Hahahah doğrudurr yaaa kaçgündür sguid game dizisine takılmıştım olaayydııVermişlerdir de hiç tv açmıyorum nerdeyse ya izlersek Netflix için açıyorumyabancı izlemekten türklere sıra gelmiyor. Bugün kesin izlicem.
Ben ilk bölümü izledim ama çok kan vahşet vardı diye devamını izlemedim, öyle yapımları pek sevemiyorum.Hahahah doğrudurr yaaa kaçgündür sguid game dizisine takılmıştım olaayydıı2ci sezonu gelir inşaallahh
Evettt o konuda öyleeBen ilk bölümü izledim ama çok kan vahşet vardı diye devamını izlemedim, öyle yapımları pek sevemiyorum.
Arkadaşında unutmuştu telefonunu o cevap verdiSanırim orayı ben kaçırdım ya
Tam benlik bu aralar adani çok duydumBen ilk bölümü izledim ama çok kan vahşet vardı diye devamını izlemedim, öyle yapımları pek sevemiyorum.
Ben izlemeliyimHahahah doğrudurr yaaa kaçgündür sguid game dizisine takılmıştım olaayydıı2ci sezonu gelir inşaallahh
Bence kesinlikle izlee gittikçe insan bağlanıyor resmenTam benlik bu aralar adani çok duydum
Ben izlemeliyim
OhaaArkadaşında unutmuştu telefonunu o cevap verdi
İzle seviyorsan fenaTam benlik bu aralar adani çok duydum
Ben izlemeliyim
Bi bölümdede bi kızla şeeyy ediyordu o dizideİzle seviyorsan fena
Hahahhaah fena fenaKız yoklukta olmuştur öyle şeyler napsınlar
Yok beee kendim bizzat yaşıyorum yani hahahahah napıyimm sahneyii hani bekar olsam öğrenme aşamasıBeğendin heralde sahneyi
Cık cık cık hayalimde canlandırmama niye sebep oluyosunYok beee kendim bizzat yaşıyorum yani hahahahah napıyimm sahneyii hani bekar olsam öğrenme aşaması
Izle ve görrr hemde wc deCık cık cık hayalimde canlandırmama niye sebep oluyosun
Ama kaç bölümdü hatırlamıyorum yaa abartılcak birşey değil ama tam netDaha çok merak ettim şimdi
Buna da sevişme olsun, hemen düşüyoDaha çok merak ettim şimdi
Niye WC ayolIzle ve görrr hemde wc de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?