- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Tamam askolar siz merak etmeyin gece rüyamda çözecem benRüyana girerse bizede haber ver cano kimse katill
adamsunnnnn beeeeeğğğTamam askolar siz merak etmeyin gece rüyamda çözecem ben
Bitecek ya ondan illa iki kere reklama girecekHem başladı gene girdi reklama
Heaa kızzz bide erken başladı saat 8buçukta yapacağı işinn bennnBitecek ya ondan illa iki kere reklama girecek
Heaa kızzz bide erken başladı saat 8buçukta yapacağı işinn bennn
Aynen kız bende öyle düşündüm özet bitsin saat 9 oldumu açarım dedim anaa koştura koştura tv açıyorumBende dokuzda başlar yetisirim diyordum kaçırdım erken başlattılar
AynenSatıcı babasına iciciyim demiş yutmuş
Diziyi sevdin diye bencedirr ceylinede hep yanında ya ondanYalnız bu Kaan Urgancıoğlu aşırı ultra yakışıklı mı ben diziyi sevdim diye gözüme öyle mi görüküyor
Inci o hocayla beraber di basbasa karısı gordü dövdü inciyii ondan onlarda korkuyo benim yüzümden mi öldü diyeBu ogretmen ve karisi ne ayak
Hahahah yerim seni yaaa bide erken başladı erken bitti buseferBen Yekta ve pars tan şüpheleniyorum . Yekta dan da 2.bolumden beri şüphe ettim ama oğlu tekin mıdır nedir o da ilgi çekici . Pars olmayabilir ama Yekta da olmayabilirherkesten şüphe ediyorum şizoya bağladı bu dizi beni
Öğretmen ve incinin ilişkisi vardı bence bunlari karısı bastıBu ogretmen ve karisi ne ayak
Son anini izleyemedim nolduHahahah yerim seni yaaa bide erken başladı erken bitti busefer
İnciyi babası dövmüş sorguyu ablasi dinledi pars babasindan şüphelendiSon anini izleyemedim noldu
Ahaaa vallaha tamda soracağidim şu kız bi uyansada bi soriyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?