• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

• Komik
Reactions: Jou
Hormonlardan dolayı 😂

Ama evde herkes senden daha çok lohusa oluyor. Sen lohusaligi bile yasayamiyorsun...
😂
Hahahaha dimii ben kocamdan korkuyorum vallahaa adam benden lohusalık yaşıycak😂😂

Hahahaha dimii ben kocamdan korkuyorum vallahaa adam benden lohusalık yaşıycak😂😂

Ben hala.yasiuorum bizimkinde. Annem benden daha beter lohusaydi mesela. Kadın sinir krizine soktu beni kaç kere. Deidm ben unutmuşum sen lohusaydin 🤦🏻‍♀️

• Komik
Ben hala.yasiuorum bizimkinde. Annem benden daha beter lohusaydi mesela. Kadın sinir krizine soktu beni kaç kere. Deidm ben unutmuşum sen lohusaydin 🤦🏻‍♀️
Ayyy hadi yaa kızz onu öyle etme böyle etme gibi şeyler dimi

• Komik
Serdar yolun sonunda mi?

@Jou @mavikelebek34 @Yadee @Laavinia @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Vatkenaydusamtayms @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @durmuyor @belleza @-Murphy

Serdar yolun sonunda mi?

@Jou @mavikelebek34 @Yadee @Laavinia @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Vatkenaydusamtayms @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @durmuyor @belleza @-Murphy

Hic bişey anlamadım 😅

Bölüm fotoları da karman corman 🙈

Serdar yolun sonunda mi?

İlk defa Cüneyt Yekta’ya yükseliyor. Hadi bakalım. Laçin’in verdiği gaz işe yaradı :)

Bu Ceylin aşırı iki yüzlü... Engin kardeşini öldürdü, hala anasıyla görüşüyor ama babasini öldüren başkası ilgaza bile tavır alıyor...
Saçmalamış artık ya

İlgazi mi öldürmüş 😱

• Komik
Valla bilmiyorum ki, ama sanmam. Ay kimi öldürdü bu karı?
Ilgaz yazan yüzüğü parmağından çıkarttı.
Diğer yüzükte delil posetinde.
İki yüzük de onda ve kan var 🤔

• Şaşırdım
Dizinin boku cikti valla, sıktılar artık...
Bide sezon finale giricekmiş yakın da hangi tarih olduğunu hatırlamıyorum şuan hala izleniyorsa helal vallahaa

2 haftadır izlemiyordum , ayyy neler olmuş :skandal:

Ilgaz yazan yüzüğü parmağından çıkarttı.
Diğer yüzükte delil posetinde.
İki yüzük de onda ve kan var 🤔
Aaa simdi gördüm, son 3 bölüm diuordu Pınar. 2 bölüm kaldı yani bunun haricinde...

Ay bu kadın bana artık aşırı itici geliyor...

Back
X