Evet aynen. Çok sıkıcı, belirsiz bir hale geldi. Ceylin son 3 bölümdür boş boş bakıyor ama sebep ne bekli değil?Ben de şimdi bitiriyorum bölümü.
Dediğim gibi inci, yeşim çıktı. Herkesi öldüren de o kesin. Ama bu salak Ceylin kimi öldürdü?
Ya çok karmasiklasti dizi. Ne yalan söyleyim eski tadı yok...
O ayrı bi saçma olmuşÜf şimdi izliyorum çüş ya, sevişip ayrılmak nedir
Bu bölüm de damla geçecek anlaşılanO zaman sizi iki bekar insan yapalim....sonunda
Jou mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
Dizi beni geçen hafta uyuz etti ama yine de izledim bu hafta.Ben geçen ne demiştim hamile kalır demedim mi al geçen bölüm rahme tohum düştü
Ya bı durun o bebek doğacak o kadarDizi beni geçen hafta uyuz etti ama yine de izledim bu hafta.hamile kalmış olamaz, 6 ay sonra diye gösterdiği kısımlarda karnı yok
Ben de şey diye düşündüm, o kız suya zehir attı ya onu içince bebek düşcek işte öğrenecek hastanede meğer hamileymiş de zehir sonlandırmış, o da kızı bıçaklıcakYa bı durun o bebek doğacak o kadarbelki kürtaj olmuştur ama bebek olsun
Çok mantıklıBen de şey diye düşündüm, o kız suya zehir attı ya onu içince bebek düşcek işte öğrenecek hastanede meğer hamileymiş de zehir sonlandırmış, o da kızı bıçaklıcak
Kızzz bi geliyorum eklicem diyorum şarj dolsun diyorum bi bakıyorum senO zaman sizi iki bekar insan yapalim....sonunda
Jou mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
Hızlıydı vesselamKızzz bi geliyorum eklicem diyorum şarj dolsun diyorum bi bakıyorum sen
Şahanesinn balımm bayılıyorum sanaHızlıydı vesselam
Bir yandan kızı emzirip bir yandan buraya yetisiyorum
Darısı sana taze anneŞahanesinn balımm bayılıyorum sana
Emzirr kızz löplöp emsin alsın anasının sütünü ooyyy
Inşaallah kuzum az kaldıDarısı sana taze anne
Amiiin inşallah
Sen iyice toparlandın lohusa yaşamak sıra bana geldiiiAyy 1 aycik kalmış
Lohusalık artık 3 ay suruyormus. Allah sana sabır versinSen iyice toparlandın lohusa yaşamak sıra bana geldiii
Hahahah kızzz niye 3 ayLohusalık artık 3 ay suruyormus. Allah sana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?