AynenYeni bölüm bayramdan dolayı mı bu hafta yayınlanmayacak kızlar ya
Ayyy resmen aynı geldi bana yaaÖnemli bir soru ile karşınızdayim. Bu iki kişi aynı mi?
Eğer aynı kisilerse, Çağdas'in öldürdüğü iddia edilen kişinin ablasi bu...
Eki Görüntüle 3059045 Eki Görüntüle 3059046
Bana da. Sürekli bu kızı göstermelerinde varmış bir hikmet. Bakalım nolcak pazar günü!Ayyy resmen aynı geldi bana yaa
BakalımmBana da. Sürekli bu kızı göstermelerinde varmış bir hikmet. Bakalım nolcak pazar günü!
Ohhhhhh boşansın neva ile evlensin ben seviyorum nevayıBoş işler müdürü Ceylin...
Aman bırakın boşansin su sulukten...
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
Yok ya boşanmazlar ama bence Ceylin 1-2 bölüme hamileyim derBoş işler müdürü Ceylin...
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Vatkenaydusamtayms Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza M -Murphy
O günden sonra yatmadilar kız hiçYok ya boşanmazlar ama bence Ceylin 1-2 bölüme hamileyim der
Ya dur bunlar yatmadan hamile kaliyo zatenO günden sonra yatmadilar kız hiç
Boş işler müdürü Ceylin...
Ilgaz kurtul su kızdan artık kabak tadı verdiniz yaBoş işler müdürü Ceylin...
Dime kizz, saç rengine bayılıyorum Bende..Ohhhhhh boşansın neva ile evlensin ben seviyorum nevayı
Yok ya boşanmazlar ama bence Ceylin 1-2 bölüme hamileyim der
Söylemiştik ama daha önce öpüşmeden bile hamile kalır bu ceylin diyeO günden sonra yatmadilar kız hiç
Ben de şimdi bitiriyorum bölümü.Eveeeeet dünden kalan soru işaretleri ve özet geçmek gerek artık diye düşünüyorum
6 ay sonrasında ceylin göbekli durmuyor yani gebelik yok demek ki..
Cüneyt sonunda doğru tarafı seçip, Yektayi düşürmeye yardımcı olacak mı
Meşhur su şişesinde zehir var anladık da o "inci" arkadaşını da hastanede zehirledi mi acaba onu merak ediyorum.
Serdari, zaferi vururken gören biri çıkacak bence.. Ceylin orda kimin suçunu üstüne alıyor, ve o çöp konteyneri incinin bulunduğu konteyner miöyleyse acaba Yektayi mi buluyorlar orda.. Yoksa bütün bunlara sebeb olan asıl serdar mi ölü bulunuyor..?!?!
Sezon finali gelmeden bunu da çözsek iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?