Ceylinin babası zamanında inciyi dövmüş sanırımm ceylinde şoke girdi kötü oldu ılgazla beraber dışarı çıktı oturdular biyerde orda bittiSon anini izleyemedim noldu
Orayı gördüm en son nerede bitti reklama çok girdi diye göremedim el ele mi tutuştu ceylinle Ilgaz , teşekkür ederimİnciyi babası dövmüş sorguyu ablasi dinledi pars babasindan şüphelendi
Pöfhhh hiç güzel yerde bitmemişCeylinin babası zamanında inciyi dövmüş sanırımm ceylinde şoke girdi kötü oldu ılgazla beraber dışarı çıktı oturdular biyerde orda bitti
Asko deniz kenarindaydim iki kişi geliyor yanıma o sıra baygınlık geçiriyorum sonra benim yanımda bir sürü abur cubur vardı onları yiyordu bende beni kurtarmadiklari için bağırıyordum aldım bütün abur cuburu denize döktüm sonra kalabalık bir ortam vardı annemler ablamlar biri doğurmuştu galiba ondan kalabalıkti o kalabalığın içinde bı katil vardı onu arıyordum annemlere belli etmedenAhaaa vallaha tamda soracağidim şu kız bi uyansada bi soriyimmne gördün hele anlatt
Orda bitti işte seven sevdiğinin karışmış kulaklık kablosunu çözsünOrayı gördüm en son nerede bitti reklama çok girdi diye göremedim el ele mi tutuştu ceylinle Ilgaz , teşekkür ederim
Hahahahahahahaha yaaaaaaaa aynı ben ya nasill sinirden almış aburcuburu atmış denizeAsko deniz kenarindaydim iki kişi geliyor yanıma o sıra baygınlık geçiriyorum sonra benim yanımda bir sürü abur cubur vardı onları yiyordu bende beni kurtarmadiklari için bağırıyordum aldım bütün abur cuburu denize döktüm sonra kalabalık bir ortam vardı annemler ablamlar biri doğurmuştu galiba ondan kalabalıkti o kalabalığın içinde bı katil vardı onu arıyordum annemlere belli etmeden
İyi tamam o vakit bende dedim tüh göremedim hepsini görmüşümOrda bitti işte seven sevdiğinin karışmış kulaklık kablosunu çözsün
Başlamasıyla bitmesi bir oldu ya fragmanda vermedilerOlabilirr ahaa başladiı
İşte bende öyle birşeyler şüpheleniyorum. Birde ılgaz tam kardeşiyle ayrıldığı zamanlarda olaylar patlıyor ya. Ondan şey yapıyorum birazBen çete başı olarak şüphelendim ama olabilir neden olmasın
Heyecanınızz artsın diyeeBaşlamasıyla bitmesi bir oldu ya fragmanda vermediler
Beni etiketle aşkım merak içindeyimHeyecanınızz artsın diyeegördüğüm gibii hemen ekleyecem bebişümm
Bence de Karisi ogretmenden daha cok hevesli gizlemeye demiÖğretmen ve incinin ilişkisi vardı bence bunlari karısı bastı
bu kızın kimle ilişkisi yok zaten zengin bir sevgili var, hocayı da öyle gösteriyorlar çınarın ki platonik olabilir, enişte de de var bişeyler beynim yandıBence de Karisi ogretmenden daha cok hevesli gizlemeye demi
Zaten karısı dövmüş ya öldürmedi bence ama onlar yuzunden öldüğünü düşünüyorBence de Karisi ogretmenden daha cok hevesli gizlemeye demi
Kaan yakışıklıdır NihalYalnız bu Kaan Urgancıoğlu aşırı ultra yakışıklı mı ben diziyi sevdim diye gözüme öyle mi görüküyor
sende mi izlemiştin onuKaan yakışıklıdır NihalKampüsistanda da efsaneydi hala efsane
Aşk101 dede var bu adam hatta ceylinleKaan yakışıklıdır NihalKampüsistanda da efsaneydi hala efsane
Off izlemem mi, gelmiş geçmiş en muhteşem dizilerden. Hala ara ara açıp izliyorum.sende mi izlemiştin onu
Evet ordan buraya transfer olmuşlarAşk101 dede var bu adam hatta ceylinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?