğini verdiniz diyee Aaaa Müge gibi önemli bir evliya böyle dediyse kesin doğru budur dememizi mi bekliyorsun hahaha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…