Ne çektin be IlgazzzzzEtiketi de ben atayım
Ulan Ceylin yemin ediyorum gerizekalisin...
Jou @twinky @mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek _Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza @-Murphy
Zaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Kızlar fragman geldi
Tamamdır düzenledim notlardanCanom nickler değişmiş kimisinin
Melasel
Mevsimbahar - M Mevsim hep bahar
Nihal sihubiya - @Vatkenaydusamtayms
Uyudu -Delirtiyor
Ben diyorum ya cidden gerizekalı bu Ceylin. Ilgaz geçen bolum iyi söyledi, kaç yıllık avukatsiniz diye...Zaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Sorma çıldırıyorum yemin ederim yaZaferin tertemiz ruhu mu? Ulan adam silah almış adam kaçırmış öldürecekken kendi ölmüş tertemiz mi oldu şimdi? Neden kimse nefsi müdafaadan bahsetmiyor sanki tasarlayarak öldürülmüş gibi? Ceylin de ayrı salak. Of delirtti bu dizi beni iyice, salak yerine koyuyorlar insanı.
Evet ya bu bölüm cidden çok sıktı. Ceylin’de çok kaz kafalı. Bi dur, bi bekle. Polis araştırıyor zaten.Öff ben izlemeyi bırakıyorum kızlar. Saçmaladı iyice, erguvan ailesinin salak salak tripleri sinir bozuyor artık. Ilgaz salağı da aptal Ceylin’e senin baban kardeşimi öldürmeye çalıştı diyemiyor. Ne Ceylinmiş arkadaş. Gül’e de gıcık oldum. Oğlu kızını öldüren laçine sarılıyordu, ılgaza düşmanım diyor.bitti valla benim için bu dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?