Yargı

Kızlar fragman geldi
Zaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.

Ben diyorum ya cidden gerizekalı bu Ceylin. Ilgaz geçen bolum iyi söyledi, kaç yıllık avukatsiniz diye...

Geçen haftaki bölümü yeni bitirdim, Allah aşkına bu Ceylin'in Yekta'dan ne farkı var?? Engin öldüğünde Yekta’nın yaptığı gibi hareket ediyor. Yazık, Ceylinin annesi sinirlerimi hoplattı zaten, Ilgaz'a ettiği küfürlere bak hele slk

Sorma çıldırıyorum yemin ederim ya

Çınar ve Metin amire çok üzüldüm ya

Ekrana yumruk atasım geliyor arkadaşlar

Ceylin, bizim günahımız yok gel ayrılmayalım diyor Ilgaza. Hemde ikide bir yüzüne vuruyor
Çınar avukat kim olacak

En son halalar duyar yine

Öff ben izlemeyi bırakıyorum kızlar. Saçmaladı iyice, erguvan ailesinin salak salak tripleri sinir bozuyor artık. Ilgaz salağı da aptal Ceylin’e senin baban kardeşimi öldürmeye çalıştı diyemiyor. Ne Ceylinmiş arkadaş. Gül’e de gıcık oldum. Oğlu kızını öldüren laçine sarılıyordu, ılgaza düşmanım diyor. bitti valla benim için bu dizi

Evet ya bu bölüm cidden çok sıktı. Ceylin’de çok kaz kafalı. Bi dur, bi bekle. Polis araştırıyor zaten.
Ilgaz da bu kadar ezik mi? Ne halin varsa gör de. Niye çeksin bu kadar dırdırı, öfkeyi?

2 saat boyunca kuru kalabalığı izleyip, geçen haftaki bölümün kaldığı yerdeyiz. Ceylin cinayet işledi ama kimi.
Bir de yerli yabancı hiçbir dizide bu kadar alenen reklam alındığını görmedim. Geçen haftalarda Süvari, bu hafta saç kurutma aleti. Hayır zaten reklam kuşağı alıyorsunuz. Dizinin içinde bu kadar yer vermekte neyin nesi? bütünlüğünü bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…