Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek üye olabilir mi tam bir erkeğin üslubu var kullanıcıda diğer yorumlarını da okudum yeni üyeyim nasıl belirleniyor böyle şeyler.Ben ilk mesajınızdaki sözlerden alıntı yaptım zaten, kimse size ithafen bir şey yazmamışken..
Ayrıca nedir bu gel yüzüme söyle meydan okuması? Çıkışta bekliyorum der gibi. Ne olacak mesela ismimle cismimle açık adresimle söylesem bunları bi söyler misiniz? Bu nasıl bir ego yahu.
Annelikle cinselliğin ne alakası var denmiş de ben şahsen annemin böyle bir ilişki yaşamasını kabullenemezdim. Babamın da aynı şekilde. Ne kadar modern olursam olayım, anne baba deyince bir ayrı düşünüyor insan. Bu benim görüşüm.
bazı kadınlar eril söylemleri, değerleri öyle içselleştirmişler ki ümitsiz vaka gibi bakmak lazım durumlarına. borzanbaşısı olduğunuz fikirlerin sizi nasıl değersizleştirdiğini anlatmaya çalışmak boşa yorulmak olur. sizin gibi işbirlikçiler oldukça bu coğrafyadaki erkeklerin kendilerini yormalarına gerek yok. acımak lazım size biliyorum ama o maço, cahil, hoyrat adamlara yaranmak için hatta onlardan biri olabilmek için kadınlara uyguladığınız şu şiddet sizin de sonunuzu getirsin çok isterim. kocalarınızdan, babalarınızdan, erkek kardeşlerinizden öğrendiğiniz olumlu kadın özelliklerini benimsedikçe, dilli düdük gibi orada burada ötünce toplumla uyumlu, rüyaları süsleyen, ideal kadın olduğunuzu sanadurun. bu arada popo kaslarınızı da hep sıkadurun ki kaçınılmaz olan eril şiddetin tekmesini yediğinizde afallayıp yerlere yuvarlanmayın. iyi bir kadın gibi tebessümle yola devam edin.
Neden farklı düşünen insanlara saygı duymuyorsunuz? Ben istemem, bu da benim görüşüm. Elbette babamla birlikte olmasıyla aynı şey değil benim için. Benim annemin veya benim babamın başkalarıyla birlikte olması benim hoşuma gitmez. Sizin zorunuza gidecek bir şey yok bunda. Bakın altını çiziyorum, benim annem ve benim babam. Kısacası benim ailemle ilgili olan görüşlerim sadece beni ve ailemi ilgilendirir. Siz de annenizin başkalarıyla birlikte olmasını hoş karşılayabilirsiniz, bu da beni ilgilendirmez.Annen, baban ile sevisince okmi oluyor? Annen sadece senin belirledigin kisi ilemi sevisebilir? O halde annende senin için belirlesin kim senin esin olacagini, kim ile sevisecegini?
Hayatimda bu kadar saçma bisey okumadim.
Neden farklı düşünen insanlara saygı duymuyorsunuz? Ben istemem, bu da benim görüşüm. Elbette babamla birlikte olmasıyla aynı şey değil benim için. Benim annemin veya benim babamın başkalarıyla birlikte olması benim hoşuma gitmez. Sizin zorunuza gidecek bir şey yok bunda. Bakın altını çiziyorum, benim annem ve benim babam. Kısacası benim ailemle ilgili olan görüşlerim sadece beni ve ailemi ilgilendirir. Siz de annenizin başkalarıyla birlikte olmasını hoş karşılayabilirsiniz, bu da beni ilgilendirmez.
illa kendi fikirlerine saygı duyulsun istiyorlar. şu konu da b,le görüş ayrılığıını hoşgöryle karşılayacak bir kadın bile görmedim. hemcinsine psikolojik baskıda erkekleri geçerler. ama sorsanız MODERNİZ BİZ.Neden farklı düşünen insanlara saygı duymuyorsunuz? Ben istemem, bu da benim görüşüm. Elbette babamla birlikte olmasıyla aynı şey değil benim için. Benim annemin veya benim babamın başkalarıyla birlikte olması benim hoşuma gitmez. Sizin zorunuza gidecek bir şey yok bunda. Bakın altını çiziyorum, benim annem ve benim babam. Kısacası benim ailemle ilgili olan görüşlerim sadece beni ve ailemi ilgilendirir. Siz de annenizin başkalarıyla birlikte olmasını hoş karşılayabilirsiniz, bu da beni ilgilendirmez.
Ben dediğim gibi sadece annem için bunu düşünmüyorum. Babam da başka bir kadınla birlikte olursa aynı şekilde hissederim. Çoğu çocuk itiraf etmese de böyledir aslında, annesiyle babasını birbirlerinden başka kimseyle düşünmek istemez. Artık duygusallık mı diyelim, başka bir şey mi diyelim bunun adına bilmiyorum. Fakat benim böyle düşünmemin sebebi toplumsal değil. Öyle olsa sadece annem için böyle düşünürdüm. Dini zaten hiç değil, zira inancı olan bir insan değilim.Ancak bu sekilde toplumsal algi ve toplumsal baski olusuyor. Sadece "sorun" farkli fikirler degildir. Bu kültürde sürekli kadinlarin üzerinde baski olmasi. Annelik fazla kutsallasiyor. Burda en basit kaç konu var ana kuzusu erkekler üzerine. Kadinlar, diger kadinlari, anneleri olsa dahi ne zaman bir birey olarak görecek, özgür olarak görecek?
Yani "beni ilgilendirmez" diyorsun da, isin asli hiç öyle olmuyor. Burdaki konuda bile kadinlar bile birbirini baskiliyor. Yok seni yari yolda birakir diye. Yok bare cocuk ile ayni evdeyken seks yapma gibisinden. Bu sadece fikir farkliligi degil, ciddi derin toplumsal sorunlar aslinda.
Anneniz "boyle" degilse de "oyle" bir iliski yasiyor ayni sekilde babaniz daAnnelikle cinselliğin ne alakası var denmiş de ben şahsen annemin böyle bir ilişki yaşamasını kabullenemezdim. Babamın da aynı şekilde. Ne kadar modern olursam olayım, anne baba deyince bir ayrı düşünüyor insan. Bu benim görüşüm.
Ne demek istediniz?Anneniz "boyle" degilse de "oyle" bir iliski yasiyor ayni sekilde babaniz da
Bakin Anneniz babanizla iliski yasiyor. Yarin bir gun olum var;tekrar evlenirlerse baskalariyla iliski yasayacaklar bu kadar kati bakmayin demek istedimNe demek istediniz?
Umarım gecinden olur. Anne baba ölümü çok zor.Bakin Anneniz babanizla iliski yasiyor. Yarin bir gun olum var;tekrar evlenirlerse baskalariyla iliski yasayacaklar bu kadar kati bakmayin demek istedim
Sekiz aydır bir şey yaşamadıysan tebrik ediyorum seni.Ama yaşarsan da sıkıntı olmasın.Sabır göstermeye devam edersen belki aşkınız artar ve evlilik sürnizi kısaltırsınız.Günahı da ayrı tabi.Anne olarak suçluluk psikolojsiyle hasta olmayasın.Dikkat et.Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..
Cinsellik ihtiyactir bence birbirini seven olgun yasta iki insansiniz ayol koy ver gitsin guzin ablani dinle gençliğinin tadini cikar ikinizde yetiskin insanlarsiniz ama senin cekindigin konu ne tam olarak anlatirsan ??Merhaba kızlar.. ilk defa üye oluyorum her zaman misafir olarak konuları okurdum ama güzel yorumlarınızı görünce birde ben içimiz acayim dedim.nerden başlasam bilmiyorum eşimden ayrılalı 3 sene kadar oldu 34 yasindayim 1 de kizim var. Yaklaşık 8 aydır hayatımda biri var .benle de kızımla da aşırı ilgili . Daha önce hiç evlilik yapmamış ama nişanlısıyla bir çok şeyi yaşamış ben sorun etmedim kendisi de bana karşı hiç dul muamelesi yapmadı yapmaz da. Önceden ne yaşadığımiz önemsiz diye bakıyoruz ikimiz de. Hatta söyle söylim kızımı babası görmüyor erkek arkadaşım ise hastalansa bile yetişip geliyor ilgileniyor kendi çocuğu gibi. Anlayacağınız çok güzel giden bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ve benim bir evlilik için en az 1 senemiz var evlilik icin hatta bana kalsa daha uzun bir sure olsun diyorum çünkü yeniden evlenmek yeniden aynı problemleri yaşama korkusu biraz beni ürkütüyor. Işte sorun şu ki erkek arkadaşım 39 ben ise 34 yaşındayım ve malesef birşeyler yasamak istiyor... elele tutuşmak sarılmak vs değil ötesine gitmek istiyor yani iliski istiyor, zorlamıyor bunun için asla ama kocaman insanlarız birbrimizi seviyoruz evlenene kadar yasamicaz mi hic bisey diyor. Kafam cok krisik bi yandan o kadar seviyorum o kadar özel biri ki ama bi yandan da annesin sen diyorum kendime asla yapma diyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim sizce ne yapmalıyım bunun için de ayrılmak bitirmek de istemiyorum ama bitirmezsem de sık sık gündeme gelicek bu konu ..