Yargı

Ayyyyy sorma ya, ay gerizekalı diye diye izledim diziyi, eşim noldu diyor sana demedim kadına diyorum dedim ajzkzldçdlflf
Ooooh iyi oldu g*t gibi kaldı ortada ceyin
Evet çok şükür

Ilgaz umarım o eve geri dönmezsin de Ceylin’i bir güzel yalvartırsın.

İzledim ve geldim. Ilgaz iyi yaptı, umarım geri dönmemiştir bu salağa?
Tertemiz kocam, babam? O silahi niye aldı gitti acaba sevgili babanız?

Hep serdarin bir parmağı olduğunu düşünüyordum doğru bilmisim...

Ceylin salağı kimi öldürdü acaba?

Bayram nedeniyle bölüm yok mu acaba? Hala fragman gelmedi!

Ağzına sağlık Ilgazınnnn Ceylin kıymetini bilmedi çenesine tüküreyim ya Ceylinin herşeye rağmen yanında Ilgaz onun yanında oldu kıymetini bilemedi yazık..
En güzel kararı aldı da Ceylin kimi bıçakladı Ilgaz mı Metin Amir mı ?

Kimseyi, birini bıçaklamış gibi yaptığı çok belliydi

Hem de ne iyi yaptı çoktan hak etmişti bunu ceylin baştan beridir gıcık kapiyorum ben bu kadından ya hele ilgaz nevayi bir mesajla terk etti bunun tüm bencilligine katlandı

Katılıyorum hepinize kesinlikle ilgazin sabretmesi bir yere kadar olmalıydı. Ceylinin gerçeklerle yüzleşmesi gerek artık. Umarım Ilgaz sözünü bozar ve çınar için uğraşır, ama lütfen istifa edip avukat olmasın
Fragmanda, Parsin odasında, Ilgaz mi Yektayi duvara çalıyor???
Eren orda neyi görüp de gülüyor?! Acaba serdarin yerini mi buluyor..
Ev mi savcı odası mı hapis de ziyaret yei mi, çıkaramadım ama Ilgaz cinarla bir araya geliyor..
Fragmanın sonunda Ilgaz ve ceylin yüz yüze..
Deli sorular..

Anlık kareleri getirdim.

Ilgaz yektayi duvara çalıyor, çınar çıkmış evde, ceylinin ve ilgazin kıyafeti şimdiki zamandan. Yekta ile Cüneyt serdarin peşinde otelde.

Yeni bölüm bayramdan dolayı mı bu hafta yayınlanmayacak kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…