- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ayyyyy sorma ya, ay gerizekalı diye diye izledim diziyi, eşim noldu diyor sana demedim kadına diyorum dedim ajzkzldçdlflfÖff ben izlemeyi bırakıyorum kızlar. Saçmaladı iyice, erguvan ailesinin salak salak tripleri sinir bozuyor artık. Ilgaz salağı da aptal Ceylin’e senin baban kardeşimi öldürmeye çalıştı diyemiyor. Ne Ceylinmiş arkadaş. Gül’e de gıcık oldum. Oğlu kızını öldüren laçine sarılıyordu, ılgaza düşmanım diyor.bitti valla benim için bu dizi
Evet çok şükürOoooh iyi oldu g*t gibi kaldı ortada ceyin
Bence de iyi oldu çok üstüne gitti ilgazin çok sinir olmuştum8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Ilgaz iyi yaptı, aptal Ceylin....
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
Ooooh iyi oldu oh8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
Ağzına sağlık Ilgazınnnn Ceylin kıymetini bilmedi çenesine tüküreyim ya Ceylinin herşeye rağmen yanında Ilgaz onun yanında oldu kıymetini bilemedi yazık..8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Kimseyi, birini bıçaklamış gibi yaptığı çok belliydiAğzına sağlık Ilgazınnnn Ceylin kıymetini bilmedi çenesine tüküreyim ya Ceylinin herşeye rağmen yanında Ilgaz onun yanında oldu kıymetini bilemedi yazık..
En güzel kararı aldı da Ceylin kimi bıçakladı Ilgaz mı Metin Amir mı ?
Kesinlikle iyi yaptı hemde.... Ceylinin toto fazla kalkmıştı şimdi iner havası8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Merakla bekliyorum SelişKimseyi, birini bıçaklamış gibi yaptığı çok belliydi
Son bölümü bugün izleyebildim daha deli oldum ceylin malına. Iyi oldu öyle yaparlar adama8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Hem de ne iyi yaptı çoktan hak etmişti bunu ceylin baştan beridir gıcık kapiyorum ben bu kadından ya8 Mayıs Pazar görüşürüz....
Profil resmin ne hoşAyy bu Ceylin de hem karnım doysun hem pastam dursun. İyi oldu walla.
Teşekkür ederimProfil resmin ne hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?