Ben GS maçından bahsederim anca bugün Kayserispor a 3-0 yenildimavikelebek34
L Limonlu Su
sweetgirlcandy
kızlarr her izlediğinizde yorumlarınız veya diziyle alakalı sohbetleriyle burda konuşabilirizzz
tabi istersenizzz
hahahahahahahah gs limi eşinn abooovvvvvvBen GS maçından bahsederim anca bugün Kayserispor a 3-0 yenildien son eşim feyse girmiş sayfalara saydiriyordu sizin oynayacağınız topun vs vs
Sizin oynayacağınız topun taaaa ....... bilmem ne aşırı fanatikhahahahahahahah gs limi eşinn abooovvvvvv
abovv sayfalar eşinden korksun hele
kızz benim eşimde beşiktaşlı tutamıyorum onu yaaaSizin oynayacağınız topun taaaa ....... bilmem ne aşırı fanatik
Aynısı bendede var iştekızz benim eşimde beşiktaşlı tutamıyorum onu yaaa
evin içinde bi bağrış bi çağrışş dedim üstekiler rahatsız olcak sakin ol diyorumm
başlarım üstekileriini şimdi diyor
sabaha kadar sustur sonraAynısı bendede var işte
Yenilince direk TV değiştirir ama yenilmese maç 10 bitse 12 1e kadar ozetlere bakarsabaha kadar sustur sonra
aynıı aynıı benimkide öylee ya yenilince heryere değiştiriyorr sonra yenince trtsporada ayrıca mutlakada bakıyo bana diyo bak bak ne goll diyoYenilince direk TV değiştirir ama yenilmese maç 10 bitse 12 1e kadar ozetlere bakar
Beni gıcık edince inşallah yenilirsiniz diyorumaynıı aynıı benimkide öylee ya yenilince heryere değiştiriyorr sonra yenince trtsporada ayrıca mutlakada bakıyo bana diyo bak bak ne goll diyodedim sana bi atacam golu görecen
Aynenn öyleee iyi laf sokuyozzz maşaallah bizeeeBeni gıcık edince inşallah yenilirsiniz diyorum
İzlemeye ne zaman başlarsammavikelebek34
L Limonlu Su
sweetgirlcandy
kızlarr her izlediğinizde yorumlarınız veya diziyle alakalı sohbetleriyle burda konuşabilirizzz
tabi istersenizzz
Etikett et heleegüzel olmuş joum artık yazarız buraya
kızlar sizce ceylinin eniştesi eşini mi aldatıyor yoksa cinayetle bağlatısı olabilir mi onunda
Oyycanımmİzlemeye ne zaman başlarsam
ceylin o kadar delil buldu şimdi hepsini kullanacak mı şimdi ılgazda profesyonel biri nasıl devam edecekler acaba çok merak ediyorum.acabaaaa
Acayip seyler döneyy kelebükk vallahaaaceylin o kadar delil buldu şimdi hepsini kullanacak mı şimdi ılgazda profesyonel biri nasıl devam edecekler acaba çok merak ediyorum.
çınarın suçu olmasa da birilerini koruyor her türlü suça ortaklıktan içeri girer
Ayyy bide izleyebilsem benimki zaten ayar etti beni yaa masterchef olmasa olmaz zatenEvet 2.bölümdeki şüphelileri bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?