Yargılamadan yardımcı olucak varsa okusun lütfen..

Lutfen tartışmayın arkadaşlar .. birkac kisi disinda herkes cok guzel destek oldu kendince elinden geldiğince teşekkür ederim kafamda biraz bazı şeyler oturdu diyebilirim bu konunun önünü sonunu düşünücem bir gelişme olursa da sizinle paylasicam. Sarjim.bitmek uzre, cevap yazamadığım arkadaşlarımdan özür dilerim bir anda yazmadı gitti diye düşünmeyin

Geldim geldim:))) ben yokken 60 kötü içerik raporu yapılacak kadar ne oldu sitede
Bu konu ve birkaç konu uçmuş, gözlerime ve parmaklarıma derman dileyin lütfen
Beni banlamaaa abla lütfen nefsi müdafaa var

Beni banlamaaa abla lütfen nefsi müdafaa var
raporlara bakamadım henüz, siteye girer girmez 60 rapor ikazını görünce gözlerim bir yuvalarından fırladı:))) bakalım nefsi müdafaalar mı var, neler var göreceğiz, adama patik örüyordum onu bıraktım size çorap örmeye geldim

Başlığı okuyunca evlisiniz falan da esinizi aldatıyorsunuz sandım. Kendinizi hazır hissetmeden sırf o istiyor diye yaşamayın tek diyeceğim bu

bu konuda biz ne desek bos siz kendi doğru yanlislarinizi bizden iyi biliyosunuz ama mesela bende istemezdim ve birde şu var bu konuda israrci mi karşı taraf bu yuzden beni üzüp yipratiyorsa kararima saygı duymuyorsa aklima baska şeyler gelir ve yollari ayirirdim sanirim birde şunu soylemek istiyorum lutfen ama lütfen evlilik icin heleki ikinci evlilik icin ufacık bi bebekle açele etmeyin cok iyi düşünüp taşının artik yapacaginiz yanlis bi karar sadece sizo degil yavrunuzuda etkileyecek

Sekiz ay mı? O zaman destek mesajımda ufak bir oynama yapmam gerekiyor sanırım.
Sekiz ay içinde sevgilinizi tamamen tanımanız tabii ki mümkün değil, ama size ve kızınıza olan konusunda sağlam bir sonuca ulaşmış olmanız çok çok önemli. Bir de bu isteğini yeni mi, yoksa aylar önce mi söyledi? Üsteliyor mu? Bu da çok çok önemli. Çünkü üsteliyorsa, veya isteği aylar öncesinden beri dile dökülüyorsa sıkıntı vardır. İçinizi dinleyin, yersiz korkularınıza da kulak asmayın (evlilik gibi). Siz istiyorsanız, bu konuda zorlanmıyorsanız ve hazırsanız, tamam. Ha, diyelim ki adamla aranız bozuldu bir gün... o zaman "yaşandı ve bitti. ama memnun muydum?" sorusuna olumlu cevap verebiliyorsanız, yaşanmaya değmiştir o zaman.

Ben sokaktan geçmiyom diye heralde senin dediklerini diyemedim sevgili 46.

Benimde dini hassasiyetlerim var, ama senin veya benim gibi hassasiyeti yaşamayan insanlara belki de gerçekten yaşayan ama nefsine hakim olamayan, çekime engel olamayan insanlara şakkadanak "fırsatçıııııı, seni nasılda kullanıyor vay adiii" desem hassasiyet benim neremde olmuş olacak?
Olsa olsa mabadımda olur bence..

Hanımlar,
şimdiye kadar baktığım raporlarda banlanmayı gerektirecek bir şey yoktu ama defalarca yazdığım bir uyarıyı yazayım, burası dini bir site değil, "dini" demek her dini, mezhebi, inancı kapsar, yani ister ateist olun ister Müslüman, ister Yahudi, ki sitede her din, mezhep ve etnik kökenden kadınlar var, kültürlerimiz farklı, inançlarımız, inanış şekillerimiz bile farklı.

Kadınlar Kulübü'ndeki ortak noktanız hepinizin kadın olması, dinleriniz dahil diğer tüm değerleriniz sizlerin özelidir, inanç kutsaldır burada tartışılması, dile getirilmesi bilerek ya da bilmeyerek rencide edileceğiniz için doğru değildir, sizler bilmiyor olabilirsiniz lakin konulara dini yorumlar girince sonu mahkemeye varan olaylar yaşadık, bu sebeple de dini konu ve yorumlar yasaktır.

Ben uslu durunca sana ekmek çıkmıyor be munecim xd

Ben uslu durunca sana ekmek çıkmıyor be munecim xd
Birkaç kişi daha var, hepiniz birden kurallara uyunca elim böğrümde kalıyorum, halbuki ne hevesle girmiştim, toplu katliam yapacaktım, kara Cumartesi yaşatacaktım
Ay şimdi bilmeyenler ciddi sanacak, şaka şaka kötü kalpliyim ama arada bir benim tepemde de hare çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…