• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Bir de bu uyuşturucu işi var, onu da bir yere bağlamaları lazım. Bence hiç beklemediğimiz şeyler çıkacak. Sema Ergenekon yapıyor böyle şeyler 😁
Aynen çınar yine bulaştı belaya.
Serdarsa eğer engin onada gülmüş olabilir ama ceylinle bir dertleri yokki

Çınar annesinin şoförünü görünce mutlu oldu, ama namlu ona dogrultuldu, yanına gelen annesiydi bence. Annesiyle şoförün ilişkisini biliyordu ve onları da tehdit ediyordu o yüzden oldu bence.
yektada az çok bişeyler anladı bence o yüzden sıkıştırdı onu herkesin sırrı açıktı ama onunkinden hiç bahsedilmedi

Aynen çınar yine bulaştı belaya.
Serdarsa eğer engin onada gülmüş olabilir ama ceylinle bir dertleri yokki
O çocukların bu işi becerebileceğini sanmıyorum. Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğiniz falan bilemezlerdi. Merdan’a yardım edecek olsalar önce Zafer’in yerini söylerler.

Pekiiin Pars-Neva ikilisiyse? 😄 Cüneyt cüneyt diyoruz ama o sadece kaçış planını yumurtlamış olabilir

O çocukların bu işi becerebileceğini sanmıyorum. Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğiniz falan bilemezlerdi. Merdan’a yardım edecek olsalar önce Zafer’in yerini söylerler.
bende öyle düşünüyorum yine oklar laçin ve sevgilisine dönüyor o zaman

Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğini planlayan Yekta. Başka kimin haberi var bu plandan? Zaten Engin’in gülümsemesi kendi cephesinden birinin geldiğinin ispatı.

Neva&Cüneyt - Laçin&Şoför sanırım bunlar kaldı.

Bu arada twiterda cüneytin ailesini yekta öldürdü / öldürttü diye bişey gördüm böyle bir sahne oldu mu ben mi kaçırdım

Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğini planlayan Yekta. Başka kimin haberi var bu plandan? Zaten Engin’in gülümsemesi kendi cephesinden birinin geldiğinin ispatı.
Aynen öyle, büyük ihtimalle Cüneyt'i görünce sevindi diye düşünüyorum ama şoförde olabilir işte 😄

Neva&Cüneyt - Laçin&Şoför sanırım bunlar kaldı.

Bu arada twiterda cüneytin ailesini yekta öldürdü / öldürttü diye bişey gördüm böyle bir sahne oldu mu ben mi kaçırdım
Yekta yıllar önce trafik kazası yapıp birini öldürmüş suçluymuş ama bir şekilde suçu karşı tarafa atmışlar. Bu aileyle ilgili bir durum olabilir.

Back