Yok bırakmam sizi :) inşallah kuzum Aselimi kucağımiza alicaz 1 ay sonra yaklaşıkAllahımmmmmm yaaa
Allahh kucağına sağlıcakla nasip etsiinn aselimm
Canım beniimmmm
Bırakma tabiii özleriimm vallahaa gelemesende anlarim ben hallederiimm kuzucumm
Buarada benimde kızımm olcakkYok bırakmam sizi :) inşallah kuzum Aselimi kucağımiza alicaz 1 ay sonra yaklaşık
Evett geçen perşembe gittik canımmmAyyyy gösterdi mi
Ayyyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvett geçen perşembe gittik canımmm
Direk kız dedi doktorr sürekli elini emdiii
Elini koydu alnına bi rahatlık vardı ooyy kuyban olduğummm
Ay ben artık tahmin yurutmucemÖldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye
Amiinn kuzummAyyyy çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay ben artık tahmin yurutmucembeynim yanıyor
Aklıma yeni bir şey geldi sabah sabahÇınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler
Herkes potansiyel katil Ilgaz hariçHeralde şüpheli görmediğimiz kimse kalmadıolay çözülmüştür
Eki Görüntüle 2989799
Eldiven giymiş bir erkek elli
Eki Görüntüle 2989800
Engine dokunan yine bir erkek eli eldivenli, ayrıca gömlek tarzı duruyor kenardan açık kalan kısım, yani şoför veya Cüneyt
Eki Görüntüle 2989801
Bütün kadınlar şüpheli
Eki Görüntüle 2989806
Orda biri duruyor
onlar değildir sigarayı ağızlıkla içeceklerini sanmam o kadar ince düşünmemişlerdirAklıma yeni bir şey geldi sabah sabahÇınar’ın arkadaşı var ya serdar mı neydi yanında da bi kız dolaşıyor onlar yapmış olmasın? Merdan yaptırmıştır belki dede yardım et diye ağladı çocuk. Gerçi onlar da pek salak, beceremezler
annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermedilerÖldüren şoför saçı gözüken de annesi diyordum da. Şoför niye öldürsün ama o da var. Ulan yine başladık kim diye
Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba?annesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler
Engin’in eski sevgilisi falan çıkacak galibaHayatta Engin’e tek değer veren kişi annesiydi. Annesi yapmış olamaz. Şoför yapsa şoföre de düşman olur itip kakardı sarılmasına izin vermezdi. Bariz acı çekiyor kadın.
Neva yapsa hazır suç Ceylin’e kalmışken içerden çıkmasına müsade etmezdi. Cüneyt’in de yapması için bir sebep yok.
Baştan Yekta diye düşünüyordum ama kadın da var işin içinde.
Saçı uzun bir kadın..
Hakikaten daha tehdit edilemeyenler vardı. Onların sırrı neydi acaba?
Hayatta Engin’e tek değer veren kişi annesiydi. Annesi yapmış olamaz. Şoför yapsa şoföre de düşman olur itip kakardı sarılmasına izin vermezdi. Bariz acı çekiyor kadın.
Neva yapsa hazır suç Ceylin’e kalmışken içerden çıkmasına müsade etmezdi. Cüneyt’in de yapması için bir sebep yok.
Baştan Yekta diye düşünüyordum ama kadın da var işin içinde.
Saçı uzun bir kadın..
beynimizi çorba ettiler iyiceEngin’in eski sevgilisi falan çıkacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?