Hormonlardan dolayıHahahah kızzz niye 3 ay
Hahahaha dimii ben kocamdan korkuyorum vallahaa adam benden lohusalık yaşıycakHormonlardan dolayı
Ama evde herkes senden daha çok lohusa oluyor. Sen lohusaligi bile yasayamiyorsun...
Hahahaha dimii ben kocamdan korkuyorum vallahaa adam benden lohusalık yaşıycak
Ayyy hadi yaa kızz onu öyle etme böyle etme gibi şeyler dimiBen hala.yasiuorum bizimkinde. Annem benden daha beter lohusaydi mesela. Kadın sinir krizine soktu beni kaç kere. Deidm ben unutmuşum sen lohusaydin
Aynen bir de benim anam baya baya tripcanAyyy hadi yaa kızz onu öyle etme böyle etme gibi şeyler dimi
Iyi sabrettinAynen bir de benim anam baya baya tripcan
Hic bişey anlamadım
Aynı aynı, çorba yapmışlar iyice.Hic bişey anlamadım
İlk defa Cüneyt Yekta’ya yükseliyor. Hadi bakalım. Laçin’in verdiği gaz işe yaradı :)
Saçmalamış artık yaBu Ceylin aşırı iki yüzlü... Engin kardeşini öldürdü, hala anasıyla görüşüyor ama babasini öldüren başkası ilgaza bile tavır alıyor...
Dizinin boku cikti valla, sıktılar artık...Saçmalamış artık ya
Valla bilmiyorum ki, ama sanmam. Ay kimi öldürdü bu karı?İlgazi mi öldürmüş
Ilgaz yazan yüzüğü parmağından çıkarttı.Valla bilmiyorum ki, ama sanmam. Ay kimi öldürdü bu karı?
Bide sezon finale giricekmiş yakın da hangi tarih olduğunu hatırlamıyorum şuan hala izleniyorsa helal vallahaaDizinin boku cikti valla, sıktılar artık...
Aaa simdi gördüm, son 3 bölüm diuordu Pınar. 2 bölüm kaldı yani bunun haricinde...Ilgaz yazan yüzüğü parmağından çıkarttı.
Diğer yüzükte delil posetinde.
İki yüzük de onda ve kan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?