Yargı

Bu bölüm Seda’nın saçlarını boşuna fönlememişler o da şüpheli görünecek. Ama bence neva gibi yaa Laçin’in vurmak için bir sebebi yok ki.

Ya peki Ceylin’e şok geçirtecek hafızasını sildirecek ne olmuş şimdi yani? Ben de sandım babası hortladı

Bu bölüm Seda’nın saçlarını boşuna fönlememişler o da şüpheli görünecek. Ama bence neva gibi yaa Laçin’in vurmak için bir sebebi yok ki.
Laçin Yektaya suçu atabilir. Belki o yüzden seda daN yardım istedi. Sigara olayı da belki şöyle olmuştur, seda içmemek için kendini tutuyor ya, ama o cinayet saatinde bitane yakıyor

Laçin Yektaya suçu atabilir. Belki o yüzden seda daN yardım istedi. Sigara olayı da belki şöyle olmuştur, seda içmemek için kendini tutuyor ya, ama o cinayet saatinde bitane yakıyor
Şimdi aklıma şu geldi. Dizinin afişinde şu yazıyor. “Ailenden birine ait utanç ömür boyu gölgen olur.” Şimdi Çınar katil, Ceylin katil zanlısı, yektanın oğlu katil. Geriye katilsiz aile neva-pars kardeşler kalıyor. O zaman Neva

Ya bide Laçin le sofor olay yerınde boyle Temız iş cıkaramaz sankı.. Laçin tırsagın tekı yasadıklarından dolayı.. Neva ve cuneyt daha uyuyor.. Sizin tespıtınz de yerınde.. Ve pars savcı öğrenince ne yapacağını sasıracak dosya onun elınde sucluyu bılecek ve nasıl tavır sergılıycek bakalım...

Ama şöyle birsey de var, şoför vurdu Laçin de geldi oğluna veda etti.
Neva niye olay yerine gidip engine okadar yakın dursun ki

Ama şöyle birsey de var, şoför vurdu Laçin de geldi oğluna veda etti.
Neva niye olay yerine gidip engine okadar yakın dursun ki

Laçin bence oglunu sevıyor.. Bi nedeni yok engini öldürmesi için.. Sırf sucu yektaya atacak diye bence oglunu öldürmez gibime gelıyor

Neva engının tehdıdıne de en cok korkan kişiydi.. Cuneytle sıkı fıkı olunca boyle bişey olabılır.. Engının kacmasına yekta yardım etti, ki bu ayrıntıları anca cuneyt bılebilir, yektadan emir aldıgı için..

Bu da doğru herkes haklı herkes doğru konuşuyor bakalım kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…