- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Yok bendeki duyglar pek bu şekilde değil.. hani annelik duygusu işte tarif edemiyorum ahlaksızlık yapıyormuşum gibi kizimin yüzüne bakamazmisim gibi hisler oluyor biliyorum çok saçma ama bi yandan diyorum sevmek sevilmek benim de hakkım ayıp değil ki diyorum mutlu anne mutlu çocuktur hep derim ama işte kafam karisik
Ya nerden buluyorsunuz şöyle şeyine he şeyden daha düşkün herifleri?
Ayrıca beem taa burdan bubun menfaati yani seninle birlikte olmak için sen ve cocugunla ilgilendiğini fark ettim sen burnunun dibinde farkedemiyorsun.
Eğer Müslümansan bunu buraya yazman bile kötü bunu da unutma.
Eğer ilişkiyi kabul etmediğin icin bitecekse hic zorlama bitsin ben kendi fikrimi soyliyim asla ilişki yaşamazdım çocuğunda var daha seviyeli bir ilişki yürütulebilir malesef masum bi zamanda değiliz boyle seyler icinMerhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
İlla oyle diyecek demedim ki. Eger diyecekse yapmasin pisman olacagi seyleri demek istedim. Yoksa kendi hayati kendi secimleri. Kimsenin soz hakki yok. Hemen saldirmayalim. Kendisi icin onemli bir karar olmasaydi zaten bu konuyu acmazdi demek aklinda soru isaretleri ve cekinceleri var.Niye ayrılamasın? Biriyle sevişti ve sonra evlenmenin yanlis oldugunu anladi diyelim. Onu baglayan sey nedir? Adam diyelim ki rezil biri çıktı. Evlenip rezillikler mi ceksin? Seviştim ayrilamam evlenmek zorundayim mi diyecek?
Anayım ben anaaa :)Adama en basit ihtiyaç, seks için bile güvenmiyorsun, ama gidip cocugun ile taniştiriyorsun. Ondan sonra 'anayim ben anaa' tribi cekiyorsun.
Şimdi adam "hayir bence bir ilişkide seks önemli" deyip ayrilirsa, o cocuk ne olacak? Bunlar, cocukla tanişmadan konuşulmasi gerekirdi. Cocugunu o kadar düsünüyorsan, seksi degil, onun hayatina giren insanlari düsünmelisin. Daha emin olmadigin insanlari, lütfen bir daha cocuga taniştirma.
39 yaşındaki adam hemen cinsellik mi istiyor? espri olsun diye yazdınız ya da insan cinselliğinden haberdar değilsiniz sanırım. burada bir sürü konu okudum, eşim 1 yıldır isteksiz, aylardır yatağımız ayrı diye. işte bu adamlar o adamlar. 8 ay bile çok garip bir süre o yaştaki insanlar için. ki neden hala ayrılınca "kadın" tarafının pişmanlık duyması ama erkeğin etkilenmemesi gibi bir inanış sürekli vurgulanıyor artık anlamıyorum. bu öğretildiği için mi? kadının doğasında mı varmış iki kişinin de ihtiyacı ve istediği olan ( evet, kadının sunduğu bir şey değil cinsellik) bir eylem için pişman olmak?Kabul etmeyin bence 8 aydır ne kadar tanıdınız? Hemen cinsellik istiyor ben cok Samimi bulmadım bu teklifini. 2 senelik olsa ilişkiniz belki daha iyi tanıdınız falan derdim. Tamam. Hadi kabul ettiniz İlerde ayrılınca o zaman belki pişmanlık duycaksınız... Ben hep erkeklerin ayrıldıkları kadınların arkasından yasadıkları ilişkilerini anlatmalarımdan korkarım bekar kafasında oldukları için Yanliş anlamayın
Ben düzeyli bir ilişki derken birliktelik yaşayın demek istedim.sadece sizin evinizde olmasın ama ilişki yaşayın sonuçta bu sadece erkeği mutlu eden bişey değil.Işte erkekler malesef o seviyeyi korumak istemoyor dokundukça biseyler yaşadıkça mutlu oluyorlar doğaları gereği.. Ama sırf biseyler yaşamak istemiyorum diye de ayrılmak da istemem
iki kişinin de isteği ve ihtiyacı olan bir sevişmede kadına nasıl "zarar" gelmiş oluyor? cinsellik bu kadar pis kötü bir şeyken evlenince birden "kutsal" oluyor sanırım.Seven, sevdigine zarar gelmesinden korkan onu sabırla beklemek isteyen, olgun erkek kabul eder
Bu sizin değer yargilariniza uymuyorsa asla yapmayın sonra hayat hep pismanliklarla gidiyo ama değer yargılarım o yönde değil benim için sorun değil diyorsanız ki endişeleriniz öyle söylemiyor. Bitirin demiyorum ama size saygı duyması gerekir. Eğer güveniyorsanız evlenin o güveni vermiyorsa devam etmeyinMerhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Üslubunuz tam size yakışan cinsten. Konuya “ben burdan görüyorum adamın derdi uçkur uçkur, nerden buldun bunu” tarzında asabi giriş yapmanızın tek sebebi kutsal anneliktir eminim. Sizden başka kimse bilmez annelik nedir, nasıl yaşanır, ya da annenin özel hayatı olur mu.. bir siz bir de müge anlı bilir zaten.Canım hani internete yükleniyot videolar biliyosun dimi? Aklam da izleniyor ama senin aklın başka yerde de doğruntamam :))
Bana yazılan çirkin usluba karşı karşılık vermişim. Bunu görmeyip benm uslubuna takılı kalma zihniyeti de anca sizin gibi birinden çıkardı. İnsanı tahrik edip banlatmaya çalışmayın. Çok büyük mesela varsa yüzüme karsı söyleyin anonimlikten cıkıpÜslubunuz tam size yakışan cinsten. Konuya “ben burdan görüyorum adamın derdi uçkur uçkur, nerden buldun bunu” tarzında asabi giriş yapmanızın tek sebebi kutsal anneliktir eminim. Sizden başka kimse bilmez annelik nedir, nasıl yaşanır, ya da annenin özel hayatı olur mu.. bir siz bir de müge anlı bilir zaten.
Konuyu ele alış biçiminizi bu üslupla yapmasaydınız bunları yazmazdım. Ama tarzınız kötü. Şu mesajdaki imânız sakil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?