- 25 Ağustos 2019
- 61.085
- 113.962
- 698
- 30
Hahahahahaa ayy dediy ya pazar gunu verirler belki gündüzz yada yarınSorma bende sinir oldum ya yeni bölüm gelcek hala eskisi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahaa ayy dediy ya pazar gunu verirler belki gündüzz yada yarınSorma bende sinir oldum ya yeni bölüm gelcek hala eskisi yok
hahahahaah bende geliyorumm dediyyy arkandayimmO zaman da ben izlemicem protesto etcem
Gel kız yargıcılar olarak yargıyı verelim
Oooo süpersiiinnnBende yerimi şurada alayım uzun yıllardır Türk dizisi izlemiyodum ama bu diziyi beğendim takip ediyorum bugün son bölümün tekrarını verdiler Tv'de onu da izledim üçüncü bölüme hazırım
Oda yarın çıkıcak sanırım ortaya fragmanda gördüğüme göre adam ağlıyorBabası ile incinin ilgisi nedir acaba?
Bence inci amirin kızı çıkacakBabası ile incinin ilgisi nedir acaba?
AboovvvvBence inci nin zengin sevgilisi , ceylinin yanında dolanan kıvırcığın babası cıkacak .
bende duydum olabilirBence inci amirin kızı çıkacak
Sanırim orayı ben kaçırdım yaKızlar ya bir şey sorcam şimdi ilk bölümü izledim ben. Ee inci o öldürülen kızsa, ablasının doğum gününden önce öldü. Ama ablasının doğum gününde mesajlaştı ablasıyla
Oo ne diyosun, daha 2. bölümü izlemedim ama özetle idare edip devam edicemAkşama izliyormuyuuzzzzz son 2saat
L Limonlu Su
sweetgirlcandy
Z Z P
Lna16
mavikelebek34
Edelstein
Whiterose89
D Dediyy
Devitamini
Dasmeer
Cumartesi vermiş tekrar kızz görseydim anında söylerdim sana vallahiiOo ne diyosun, daha 2. bölümü izlemedim ama özetle idare edip devam edicem
Aynen bende oraya takıldım, muhtemelen öldüren kişi telefonu alıp yaşıyormuş gibi yazdı.Kızlar ya bir şey sorcam şimdi ilk bölümü izledim ben. Ee inci o öldürülen kızsa, ablasının doğum gününden önce öldü. Ama ablasının doğum gününde mesajlaştı ablasıyla
Vermişlerdir de hiç tv açmıyorum nerdeyse ya izlersek Netflix için açıyorum yabancı izlemekten türklere sıra gelmiyor. Bugün kesin izlicem.Cumartesi vermiş tekrar kızz görseydim anında söylerdim sana vallahii
Ozetini göstericekler zaten