- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben Çarşamba gecesi 2 gibi başladık 6 gibi uyudum iki bölümü birden bitirdimHala 2. Bölümü izlemedim
Buda güzellinanki fragmanı kaç kere izledim sayısını bilmiyorum
Muhteşemsiinn bebeğiimmBen Çarşamba gecesi 2 gibi başladık 6 gibi uyudum iki bölümü birden bitirdim
Ayol topige yorum yapamıyordumMuhteşemsiinn bebeğiimm
Hep soruyodum sana hep diyordum sana öyleydi böyleydi falanda filanAyol topige yorum yapamıyordum
Bende rahatladım sende rahatladinHep soruyodum sana hep diyordum sana öyleydi böyleydi falanda filanen sonund aizlettim ohh rahatladumm
Ooo 3 cüyle devam edelimm o zamann dansssBen de iki bolum izledim guzel gidiyor:)
Misss gibii olduBende rahatladım sende rahatladin
Aynen izlicem insallah:))Ooo 3 cüyle devam edelimm o zamann dansss
Misss gibii oldu
Ben haberdar ederummAynen izlicem insallah:))
Fırsat olmadı ya bı boş kalmadım ev iş spor derken2ci fragmanıda çıktı ekledim gördünmü canuummolay acayip ceylin mahvoldu
Agzına ağzına vururumm seniiinese pazar gunü tekrarını veriyor zaten akşam izlersin
Ahh sabah kalkacağımı bilsem izlerimde ölü gibi dolaşırım bütün gün ve asabi olurum hiç çekilmiyorum uykusuzkenBen Çarşamba gecesi 2 gibi başladık 6 gibi uyudum iki bölümü birden bitirdim
Canım bende baya uğraştım ama burda üye olman lazımmış galiba izlemen için ben olmadım üye olursan olur belki2. bölüm düştü mü YouTube'a kızlar ya bi türlü düşmemişti kaç gündür bakıyorum.
Şaka yapıyorummm bee kuzumFırsat olmadı ya bı boş kalmadım ev iş spor derken
Kanald'nin sitesinden izlemek istemedim orda reklam çıkıyor diye. YouTube'a düşmesini bekliyorum. Gerçi Opera'dan girebilirim kanald'ye ama yok takıntı işteCanım bende baya uğraştım ama burda üye olman lazımmış galiba izlemen için ben olmadım üye olursan olur belki
Hahahah dogrudur youtubeden bende cok uğraştım bulamadım ya koymamışlar terbiyesizlerKanald'nin sitesinden izlemek istemedim orda reklam çıkıyor diye. YouTube'a düşmesini bekliyorum. Gerçi Opera'dan girebilirim kanald'ye ama yok takıntı işte
Ben reklam izleye izleye izledim diziyiHahahah dogrudur youtubeden bende cok uğraştım bulamadım ya koymamışlar terbiyesizler
Sorma bende sinir oldum ya yeni bölüm gelcek hala eskisi yokHahahah dogrudur youtubeden bende cok uğraştım bulamadım ya koymamışlar terbiyesizler
Çok sinir bozucu ama yaaBen reklam izleye izleye izledim diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?