Ahlâk kadınla ve cinsellikle tanımlanmaya başlıyorsa o toplumda cidden büyük sorun vardır. Bizim gibi, ortadoğu ülkeleri gibi. Yetişkin her insan sorumluluğunu taşıyabileceği ve bunun sonucunda kimsenin zarar görmesine sebep olmayacaksa dilediğini yapmaya özgürdür. Benim bütün ahlak anlayışım ve inancım budur. Bizim toplumuzda bekar, evli fark etmez her kadının kıyafetine, cinsel yaşamına, dinine, kadinligina laf etmekten hiç çekinmeyen bir grup var. Ahlak abidesi gibi gorunen kutsal kadinlar! Onların pek çoğunun imkan bulamadıkları için ahlaksızlık adlandırdıkları şeyleri yapAmadıklarını gördüm ben. Firsatini bulduklarinda da öyle bir yaptilar ki!
Konunuza dönersek eğer kafanızdaki cinselliği güzelce bir ortaya çıkarın. Sizin için birbirini seven iki insanın özel bir paylaşımı mıdır? Yoksa erkeğe kendini adamak için yapılan bir eylem mıdır? Eğer ilki olsaydı bu soruyu sormazdınız. İkincisi ise tamamen yanlış. Bırakın bizim toplumumuzu daha modern ülkelerde bile kadının cinselliği konuşulmaz, dillendirilmez. Dünya kadının arzularına hala uzak. Bu tabuları birlikte yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Sex sizin de ihtiyacınız. Şu forumda bile konuşurken sadece erkeklerin cinsellik için kadını kullanabileceğini düşünüyoruz. Bunu kadın da gayet yapabilir. Bir erkek ve bir kadının tek ortak noktası cinsellik de olabilir. Bize ne, kime ne? Forumda bunu yasayan hiç mi kadın yok? Ama konuşamayız günah, haram, suç, ahlaksızlık. Dilediğinizi yaşayın. Biz kadınlar cinselliği kullanılmak değil bir istek, ihtiyaç, paylaşım olarak gormeye basladigimizda degisecek her sey. Uzun lafin kisasi birlikte olmak istiyorsaniz olun. Istemiyorsanız olmayın. Sizin hayatınız, sizin kararınız.