Kesin orda tuttuuu hemen ikisini bu dizide beraber etmişlerrEvet ordan buraya transfer olmuşlaronu da izlemedim ben, eşim izliyor bana sürekli izle diyor ama izlemedim. Kaan'ın olduğunu duyunca bi bakıyım dedim Aşk101e de
Aynen orda beğenildiği için çift olarak almışlarKesin orda tuttuuu hemen ikisini bu dizide beraber etmişlerraz değüllerr yaavvv
Evett yaaaa hepsini toplamışlarrr ne inciymiş beeeAynen orda beğenildiği için çift olarak almışlarİnci de ordaymış
Oda gene orda suçlu birşeye ama ne fragmanda gördümİnci orda neydi bilmiyom ama burda olay oldu
Yaaa ben çok yakışıklı bulmuyorummBoş ya boşver İnci'yiKaan varken
Aynen canım orda baya beğenildi fanlar hemen harekete geçti sosyal medyada hep gördüm ama bu kadar çabuk biraya geleceklerini düşünmemiştimAynen orda beğenildiği için çift olarak almışlarİnci de ordaymış
Sezona yetiştirmişler hemenAynen canım orda baya beğenildi fanlar hemen harekete geçti sosyal medyada hep gördüm ama bu kadar çabuk biraya geleceklerini düşünmemiştim
Balıkçı hiç göstermediler amaBende tahminimi buraya bırakıyorum
İnci öğretmeniyle karısı tarafından basılıyor, yaka paça evden kovuluyor, inci de çınarı arıyor kıyafet VS getir diye, beraber çalıştıkları hap işi yapan yere gidiyorlar ve ordan ayrılıyorlar, o balıkçı inciyi öldürdü o gece bi şekilde.
İncinin yığeni yaşlı zengin sevgiliyi biliyor.
Ve ayriyeten enişte, cenazede karısına sarılan siyah saçlı kadınla, yasak aşk yaşıyor.. Yani çok da alakası yok.
Balıkçı hiç göstermediler ama
Aaa evett canımm senin dediklerin çıkacak gibiDün ifadesi alındı sadece gidişi gösterildi, bir önceki bölümde incinin resimlerini siliyor kendi telefonundan, ayrıca çöp konteyneri olan yere daha önce keşife gitmiş Kamera görüntülerinde görünüyor ya motorun üstünde.
Aaa evett canımm senin dediklerin çıkacak gibibalıkçı biliyor herşeyiii
Hahahahahadaha durr yeni başladı bu hemen çıkarmazlar ortayaAy çok heyecanlı uzun süre sonra beni saran bir dizi
Ama istiyorum ki tahminim de doğru çıkmasın öyle bir şey yazılsın ki "senarist yazar" duyun sesimi kafam allak bullak olsun
Hahahahahadaha durr yeni başladı bu hemen çıkarmazlar ortayasonra diycezz bumuydu katill
Kesinliklee böylee bitecekk bugidisleAynen. Zaten çınarı içeri almaları iyi olmuş en erken 3 ay sonra mahkeme, yani sezon finali filan anca
Iste buyüzden oyle öyle uzucakBide amir babanın da dosyası karışacak araya oda ayrı bir mesele. Adam vicdan yapmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?