• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Önemli bir soru ile karşınızdayim. Bu iki kişi aynı mi?
Eğer aynı kisilerse, Çağdas'in öldürdüğü iddia edilen kişinin ablasi bu...

Screenshot_2022-05-01-15-04-27-643_com.vanced.android.youtube.jpg Screenshot_2022-05-01-15-04-02-411_com.nathnetwork.dplayer.jpg

• Beğen
Reactions: Jou
Eveeeeet dünden kalan soru işaretleri ve özet geçmek gerek artık diye düşünüyorum 😆
6 ay sonrasında ceylin göbekli durmuyor yani gebelik yok demek ki..
Cüneyt sonunda doğru tarafı seçip, Yektayi düşürmeye yardımcı olacak mı 🙄
Meşhur su şişesinde zehir var anladık da o "inci" arkadaşını da hastanede zehirledi mi acaba onu merak ediyorum.
Serdari, zaferi vururken gören biri çıkacak bence.. Ceylin orda kimin suçunu üstüne alıyor, ve o çöp konteyneri incinin bulunduğu konteyner mi🤔 öyleyse acaba Yektayi mi buluyorlar orda.. Yoksa bütün bunlara sebeb olan asıl serdar mi ölü bulunuyor..?!?!
Sezon finali gelmeden bunu da çözsek iyi olurdu 😭🤣

Eveeeeet dünden kalan soru işaretleri ve özet geçmek gerek artık diye düşünüyorum 😆
6 ay sonrasında ceylin göbekli durmuyor yani gebelik yok demek ki..
Cüneyt sonunda doğru tarafı seçip, Yektayi düşürmeye yardımcı olacak mı 🙄
Meşhur su şişesinde zehir var anladık da o "inci" arkadaşını da hastanede zehirledi mi acaba onu merak ediyorum.
Serdari, zaferi vururken gören biri çıkacak bence.. Ceylin orda kimin suçunu üstüne alıyor, ve o çöp konteyneri incinin bulunduğu konteyner mi🤔 öyleyse acaba Yektayi mi buluyorlar orda.. Yoksa bütün bunlara sebeb olan asıl serdar mi ölü bulunuyor..?!?!
Sezon finali gelmeden bunu da çözsek iyi olurdu 😭🤣
Ben de şimdi bitiriyorum bölümü.
Dediğim gibi inci, yeşim çıktı. Herkesi öldüren de o kesin. Ama bu salak Ceylin kimi öldürdü?
Ya çok karmasiklasti dizi. Ne yalan söyleyim eski tadı yok...

Back