Yok bu nedenden dolayı benden ayrılacak diye bisey demedim yanlış ifade ettim sanırım. Ben bu konuyu asamadigim için ondan ayrılayım düşüncesine girdim aksineBirliktelik yasarsin ya da yasamazsin bu senin kararin. Ben sadece şuraya takildim: cinsellik yasamadiniz diye ayrilacaksa simdiden ayrilsin. Fikirlerine saygi duyuyorsa ve sen de evlenmeden once birlikte olmak istemiyorsan buna saygi duymali. Eger duymuyorsa tek amaci cinsellik o zaman.
Öncelikle bunu aşmaniz gerekiyor bence. yoksa kendinizi sevgilinize sunmuş gibi hissedeceksiniz karşılıklı zevk alma fikrini kafaniza yerleştirmezseniz zaten kendinizi işin sonunda her bakımdan kötü hissedeceksiniz ve her ne kadar olmaz desenizde kendinizi kullanılmış olarak göreceksiniz .o yüzden asıl soru siz gerçekten beraber olmak istiyor musunuz yoksa bunda sadece sevgilinizin talebini mi önemsiyorsunuz? Bi de ben yaşantınızı merak ettim açıkçası ailenizle beraber mısınız? Çocuğunuzla mi yaşıyorsunuzYani kendimi bildm bileli cinsellik konusunda rahat değilim nasıl anlatsam sadece erkeğin zevk aldığı bir olaymış gibi geloyör belki de evliligimden kalan bir his çünkü dünyanın en bencil erkeğiyle evliydim sadece ihtiyaç gidermek için kullanıldığımi düşünürdüm. Belki de bu nedenle cinselliğe bakış açımi aşamıyorum
Okadar Iyi anladiniz ki beni cidden teşekkür ederim bunun için öncelikle. Kendimi sunmak ...tam olarak bu işte problem... halbuki bende onu istiyorum çünkü eski eşim gibi ihtiyaç gidermek için değil.askla dokunuyor farkındayım. Ama inanin evliliğim o kadar bozmuş ki pskolojimi ne doğru ne yanlış kafam allak bullakÖncelikle bunu aşmaniz gerekiyor bence. yoksa kendinizi sevgilinize sunmuş gibi hissedeceksiniz karşılıklı zevk alma fikrini kafaniza yerleştirmezseniz zaten kendinizi işin sonunda her bakımdan kötü hissedeceksiniz ve her ne kadar olmaz desenizde kullanılmış kendinizi kullanılmış olarak göreceksiniz .o yüzden asıl soru siz gerçekten beraber olmak istiyor musunuz yoksa bunda sadece sevgilinizin talebini mi önemsiyorsunuz? Bi de ben yaşantınızı merak ettim açıkçası ailenizle beraber mısınız? Çocuğunuzla mi yaşıyorsunuz
Yok inanın baslı yapmıyor sadece bazen basbasayken dile getiriyor sana karşı kendime engel olamıyorum ama sen istemezsen yasamayiz napalim zor olacak ama olsun sen kendini kötü hissetme diyor. Ama farkındayım bi erkek olarak zor dayanıyorBunun için size saygı duyması gerek baskı yapması bile ayrılık sebebi şahsen ben kimseye güvenemezdim gerçek amacı belki sadece cinselliktir ne yazık ki boşanmış çocuklu ablamda yaşadı bunu gerçekten seviyor sandı evleneceklerdi ama adam gönül eğlendirdi ve gayet yeğenimin her şeyine koşuyordu sizin anlattığınız gibi
Cidden nasıl bi hayatınız var merak ettim. Çocuklu kadının özel hayatı olamayacaksa çocuk olunca herkes boşansin o zaman ... evlilik de özel hayat sonuçta. Saçmalamayın lütfen böyle bi yapıda olan bayanların olduğu düşüncesi çok üzücü.. umarım başınıza gelmez ama tuzunuz belli ki kuru. Ne yani cocukluyiz diye, elin oğlu gelip hayatimizi mahvetti diye bir daha sevip seVilmeyelim mi? Ayıp, yazık şu düşünce yapınız... kimlere emanet gelecek nesil. Umarım üremezsiniz.Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Evet çocuk varsa dikkatli olunmalı. Ama çocuk hastalandığında babayı değil annenin erkek arkadaşını görüyormuş. Konu sahibi kızıyla çok ilgili olduğunu yazmış beyefendinin. Bir gün bu adam hayatlarında olmadığında çocuk zaten etkilenecek. Yatak odasında görmeye gelirsek yine aynı şeyi diyorum hiçbir çift herhalde çocuğunu böyle bir şeye şahit etmez, mahremiyet sınırlarında yaşanır her şey. Ama cevap yazdığım kişinin kastettiği şey çok rahatsız ediciydi bence.Hayır tatbiki ama bu nasıl bi düşünce?Sonuçta eve gelecek olan baba değil ;anne ve yabancı bir adamı amca vs her ne diyorsa artık farzedelim yatakodasında gördü ve birsüre sonra ayrılık yaşandı ee anne Özgür mutluluk yaşasın diye çocuk annenin tüm sevgililerini büyüdüğünde bilinçaltında tutarak hatırlarsa.cocukluk dönemi sıkıntılı bir cocuk olarak ben 4 yaşımdan itibaren bir çok konuyu dün gibi hatırlıyorum anne baba ayrılığı yaşamış bir birey olacak olan bu çocuğu nelerin beklediğini bilemediğimiz için bence 5 kat dikkatli olunmalı
Zaten o nedenle kırk kez düşünüyorum:) teskkurler yorumunuz için.. çocukla da aşırı ilgili demedim , ilgileniyor destek oluyor dedim.Kendi adima birisi çocuğuma fazla ilgi gösterince itici buluyordum. Yanı boşandım çocukluyum diye bir kahramana ıhtiyacim yok. Her türlü problem durumunda çözüm bulabiliyordum. (Kendı ailemin destegi her zaman arkamdaydi).
Bir diğeri de evlenme işi ciddiye binene kadar çocukların tanistirilmasini da doğru bulmuyorum. Bu da farklı bir görüşüm.
Ayrica cinsellik tabudur değildir herkesin görüşü farklı olabilir ama kendi adima anne olunca hayata biraz daha farklı bakılması gerektiğini düşünüyorum.
Bende onu çok ıstiyorum demissiniz madem öyle aranızda sevgi,aşk, güven varsa neden olmasın? Ama yine de bu işi görev haline getirmeyin yani akışına bırakın sizin istediğiniz zamanda olsun baskı altında hissetmeyin kendiniziOkadar Iyi anladiniz ki beni cidden teşekkür ederim bunun için öncelikle. Kendimi sunmak ...tam olarak bu işte problem... halbuki bende onu istiyorum çünkü eski eşim gibi ihtiyaç gidermek için değil.askla dokunuyor farkındayım. Ama inanin evliliğim o kadar bozmuş ki pskolojimi ne doğru ne yanlış kafam allak bullak
Kızım daha hatırlamayacak kadar küçük merak etmeyin.Evet çocuk varsa dikkatli olunmalı. Ama çocuk hastalandığında babayı değil annenin erkek arkadaşını görüyormuş. Konu sahibi kızıyla çok ilgili olduğunu yazmış beyefendinin. Bir gün bu adam hayatlarında olmadığında çocuk zaten etkilenecek. Yatak odasında görmeye gelirsek yine aynı şeyi diyorum hiçbir çift herhalde çocuğunu böyle bir şeye şahit etmez, mahremiyet sınırlarında yaşanır her şey. Ama cevap yazdığım kişinin kastettiği şey çok rahatsız ediciydi bence.
Dini tek kelime etmeyin!! Burda yasak yeter artık günah açısından sormamış zaten!Evlenmeden birlikte olmazsınız inşallah. Dini acıdan sorumluluğu büyük. Ha ben dine önem vermem derseniz bilemem.
Umarım evliliği beklersiniz.
Benim yorumum bu şekilde.
Siz buradaki yorumlara gore değil kendi değer yargılarınıza göre çözün konuyu. Burada her düşünceden insan var size uyan uymayan veya bambaşka ne fikirler çıkar buradan.
Kadın bunu tv de söylerken tepki vermiyorsunuz da ben yazınca mı duyar kasıyorsunuz? Kadın bunu bas bas bağırarak söylüyor?Cidden nasıl bi hayatınız var merak ettim. Çocuklu kadının özel hayatı olamayacaksa çocuk olunca herkes boşansin o zaman ... evlilik de özel hayat sonuçta. Saçmalamayın lütfen böyle bi yapıda olan bayanların olduğu düşüncesi çok üzücü.. umarım başınıza gelmez ama tuzunuz belli ki kuru. Ne yani cocukluyiz diye, elin oğlu gelip hayatimizi mahvetti diye bir daha sevip seVilmeyelim mi? Ayıp, yazık şu düşünce yapınız... kimlere emanet gelecek nesil. Umarım üremezsiniz.
Cinsellik gayet normal bende isterim hayatımdaki insanın beni istemesiniYa nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?
Ayrıca beem taa burdan bubun menfaati yani seninle birlikte olmak için sen ve cocugunla ilgilendiğini fark ettim sen burnunun dibinde farkedemiyorsun.
Eğer Müslümansan bunu buraya yazman bile kötü bunu da unutma.
evet üslup önemli,tabi burda devreye farklı konularda giriyor konu sahibi tamamen emin olduğu evlilik kararını verdim demediği bir kişinin yerine babadan daha ilgili yabancı bir kişiyi koyduğunda çocuk bundan ne derece etkilenir psikolojik boyutunu ne yazıkki bilemiyoruzEvet çocuk varsa dikkatli olunmalı. Ama çocuk hastalandığında babayı değil annenin erkek arkadaşını görüyormuş. Konu sahibi kızıyla çok ilgili olduğunu yazmış beyefendinin. Bir gün bu adam hayatlarında olmadığında çocuk zaten etkilenecek. Yatak odasında görmeye gelirsek yine aynı şeyi diyorum hiçbir çift herhalde çocuğunu böyle bir şeye şahit etmez, mahremiyet sınırlarında yaşanır her şey. Ama cevap yazdığım kişinin kastettiği şey çok rahatsız ediciydi bence.
Müge anlı'nın yaptığı işe saygı duyuyoruz da her düşüncesine değil! Kendisi zaten her ne kadar öyle görünmesede konuşmalarında bir çok ataerkil düşünceye sahip olduğunu buram buram hissettiriyor. Ayrıca Müge Anlı örneğini verdiniz diyee Aaaa Müge gibi önemli bir evliya böyle dediyse kesin doğru budur dememizi mi bekliyorsun hahaha??Böyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
Müge anlı her konuda boş konuşan biriBöyle konularda Müge Anlının bir lafı aklıma geliyor. “Çocuklu kadının özel hayatı olamaz”. Kendisini herkese seviyor buyrun bunu da eleştirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?