Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Ablacım Rahibeye bağlamışsın, bırak sen bu sevişme işlerini falan.

Yani onca evlenmemiş kadın arasından sırf gitti, menfaati için(!) bu kadını seçti..
Nasıl da şaaptınız hemen öyle vallahi bravo, dinimiz amin

Kusura bakmasın da 8 ayda ögrenmediginiz hobileriniz fobileriniz vardır daha.
Her şeye bitti de cinsellik mi kaldı.
Birini gerçekten tanımak için yeterli zaman değil benim için.
1 sene sonra evlilikse evlenmeyi bekleyebilirsiniz hem daha iyi tanır hem kızınıza karşı utanma duygusu yaşamanıza gerek kalmaz.

Bence sevıosa bekler.Ama bu aniden gelısen bir durum.

Eğer ilişkiyi kabul etmediğin icin bitecekse hic zorlama bitsin ben kendi fikrimi soyliyim asla ilişki yaşamazdım çocuğunda var daha seviyeli bir ilişki yürütulebilir malesef masum bi zamanda değiliz boyle seyler icin

Niye ayrılamasın? Biriyle sevişti ve sonra evlenmenin yanlis oldugunu anladi diyelim. Onu baglayan sey nedir? Adam diyelim ki rezil biri çıktı. Evlenip rezillikler mi ceksin? Seviştim ayrilamam evlenmek zorundayim mi diyecek?
İlla oyle diyecek demedim ki. Eger diyecekse yapmasin pisman olacagi seyleri demek istedim. Yoksa kendi hayati kendi secimleri. Kimsenin soz hakki yok. Hemen saldirmayalim. Kendisi icin onemli bir karar olmasaydi zaten bu konuyu acmazdi demek aklinda soru isaretleri ve cekinceleri var.

Adama en basit ihtiyaç, seks için bile güvenmiyorsun, ama gidip cocugun ile taniştiriyorsun. Ondan sonra 'anayim ben anaa' tribi cekiyorsun.

Şimdi adam "hayir bence bir ilişkide seks önemli" deyip ayrilirsa, o cocuk ne olacak? Bunlar, cocukla tanişmadan konuşulmasi gerekirdi. Cocugunu o kadar düsünüyorsan, seksi degil, onun hayatina giren insanlari düsünmelisin. Daha emin olmadigin insanlari, lütfen bir daha cocuga taniştirma.

Anayım ben anaaa :)

Son düzenleme:
39 yaşındaki adam hemen cinsellik mi istiyor? espri olsun diye yazdınız ya da insan cinselliğinden haberdar değilsiniz sanırım. burada bir sürü konu okudum, eşim 1 yıldır isteksiz, aylardır yatağımız ayrı diye. işte bu adamlar o adamlar. 8 ay bile çok garip bir süre o yaştaki insanlar için. ki neden hala ayrılınca "kadın" tarafının pişmanlık duyması ama erkeğin etkilenmemesi gibi bir inanış sürekli vurgulanıyor artık anlamıyorum. bu öğretildiği için mi? kadının doğasında mı varmış iki kişinin de ihtiyacı ve istediği olan ( evet, kadının sunduğu bir şey değil cinsellik) bir eylem için pişman olmak?

Işte erkekler malesef o seviyeyi korumak istemoyor dokundukça biseyler yaşadıkça mutlu oluyorlar doğaları gereği.. Ama sırf biseyler yaşamak istemiyorum diye de ayrılmak da istemem
Ben düzeyli bir ilişki derken birliktelik yaşayın demek istedim.sadece sizin evinizde olmasın ama ilişki yaşayın sonuçta bu sadece erkeği mutlu eden bişey değil.

Seven, sevdigine zarar gelmesinden korkan onu sabırla beklemek isteyen, olgun erkek kabul eder
iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.

Anne olan kadınlar boşanınca libidolarından da boşanacak diye bir belge mi imzalıyor? Vajinalarına kilit mi vuruluyor? Bu ülkede kadının çektiği nedir ya? En temel ihtiyaçlardan biri cinsellik ihtiyacı, demet akalın edasıyla “sen bir annesin!!!” demek ve cinselliği kendine yasaklamak neden?
Eğer sevgilinizle ilgili başka bir çekinceniz yoksa kendinizi biraz rahat bırakın derim.

Bu sizin değer yargilariniza uymuyorsa asla yapmayın sonra hayat hep pismanliklarla gidiyo ama değer yargılarım o yönde değil benim için sorun değil diyorsanız ki endişeleriniz öyle söylemiyor. Bitirin demiyorum ama size saygı duyması gerekir. Eğer güveniyorsanız evlenin o güveni vermiyorsa devam etmeyin

Bu sızın gorusunuze baglı. Dını boyunutunu dusunmuyorsanız yeterınce guvenıyorsanız yasanabılır. Ama dıger turlu dusunuyorsanız cınsellık yasayınca pısman olursunuz. Bence sızde ıatemedıgınıze gore ıcınızı huzursuz eden bısey var gıbı varsa yapmayın yıne pısman olursunuz. Ben olsam bu konuyu kapatırım tavrına bakarım ona gore karar verırım cunku hepımız bılıyoruzkı cogu erkek bosanmıs kadına cınsel obje muamelesı yapıyor. Bunuda anlamanız ıcın net bı dılle ıstemedıgınızı soyleyıp zamana gore davranıslarını kontrol etmek. Tamam cınsellık karsılıklı bısey ama sırf bunun ıcın sıze ıyı davrandıysa uzucu olabılır. Ama 40 yasına yaklasmıs bı ınsanda bu satten sonra hıc evlenmemıs genc bı kadında zor bulur evlenmek ıcın o yuzden sızle gercekten cıddı dusunuyor olabılır bılemeyız sız bunu hıssedersınız

Cinsellik yaşadıktan sonra ola ki bir ayrılık oldu.
Siz kesinlikle pişman olan, kendini toparlayamayan kadınlardan olursunuz.
Aksi halde ne başkalarının yargılaması umrunuzda olurdu ne de buraya konu acar sorardiniz.
Ister ve yaşardınız hepsi bu.

O yüzden değerlerinizi, neyi kaldırıp kaldıramayacağını düşünüp yaşayın hayatınızı.
Burada size herkes kendince seviş ya da sevişme der. Sonrası ile mücadele edecek olan sizsiniz.
Hiç birimiz yanınızda olmayacağız.

Kimsenin baskısıyla birsey yapma. Kendine olan saygını yitirecek birsey ileride seni çok çok üzer.

Canım hani internete yükleniyot videolar biliyosun dimi? Aklam da izleniyor ama senin aklın başka yerde de doğruntamam :))
Üslubunuz tam size yakışan cinsten. Konuya “ben burdan görüyorum adamın derdi uçkur uçkur, nerden buldun bunu” tarzında asabi giriş yapmanızın tek sebebi kutsal anneliktir eminim. Sizden başka kimse bilmez annelik nedir, nasıl yaşanır, ya da annenin özel hayatı olur mu.. bir siz bir de müge anlı bilir zaten.

Konuyu ele alış biçiminizi bu üslupla yapmasaydınız bunları yazmazdım. Ama tarzınız kötü. Şu mesajdaki imânız sakil.

Bana yazılan çirkin usluba karşı karşılık vermişim. Bunu görmeyip benm uslubuna takılı kalma zihniyeti de anca sizin gibi birinden çıkardı. İnsanı tahrik edip banlatmaya çalışmayın. Çok büyük mesela varsa yüzüme karsı söyleyin anonimlikten cıkıp

Üfff bizim toplum ne zaman birseyleri aşacak..34 yasinda kadinsiniz, tabii ki cinsel ihtiyaciniz olacak. Neden kendinizle ilgili alttan alttan "kullanilmis mi olurum" gibi bir algiliniz var? Ve sizin cinselliginizim cocugunuzla ne ilgisi var? Cok carpik bir düsünce yapisi icindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…