Çok zor iş yaptılar Jou. Başka ülkede bizim gibi değil. Her hafta film çeker gibi 3 saat dizi çekiyorlar. Ama ne olursa olsun çok farklı bir işti Yargı.Bu gidisle bu konuda kapandıilk bölumlerde ne coşmuştu burası
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor iş yaptılar Jou. Başka ülkede bizim gibi değil. Her hafta film çeker gibi 3 saat dizi çekiyorlar. Ama ne olursa olsun çok farklı bir işti Yargı.Bu gidisle bu konuda kapandıilk bölumlerde ne coşmuştu burası
![]()
Evett dimii istee konu kalmadı sanırım daha bitirdilerÇok zor iş yaptılar Jou. Başka ülkede bizim gibi değil. Her hafta film çeker gibi 3 saat dizi çekiyorlar. Ama ne olursa olsun çok farklı bir işti Yargı.Ben bitmesine üzülüyorum
![]()
Jou Sema Ergenekon'un günde 17 saat senaryo yazdığı olmuş. Can mı dayanırEvett dimii istee konu kalmadı sanırım daha bitirdiler
Abooo 17 saatJou Sema Ergenekon'un günde 17 saat senaryo yazdığı olmuş. Can mı dayanır
![]()
‘Ben değil hayat can yakıcı’
Ekranda izlerken bizleri alıp başka dünyalara taşıyan, kimi zaman kızdıran, kimi zaman da duygulandıran, güldüren hikâyelere imza atıyor. Üç sezon boyunca...www.hurriyet.com.tr