Yargı

Diziyi hiç izlememistim fırsatım oldu iki bölümü birden izledim o kadar çok şüpheli var ki filmin sonunda ben bile katil çıkabilirim o derece

Abla, enişte, yeğen
Öğretmen ve kadın
Çınar ve babası
Balıkçı ve camdaki adam
Arkadaşının babasi avukat olan ondan bile suphelendim . Bazen yorum yaparsın ya böyle olabilir diye şuan nötr um o derece

Aynenn bende katil olabilirdim vallaha heryerden biri çıkıyo olaayy birinden patlıcak bence biz şoka giricez kim öldürdüğünü

Aynenn bende katil olabilirdim vallaha heryerden biri çıkıyo olaayy birinden patlıcak bence biz şoka giricez kim öldürdüğünü
Yaa ben amire şok oldum ona çok guvenmistim samimiyetine inanmıştım

Reactions: Jou
Yaa ben amire şok oldum ona çok guvenmistim samimiyetine inanmıştım
Hattaa samimiyetine inandığımız kişi çıkıcak ortaya bak görr hatta ceylininin evde bi kız daha var genç kız isminide unuttum ondanda bi şüphe ediyorum whatsapından hemen msjı sildi bide bi pohh var

Hattaa samimiyetine inandığımız kişi çıkıcak ortaya bak görr hatta ceylininin evde bi kız daha var genç kız isminide unuttum ondanda bi şüphe ediyorum whatsapından hemen msjı sildi bide bi pohh var
Ya zaten o kız ve babasından da şüpheleniyorum enişte var ya ablası da çok gıcıkti yolasim geldi

Bende diziyi çok beğendim ama katil ortaya çıkınca ne olacak peki dizi nasıl ilerleyecek konu ne olacak onu merak ediyorum sürekli şüpheli cinayet filan böyle mi geçecek dizi

Ya zaten o kız ve babasından da şüpheleniyorum enişte var ya ablası da çok gıcıkti yolasim geldi
Ayy onu bana demee bi sövdüm bi sövdümm resmen yaaa sinirlerimi bozdu bağrıyo çağırıyo ceyline herkesten bi küçük birşeyler geçiyo anam ölen kızda herkesten neler çekmiş ya

Bende diziyi çok beğendim ama katil ortaya çıkınca ne olacak peki dizi nasıl ilerleyecek konu ne olacak onu merak ediyorum sürekli şüpheli cinayet filan böyle mi geçecek dizi
Ben tahmin bile yurutemiyorum düşün artık

Sanmıyorumm başka cinayetlerde olcak elbett önce kardeşinden başlamışlardır
Bütün dizi aynı cinayetle ugrasmazlar ama oyuncular çok kaliteli

Aaayyyyy galiba ılgazın babası yaptıı

mavikelebek34

L Limonlu Su

Bayılıyorum bu diziye heyecanla bekliyorum pazarı oyuncular kara sevda dizinin ekibi hemen hemen hepsi güzel dizi olmuş hadi bakalım hayırlısı
Yaaaa canımm bilseydim senide mutlaka etiket ederdimm izliyorsan hepberaber izliyelim
Yorumlayalım konuşalım sen kimden şüpheleniyorsun de hele

Yaaaa canımm bilseydim senide mutlaka etiket ederdimm izliyorsan hepberaber izliyelim
Yorumlayalım konuşalım sen kimden şüpheleniyorsun de hele
Olsun kuzum hiç önemli değil ben çınar dan hiç suphelenmemistim kuzum arkadaşı yapmıştır üstüne kalmıştır diye dusundum babası ile olacağı hiç aklıma gelmedi bence baba yaptı ya da baba ile kizin birlikteliğini gören çınar da yapmış olabilir diye aklıma geldi ama hiçbir kanıt yok çınara dair bence baba yaptı amire de çok güvenmistim valla ben şok oldum pislik komiser

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…