Demii yaaa pazar bizi olaayy bekliyo resmenOlsun kuzum hiç önemli değil ben çınar dan hiç suphelenmemistim kuzum arkadaşı yapmıştır üstüne kalmıştır diye dusundum babası ile olacağı hiç aklıma gelmedi bence baba yaptı ya da baba ile kizin birlikteliğini gören çınar da yapmış olabilir diye aklıma geldi ama hiçbir kanıt yok çınara dair bence baba yaptıamire de çok güvenmistim valla ben şok oldum pislik komiser
Aynen valla sabırsızlanıyorum neler olacak çok üzüldüm ama komiser den öyle bir elit insandan böyle birşey beni şoka uğrattıDemii yaaa pazar bizi olaayy bekliyo resmen
Evett hele babadan bide yaşlı nebilim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi güyaAynen valla sabırsızlanıyorum neler olacak çok üzüldüm ama komiser den öyle bir elit insandan böyle birşey beni şoka uğrattıbakalım neler olacak
Al benden de o kadar kuzum çocuklar var büyükler aklı başında adam ne bileyim ben bile şok oldum bakalım neler olacakEvett hele babadan bide yaşlı nebilim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi güya
Evett heryerdne biri bu kızda az değilmiş hee herkeslede bi bağlantı varBen kendimden bile şüphe ettim çok kafa karistirici enişte yeğen bile şüpheli
Ablasının kizını diyorsun demii onu bende demiştim neden sildi acaba whatsapları oda birşeydne korkuyoYeğeni neden mesajları sildi
Nerdeeeeee beklemediğimiz şeyler oluyor zaten biliyorsunAl benden de o kadar kuzum çocuklar var büyükler aklı başında adam ne bileyim ben bile şok oldum bakalım neler olacak
Çıkan haberi hemen babasına gösterdi onu da atlamamak gerekEvett heryerdne biri bu kızda az değilmiş hee herkeslede bi bağlantı var
Ablasının kizını diyorsun demii onu bende demiştim neden sildi acaba whatsapları oda birşeydne korkuyo
Fena olay ekşın bizi bekleyyÇıkan haberi hemen babasına gösterdi onu da atlamamak gerek
Asıl yaşlılardan beklenirEvett hele babadan bide yaşlı nebilim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi güya
Ben amirden hiç hiç beklemiyordumFena olay ekşın bizi bekleyy
Evetttt doğruu maalesefff beklemediğimiz şeyler oluyor artıkAsıl yaşlılardan bekleniryaşlılar sapik oldu bu zamanda
Bende beklemiyordum ama herkesten beklenir artıkkBen amirden hiç hiç beklemiyordum
Aynen kuzum yaNerdeeeeee beklemediğimiz şeyler oluyor zaten biliyorsun
Hahahaha tabiiAynen kuzum yahayatın cilvesi buda bize napalım n
Hala 2. Bölümü izlemedim
2ci fragmanıda çıktı ekledim gördünmü canuummGözümü kırpmadan nadir izledigim dizilerden biri müthişş
Agzına ağzına vururumm seniiiHala 2. Bölümü izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?