Ben arada kaynadığımi düşünüyorumsendemii dün yoktun hele kızzz
DoğrudurrBen arada kaynadığımi düşünüyorum
Kızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
Cookiie @Nevreste @Dermabebak L Limonlu Su Lna16 @mavikelebek34 @Whiterose89 @Dediyy Devitamini @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ B Bihterinpekisi Matmazella @Nihal Shibuya @Yadee Magnifiaque @Selizay
@Citemik
canımm rica ederimmCanımmm. Çok teşekkürler. ❤ Yine duygusal bir bölüm geliyor gibi. Pazar olsun hemen
Ahhh teşekkürler kuzum zaten merakla bekliyordum geçen hafta göstermediler fragmanKızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
Cookiie @Nevreste @Dermabebak L Limonlu Su Lna16 @mavikelebek34 @Whiterose89 @Dediyy Devitamini @Dasmeer @MevsimBahar @Tavuk_suyu_ B Bihterinpekisi Matmazella @Nihal Shibuya @Yadee Magnifiaque @Selizay
@Citemik
Ahhh teşekkürler kuzum zaten merakla bekliyordum geçen hafta göstermediler fragmansağol meleğim
Heyecanlı bir bölüm olacak yineKızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
@Citemik
Gene eglenceli bir bolum kizin babasi cok suphe uyandiriyorKızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
@Citemik
hele gördünmüü babası arabayı yaktıııGene eglenceli bir bolum kizin babasi cok suphe uyandiriyor
Olaylar olaylarKızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
@Citemik
Ben izledim çok merakla bekliyorum pazar gününüKızlarrr 4 bölüm fragmanı yayınlandı hatta dün yayınlandı haber vereyim dedimmm
@Citemik
Olaylar olaylar
Ben izledim çok merakla bekliyorum pazar gününü
Hic guvenmiyorum o Adamahele gördünmüü babası arabayı yaktııı
aayyyy var bu iş bu babadaaa yaaaHic guvenmiyorum o Adama
Enistesi kesin aldatiyor ama babasi problemaayyyy var bu iş bu babadaaa yaaa
Eniştenin aldattığı kadın kesin o mezarlıkta karısına sarılan kadınEnistesi kesin aldatiyor ama babasi problem
evettt adamda bi korku varrr kesin başkasıyla aldatıyor ama saklıyorr ortalık fena fenaaaEnistesi kesin aldatiyor ama babasi problem
aynennn öyle onu dicektim ha şimdiEniştenin aldattığı kadın kesin o mezarlıkta karısına sarılan kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?