• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Olsun kuzum hiç önemli değil ben çınar dan hiç suphelenmemistim kuzum arkadaşı yapmıştır üstüne kalmıştır diye dusundum babası ile olacağı hiç aklıma gelmedi bence baba yaptı ya da baba ile kizin birlikteliğini gören çınar da yapmış olabilir diye aklıma geldi ama hiçbir kanıt yok çınara dair bence baba yaptı 😂 amire de çok güvenmistim valla ben şok oldum 😂pislik komiser 😳
Demii yaaa pazar bizi olaayy bekliyo resmen 😁

Demii yaaa pazar bizi olaayy bekliyo resmen 😁
Aynen valla sabırsızlanıyorum neler olacak çok üzüldüm ama komiser den öyle bir elit insandan böyle birşey beni şoka uğrattı🤷🏻 bakalım neler olacak 🎊🍁

Evett hele babadan bide yaşlı nebilim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi güya🤦‍♀️
Al benden de o kadar kuzum çocuklar var büyükler aklı başında adam ne bileyim ben bile şok oldum bakalım neler olacak 🤦🏻‍♀️😉

• Komik
Reactions: Jou
Ben kendimden bile şüphe ettim çok kafa karistirici enişte yeğen bile şüpheli

• Komik
Yeğeni neden mesajları sildi

• Komik
Evett heryerdne biri bu kızda az değilmiş hee herkeslede bi bağlantı var

Ablasının kizını diyorsun demii onu bende demiştim neden sildi acaba whatsapları oda birşeydne korkuyo
Çıkan haberi hemen babasına gösterdi onu da atlamamak gerek

Evett hele babadan bide yaşlı nebilim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi güya🤦‍♀️
Asıl yaşlılardan beklenir 😆😆😆 yaşlılar sapik oldu bu zamanda

• Komik
Gözümü kırpmadan nadir izledigim dizilerden biri müthişş 😍

Back