İstediğinle yat zaten bananeeeee ???? Beni ilgilendirmez kimseyide ilgilendirmez diye dile getirmiştim zaten.konu sahibi farkındaysan bu hanımefendi sevgilisiyle yatmaktan bahsetmiş çok normal ! Bu sizin yorumunuz ) sizinle aynı düşünse gider direk yatardı kimseyede bir şey sormazdı. Siz gidin isteğinizle yatın edin bu emin olun kimsenin umrunda değil ama tabi siz düz mantıkla sadece onla yatmasa başkasıyla yatar diye baktığınız için bu kişinin ne çocuğunu, ne psikolojisini düşünmeden klavyede at oynatırsınız,Yahu düzgün okuyamıyormusun kadın tam emin olmadığı için mesajında bu ilişkiyi bitirsem mi diye bile sormuş !! Bu toplumda bukadar manyak bu kadar hasta sapık adam varken ;Yıllarca aynı yastığa baş koymuş kişiler eşlerine çocuklarına neler yapıyor kendi öz cocuğuna bile tecavuz eden pislikler var farkında değilmisiniz kör müsünüz bukadar siz.O kadına bir melek emanet edilmiş şuan bu yüzden normalden iki kat temkinli adım atması için iyi düşünmesi gerektiğini söylüyoruz, Sizin gibi canınız istiyosa sevişin demekten emin olun bin kat daha dşnerek yazılmış yorumlar
Tamda size yakışır bi cevap
Kızma ama gülme krizine girdim şimdi fjdkfkdl palyaço ne alaka neyin kafasına girdim ahahaTamda size yakışır bi cevap
Beni banlamaaa abla lütfenGeldim geldim:))) ben yokken 60 kötü içerik raporu yapılacak kadar ne oldu sitede
Bu konu ve birkaç konu uçmuş, gözlerime ve parmaklarıma derman dileyin lütfen
Niye kızıyımKızma ama gülme krizine girdim şimdi fjdkfkdl palyaço ne alaka neyin kafasına girdim ahaha
raporlara bakamadım henüz, siteye girer girmez 60 rapor ikazını görünce gözlerim bir yuvalarından fırladı:))) bakalım nefsi müdafaalar mı var, neler var göreceğiz, adama patik örüyordum onu bıraktım size çorap örmeye geldimBeni banlamaaa abla lütfennefsi müdafaa var
Beni banlamaaa abla lütfennefsi müdafaa var
Nezaretten yeni çıktım banlamayın benideeGeldim geldim:))) ben yokken 60 kötü içerik raporu yapılacak kadar ne oldu sitede
Bu konu ve birkaç konu uçmuş, gözlerime ve parmaklarıma derman dileyin lütfen
Yalnız hiç kimse sen değil Lexa, o kadar yorum yapıldı, içimi gıcıklayan olmadı aralarında. Senin yerin başka.
Afacan çocuklar gibisiniz kızamıyorum da :))) raporlara bakmaya başlayayım kime ne olacak hep beraber göreceğiz, mahsus oyalıyorsunuz değil mi raporlara bakmam geciksin diye uyanıklar siziiiiNezaretten yeni çıktım banlamayın benidee
Sekiz ay mı? O zaman destek mesajımda ufak bir oynama yapmam gerekiyor sanırım.Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu kadar güzel cümlelerle destek olduğunuz için.. şimdi şöyle 3 sene değil 8 aydır beraberiz :) orda bir yanlış anlaşılma oldu sanırsam. Ve evet samimiyetine inanıyorum babamdan bile görmediğim ilgiyi görüyorum inanın herşeyi burda anlatamıyorum ama o konuda sıkıntı yok
Ben sokaktan geçmiyom diye heralde senin dediklerini diyemedim sevgili 46.Hahahajajsjsjsej
Şu halinde sana destek olması gerekirken sana birlikte olma baskısı yapan ve sende ya yapmazsam aytılır benden diye kara kara düşünen 34 yaşında bir kadınsın. Senin bu konuyu açma sebebin bu bunu inkar etme. Adamı kaçırmak istemiyorsun diye açmışsın. Yazdıklarını sokaktan geçen birine okutsan ı bile aynı benim dediklerim der olaya biraz objektif var zor senin için biliyorum ama bi dene :)
Ben uslu durunca sana ekmek çıkmıyor be munecim xdHanımlar,
şimdiye kadar baktığım raporlarda banlanmayı gerektirecek bir şey yoktu ama defalarca yazdığım bir uyarıyı yazayım, burası dini bir site değil, "dini" demek her dini, mezhebi, inancı kapsar, yani ister ateist olun ister Müslüman, ister Yahudi, ki sitede her din, mezhep ve etnik kökenden kadınlar var, kültürlerimiz farklı, inançlarımız, inanış şekillerimiz bile farklı.
Kadınlar Kulübü'ndeki ortak noktanız hepinizin kadın olması, dinleriniz dahil diğer tüm değerleriniz sizlerin özelidir, inanç kutsaldır burada tartışılması, dile getirilmesi bilerek ya da bilmeyerek rencide edileceğiniz için doğru değildir, sizler bilmiyor olabilirsiniz lakin konulara dini yorumlar girince sonu mahkemeye varan olaylar yaşadık, bu sebeple de dini konu ve yorumlar yasaktır.
Varlığım sevilmez, Yokluğum çekilmez.Yalnız hiç kimse sen değil Lexa, o kadar yorum yapıldı, içimi gıcıklayan olmadı aralarında. Senin yerin başka.
Birkaç kişi daha var, hepiniz birden kurallara uyunca elim böğrümde kalıyorum, halbuki ne hevesle girmiştim, toplu katliam yapacaktım, kara Cumartesi yaşatacaktımBen uslu durunca sana ekmek çıkmıyor be munecim xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?