Yargı

bu kızın kimle ilişkisi yok zaten zengin bir sevgili var, hocayı da öyle gösteriyorlar çınarın ki platonik olabilir, enişte de de var bişeyler beynim yandı
Aynen onune gelenle bisey olmus cozmek ne zor bu ceylinin arkadasindan hic suphe duymamistim ama kazagini sorunca suphelendim valla

Son zamanlarda izlediğim en en en sürükleyici dizi. İnci kesin bi uyuşturucu çete işine bulaşmış orasi kesin gibi artık ama herkes bir şey gizlediği için parçalar bütünleşmiyor. Böyle böyle her kişi kendisiyle de yüzleşecek dizide. Ama tabii izleme sebebim ilgaz

Evett heryerdne biri bu kızda az değilmiş hee herkeslede bi bağlantı var

Ablasının kizını diyorsun demii onu bende demiştim neden sildi acaba whatsapları oda birşeydne korkuyo
Ay ben orayı kaçırdım yaa

Reactions: Jou
Yeni fragman ya yin lan dı
Baba orda bisey ateşe veriyor orası bence alakasız kendi meselesi ile ilgili, eniştenin de foyası ortaya çıkacak bu bölümde mecbur ötecek

Bir sezon incinin katilini bulmakla geçmez bence de. İnci uyuşturucu ticareti yaparak mı i kadar para kazanmış, araba, pahalı kıyafetler, çantalar yoksa bahsettiği yaşlı sevgilisi mi almış. Yaşlı sevgilisi üniversite hocası heralde. Adamın karısı bunları görünce öldürmüş olabilirler. Apar topar kaçtılar.
Uyuşturucu ticaretini yapan bu durumda Çınar. Tanısıklıkları da burdan geliyor. İncinin arabasında bir kaç tane hap vardı. Satıcı değil, kullanıcı bence. Cınarında odasında birikmiş altınlar vardı. Kazandığı parayla altın almış demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…