- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Aynen bencedeBence engin yektadan değil, şoförden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bencedeBence engin yektadan değil, şoförden
Bencede o kadar yakından yani Laçin olabilir
Seda olabilir parla da olabilir belki ne alakaysa o aklıma geldiLaçin niye yapar böyle bişey bilemıorm.. Acaba yarattığı psıkopata bakıp, ben dogurdum ben yok etcem mi dedi bilemiyorum.. Valla ya neva cuneyt ya Laçin sofor.. Baska saclı kımse kalmadı
Hahahahaha ters köşe yapmayı seviyorlar olabilirBence oradaki kadın hiç bilmediğimiz birisi. Cezaevindeki kırmızı saçlı kız bile olabilir
Bence ceza evindeki kırmızı saçlı kızla ilgili boş yere detay vermediler.Hahahahaha ters köşe yapmayı seviyorlar olabilir
Kesinlikle onun altında da birşeyler çıkacak kesinBence ceza evindeki kırmızı saçlı kızla ilgili boş yere detay vermediler.
Zaten yekta neredeydin yalan söyleme vs dediği zaman yalan söylediği ortaya çıktı Şile'de ki eve gittim dediOlay yerinde çokça izmarit bulunmuştu. Sahilde şöför ve laçin konuşurlarken son sahnelerde laçin cebinden sigara çıkardı. İnceden bir şüphe verdiler orda
Evet, şampuan kokusundan kardeşi olduğunu anlayabilir.Ya bide Laçin le sofor olay yerınde boyle Temız iş cıkaramaz sankı.. Laçin tırsagın tekı yasadıklarından dolayı.. Neva ve cuneyt daha uyuyor.. Sizin tespıtınz de yerınde.. Ve pars savcı öğrenince ne yapacağını sasıracak dosya onun elınde sucluyu bılecek ve nasıl tavır sergılıycek bakalım...
Engin vurulduktan sonra silahı ceylinin eline verip ateşlemiş olmaları gerekir çünkü elinde barut izi çıktı. Ateşlenmezse olmaz. O işleri halletti bence gelen kadın. Asıl vuran o olmayabilir.Ama şöyle birsey de var, şoför vurdu Laçin de geldi oğluna veda etti.
Neva niye olay yerine gidip engine okadar yakın dursun ki
Evet katılıyorum nereye kaçacağını cüneyt biliyordu. Neva’ya yardım etmek için yapmış olabilir. Hatta Ceylin’le sevgiliyken beraber atıcılık öğrenmiş de olabilirler o da ceylin kadar iyi nişancıdır. O birinciliklerini falan da şak diye çıkardı getirdi ortaya.Laçin bence oglunu sevıyor.. Bi nedeni yok engini öldürmesi için.. Sırf sucu yektaya atacak diye bence oglunu öldürmez gibime gelıyor
Neva engının tehdıdıne de en cok korkan kişiydi.. Cuneytle sıkı fıkı olunca boyle bişey olabılır.. Engının kacmasına yekta yardım etti, ki bu ayrıntıları anca cuneyt bılebilir, yektadan emir aldıgı için..
Seda da nikotin bantı takıyordu önce herkesi şüpheli yapacak işte inci cinayetindeki gibi bu da olabilir diyeceğiz başta.Olay yerinde çokça izmarit bulunmuştu. Sahilde şöför ve laçin konuşurlarken son sahnelerde laçin cebinden sigara çıkardı. İnceden bir şüphe verdiler orda
Aaaa doğruuuuuuuu bak bunu hiç düşünmemiştimSeda da nikotin bantı takıyordu önce herkesi şüpheli yapacak işte inci cinayetindeki gibi bu da olabilir diyeceğiz başta.
Evet boyle bişey olabilir. Çünkü Engin vurulduktan sonra kafasını kaldırıyor sonra kadın saçı gözüküyor demek ki ölmemiş sonradan ölmüş Öfff neyse ben yatıyorum rüyamda uğraşıp duruyorum sonraEngin vurulduktan sonra silahı ceylinin eline verip ateşlemiş olmaları gerekir çünkü elinde barut izi çıktı. Ateşlenmezse olmaz. O işleri halletti bence gelen kadın. Asıl vuran o olmayabilir.
Cix birakmam ama sana devrederim. 18 Şubat'a aldık günSenio doğuma kadar yargıcı görcemm doğumdan sonra napcaz bilmemm
Allahımmmmmm yaaaCix birakmam ama sana devrederim. 18 Şubat'a aldık gün