Yargı

Allahımmmmmm yaaa
Allahh kucağına sağlıcakla nasip etsiinn aselimm
Canım beniimmmm
Bırakma tabiii özleriimm vallahaa gelemesende anlarim ben hallederiimm kuzucumm
Yok bırakmam sizi :) inşallah kuzum Aselimi kucağımiza alicaz 1 ay sonra yaklaşık

Reactions: Jou
Evett geçen perşembe gittik canımmm
Direk kız dedi doktorr sürekli elini emdiii
Elini koydu alnına bi rahatlık vardı ooyy kuyban olduğummm
Ayyyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Öldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye
Ay ben artık tahmin yurutmucem beynim yanıyor

Aklıma yeni bir şey geldi sabah sabah Çınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler

Heralde şüpheli görmediğimiz kimse kalmadı olay çözülmüştür

Eldiven giymiş bir erkek elli

Engine dokunan yine bir erkek eli eldivenli, ayrıca gömlek tarzı duruyor kenardan açık kalan kısım, yani şoför veya Cüneyt

Bütün kadınlar şüpheli

Orda biri duruyor

onlar değildir sigarayı ağızlıkla içeceklerini sanmam o kadar ince düşünmemişlerdir

Öldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye
annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler

annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler
Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba?

Hayatta Engin’e tek değer veren kişi annesiydi. Annesi yapmış olamaz. Şoför yapsa şoföre de düşman olur itip kakardı sarılmasına izin vermezdi. Bariz acı çekiyor kadın.

Neva yapsa hazır suç Ceylin’e kalmışken içerden çıkmasına müsade etmezdi. Cüneyt’in de yapması için bir sebep yok.

Baştan Yekta diye düşünüyordum ama kadın da var işin içinde.
Saçı uzun bir kadın..

Engin’in eski sevgilisi falan çıkacak galiba

Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba?

Engin’in eski sevgilisi falan çıkacak galiba
beynimizi çorba ettiler iyice daha çözülmeyen cinayet var sırada

Bir de bu uyuşturucu işi var, onu da bir yere bağlamaları lazım. Bence hiç beklemediğimiz şeyler çıkacak. Sema Ergenekon yapıyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…