Yargı

Önemli bir soru ile karşınızdayim. Bu iki kişi aynı mi?
Eğer aynı kisilerse, Çağdas'in öldürdüğü iddia edilen kişinin ablasi bu...

Screenshot_2022-05-01-15-04-27-643_com.vanced.android.youtube.webpScreenshot_2022-05-01-15-04-02-411_com.nathnetwork.dplayer.webp

• Beğen
Reactions: Jou
Eveeeeet dünden kalan soru işaretleri ve özet geçmek gerek artık diye düşünüyorum 😆
6 ay sonrasında ceylin göbekli durmuyor yani gebelik yok demek ki..
Cüneyt sonunda doğru tarafı seçip, Yektayi düşürmeye yardımcı olacak mı 🙄
Meşhur su şişesinde zehir var anladık da o "inci" arkadaşını da hastanede zehirledi mi acaba onu merak ediyorum.
Serdari, zaferi vururken gören biri çıkacak bence.. Ceylin orda kimin suçunu üstüne alıyor, ve o çöp konteyneri incinin bulunduğu konteyner mi🤔 öyleyse acaba Yektayi mi buluyorlar orda.. Yoksa bütün bunlara sebeb olan asıl serdar mi ölü bulunuyor..?!?!
Sezon finali gelmeden bunu da çözsek iyi olurdu 😭🤣

Eveeeeet dünden kalan soru işaretleri ve özet geçmek gerek artık diye düşünüyorum 😆
6 ay sonrasında ceylin göbekli durmuyor yani gebelik yok demek ki..
Cüneyt sonunda doğru tarafı seçip, Yektayi düşürmeye yardımcı olacak mı 🙄
Meşhur su şişesinde zehir var anladık da o "inci" arkadaşını da hastanede zehirledi mi acaba onu merak ediyorum.
Serdari, zaferi vururken gören biri çıkacak bence.. Ceylin orda kimin suçunu üstüne alıyor, ve o çöp konteyneri incinin bulunduğu konteyner mi🤔 öyleyse acaba Yektayi mi buluyorlar orda.. Yoksa bütün bunlara sebeb olan asıl serdar mi ölü bulunuyor..?!?!
Sezon finali gelmeden bunu da çözsek iyi olurdu 😭🤣
Ben de şimdi bitiriyorum bölümü.
Dediğim gibi inci, yeşim çıktı. Herkesi öldüren de o kesin. Ama bu salak Ceylin kimi öldürdü?
Ya çok karmasiklasti dizi. Ne yalan söyleyim eski tadı yok...

Back
X