Ya nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Işte sorun bu zaten ben de istiyorum ama sonrasında pişmanlık duyma korkusu var
aynen bende anlamıyorumYani ben defalarca sevistim a ne gelip buraya sordum ne de herhangi bir yakin arkadasima sordum , kendi hayatim , kendi vucudum , kendi inandiklarim vs vs , bir insanin bu kadar ozel bir konuda kafasinin karisik olmasino da anlayamıyorum
Seven, sevdigine zarar gelmesinden korkan onu sabırla beklemek isteyen, olgun erkek kabul ederYok hayır ayrı eve çıkma vs niyetimiz yok ama evlilik için asla acele etmem ayni hatayi yapmam. E 2 sene evlenmeyelim desek 2 sene bana elini sürme desem o yaşta hangi erkek kabul eder
Sonra neden evlenmiyoruz diye baskı yaparlar. Adam niye evlensin ki seven adam şu durumda yalnız kadıjı ve çocuğunu düşünğr bunu dile getirmez bile. Çok fırsatçı bu.Evlenmeden ilişki yaşayabilecek rahatlıktaysanız neden evleniyorsunuz ki.
Vallahi bana en iyi gelen cevap bu oldu sanırım. Nerden sordum millet kınayacak biri gelse de kinasak diye bekliyormuş:)VÇözümü basit, böyle kimseye sorma arkadaşların dediği gibi, senin özelin, senin değerlerin sana kalsın
Kimseye de laf söylemek düşmez böylece
34 yaşına gelmişsin bak artık kendi hayatını, kendi biçtiğin şekilde yaşama vaktin gelmiş :)
Insanları tanımadan bu denli kendimden emin şekilde etiketlemek emin olun firsatciligin ta kendisi.Sonra neden evlenmiyoruz diye baskı yaparlar. Adam niye evlensin ki seven adam şu durumda yalnız kadıjı ve çocuğunu düşünğr bunu dile getirmez bile. Çok fırsatçı bu.
Maalesef aşamadık şu düşünceleri.Aslında böyle düşünüyorum ama çocukluktan bu yana bu konuda öyle tabularimiz var ki halk olarak bir de dinî çekinceler oluyor haliyle yetişme tarzımızdan ötürü
Konuyu bastan sona okumadiginiz çok belli.Evlenmeden ilişki yaşayabilecek rahatlıktaysanız neden evleniyorsunuz ki.
Peki neden her mesaja değilde bazı mesajlara dönüş sağlıyorsunuz çünkü almak istediğiniz cevaplarda bu yönde olsun istiyorsunuz yaşamak istediğiniz içinde onaylanmak istiyorsunuz açıkçası,zaten eleştiri olarak yada kInama olarak Kimse bunu size yapamaz kimin ne haddine ! Ama sizde farklı düşüncelere cevap vermek yerine mesajlarda sizinle aynı düşünceyi görmek ister gibisinizVallahi bana en iyi gelen cevap bu oldu sanırım. Nerden sordum millet kınayacak biri gelse de kinasak diye bekliyormuş:)
İlişkiniz biraz daha ilerleyince güveninizi iyice kazanınca düşününIşte sorun bu zaten ben de istiyorum ama sonrasında pişmanlık duyma korkusu var
Benim özverim daha çok sana yönelik Lexa'cım aramıza başka kişileri almak istemem doğrusuKonu içerisindeki dini yorumları bana ve site kurallarına gösterdiğin özveriyi göstererek şikayet ediyorsundur inşallah elmacım@Yabanelma
Yok bunu benden kullanmak vs için istemediğine eminim. Sevgisinden eminim o konuda sıkıntı yok sadece ne bicim anneyim der miyim korkusu varBirlikte olun olmasına da ayrılırsanız falan kullanildim tribine girmeyeceksiniz yapın bunu yoksa psikolijik olarak zarar görürsünüz
Nebicim anneneyim kelimesini size dedirtecek olan ne ?Yok bunu benden kullanmak vs için istemediğine eminim. Sevgisinden eminim o konuda sıkıntı yok sadece ne bicim anneyim der miyim korkusu var
HahahajajsjsjsejInsanları tanımadan bu denli kendimden emin şekilde etiketlemek emin olun firsatciligin ta kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?