Işte değill ama nuye ağlıyo ilgilendiren şey ne yaniiiSavcının babası Inci'nin sevgilisi gibi izlenim yaratılmış ama bence kesin değil.
Zaten Kaan'ın fanıydım, şimdi biraz da böyle belli edelim demiIşte değill ama nuye ağlıyo ilgilendiren şey ne yaniii
Yalnızzz profilin efsoo
Hahahaha çok güzel oldu ama senden şüpheleniyorummmZaten Kaan'ın fanıydım, şimdi biraz da böyle belli edelim demi
Aynenn bende katil olabilirdim vallaha heryerden biri çıkıyo olaayy birinden patlıcak bence biz şoka giricez kim öldürdüğünüDiziyi hiç izlememistim fırsatım oldu iki bölümü birden izledim o kadar çok şüpheli var ki filmin sonunda ben bile katil çıkabilirim o derece
Abla, enişte, yeğen
Öğretmen ve kadın
Çınar ve babası
Balıkçı ve camdaki adam
Arkadaşının babasi avukat olan ondan bile suphelendim . Bazen yorum yaparsın ya böyle olabilir diye şuan nötr um o derece
Yaa ben amire şok oldum ona çok guvenmistim samimiyetine inanmıştımAynenn bende katil olabilirdim vallaha heryerden biri çıkıyo olaayy birinden patlıcak bence biz şoka giricez kim öldürdüğünü
Hattaa samimiyetine inandığımız kişi çıkıcak ortaya bak görr hatta ceylininin evde bi kız daha var genç kız isminide unuttum ondanda bi şüphe ediyorum whatsapından hemen msjı sildi bide bi pohh varYaa ben amire şok oldum ona çok guvenmistim samimiyetine inanmıştım
Ya zaten o kız ve babasından da şüpheleniyorum enişte var ya ablası da çok gıcıkti yolasim geldiHattaa samimiyetine inandığımız kişi çıkıcak ortaya bak görr hatta ceylininin evde bi kız daha var genç kız isminide unuttum ondanda bi şüphe ediyorum whatsapından hemen msjı sildi bide bi pohh var
Ayy onu bana demee bi sövdüm bi sövdümm resmen yaaa sinirlerimi bozdu bağrıyo çağırıyo ceyline herkesten bi küçük birşeyler geçiyo anam ölen kızda herkesten neler çekmiş yaYa zaten o kız ve babasından da şüpheleniyorum enişte var ya ablası da çok gıcıkti yolasim geldi
Sanmıyorumm başka cinayetlerde olcak elbett önce kardeşinden başlamışlardırBende diziyi çok beğendim ama katil ortaya çıkınca ne olacak peki dizi nasıl ilerleyecek konu ne olacak onu merak ediyorum sürekli şüpheli cinayet filan böyle mi geçecek dizi
Ben tahmin bile yurutemiyorum düşün artıkBende diziyi çok beğendim ama katil ortaya çıkınca ne olacak peki dizi nasıl ilerleyecek konu ne olacak onu merak ediyorum sürekli şüpheli cinayet filan böyle mi geçecek dizi
Bütün dizi aynı cinayetle ugrasmazlarSanmıyorumm başka cinayetlerde olcak elbett önce kardeşinden başlamışlardır
Evett fena yaaa uğraşmaşlar tabii ben bile sıkılırım aonuç nereye kadar varcak diye bi kardeşi içinmi izliyorum diye söverimBütün dizi aynı cinayetle ugrasmazlarama oyuncular çok kaliteli
Aaayyyyy galiba ılgazın babası yaptıı
Yargı dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çeken yapımlardan biri oldu. Her hafta Pazar akşamları yayınlanacak olan Yargı dizisi oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi isimler bulunuyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu savcı Ilgaz’a, Pınar Deniz ise Avukat Ceylin’e hayat veriyor.
YARGI DİZİSİ KONUSU
Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde olacaklardır.
her bölüm her pazar günleri yeni bölümleriyle karşımızdaaa
her bölümden sonra fragmanlarıyla yenileriyle eklencek takibe alıp görebilirsiniz fragmanını yorumlarını
FRAGMAN
Babayı görünce resimde ben şok adama çok inanmıştım dürüstlüğune yaşlı sevgilisi değil sevgilileri var bence biri de amir
Bayılıyorum bu diziye heyecanla bekliyorum pazarı
Evettt resimle çekilmiş var ama ılgaz soruyo babasına adam ağlamış bakıyoBabayı görünce resimde ben şok adama çok inanmıştım dürüstlüğune yaşlı sevgilisi değil sevgilileri var bence biri de amir
Yaaaa canımm bilseydim senide mutlaka etiket ederdimm izliyorsan hepberaber izliyelimBayılıyorum bu diziye heyecanla bekliyorum pazarıoyuncular kara sevda dizinin ekibi hemen hemen hepsi güzel dizi olmuş hadi bakalım hayırlısı
Olsun kuzum hiç önemli değil ben çınar dan hiç suphelenmemistim kuzum arkadaşı yapmıştır üstüne kalmıştır diye dusundum babası ile olacağı hiç aklıma gelmedi bence baba yaptı ya da baba ile kizin birlikteliğini gören çınar da yapmış olabilir diye aklıma geldi ama hiçbir kanıt yok çınara dair bence baba yaptıYaaaa canımm bilseydim senide mutlaka etiket ederdimm izliyorsan hepberaber izliyelim
Yorumlayalım konuşalım sen kimden şüpheleniyorsun de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?