• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Ahaaa vallaha tamda soracağidim şu kız bi uyansada bi soriyimm 😁😁 ne gördün hele anlatt
Asko deniz kenarindaydim iki kişi geliyor yanıma o sıra baygınlık geçiriyorum sonra benim yanımda bir sürü abur cubur vardı onları yiyordu bende beni kurtarmadiklari için bağırıyordum aldım bütün abur cuburu denize döktüm sonra kalabalık bir ortam vardı annemler ablamlar biri doğurmuştu galiba ondan kalabalıkti o kalabalığın içinde bı katil vardı onu arıyordum annemlere belli etmeden 😆😆😆

• Komik
Reactions: Jou
Asko deniz kenarindaydim iki kişi geliyor yanıma o sıra baygınlık geçiriyorum sonra benim yanımda bir sürü abur cubur vardı onları yiyordu bende beni kurtarmadiklari için bağırıyordum aldım bütün abur cuburu denize döktüm sonra kalabalık bir ortam vardı annemler ablamlar biri doğurmuştu galiba ondan kalabalıkti o kalabalığın içinde bı katil vardı onu arıyordum annemlere belli etmeden 😆😆😆
Hahahahahahahaha yaaaaaaaa aynı ben ya nasill sinirden almış aburcuburu atmış denize :D senii mıncuurr yaparr yerumm ha

Aşk101 dede var bu adam hatta ceylinle 😁😁
Evet ordan buraya transfer olmuşlar😀 onu da izlemedim ben, eşim izliyor bana sürekli izle diyor ama izlemedim. Kaan'ın olduğunu duyunca bi bakıyım dedim Aşk101e de🤪

• Komik
Reactions: Jou
Back