- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Aynen çınar yine bulaştı belaya.Bir de bu uyuşturucu işi var, onu da bir yere bağlamaları lazım. Bence hiç beklemediğimiz şeyler çıkacak. Sema Ergenekon yapıyor böyle şeyler
yektada az çok bişeyler anladı bence o yüzden sıkıştırdı onu herkesin sırrı açıktı ama onunkinden hiç bahsedilmediÇınar annesinin şoförünü görünce mutlu oldu, ama namlu ona dogrultuldu, yanına gelen annesiydi bence. Annesiyle şoförün ilişkisini biliyordu ve onları da tehdit ediyordu o yüzden oldu bence.
Hapse girmemek için onun üstüne atarlar nolcak kiAynen çınar yine bulaştı belaya.
Serdarsa eğer engin onada gülmüş olabilir ama ceylinle bir dertleri yokki
Evet vuran erkek ceylini tekmeleyen de erkek kontrol eden kadın. İki kişi bence de. Bu durumda Seda elendi çünkü o tek.Eki Görüntüle 2989799
Eldiven giymiş bir erkek elli
Eki Görüntüle 2989800
Engine dokunan yine bir erkek eli eldivenli, ayrıca gömlek tarzı duruyor kenardan açık kalan kısım, yani şoför veya Cüneyt
Eki Görüntüle 2989801
Bütün kadınlar şüpheli
Eki Görüntüle 2989806
Orda biri duruyor
O çocukların bu işi becerebileceğini sanmıyorum. Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğiniz falan bilemezlerdi. Merdan’a yardım edecek olsalar önce Zafer’in yerini söylerler.Aynen çınar yine bulaştı belaya.
Serdarsa eğer engin onada gülmüş olabilir ama ceylinle bir dertleri yokki
Pars yapmaz ya onu bozmazlar bence eğer başta oysada değiştirirler çok tepki alırPekiiin Pars-Neva ikilisiyse?Cüneyt cüneyt diyoruz ama o sadece kaçış planını yumurtlamış olabilir
bende öyle düşünüyorum yine oklar laçin ve sevgilisine dönüyor o zamanO çocukların bu işi becerebileceğini sanmıyorum. Engin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğiniz falan bilemezlerdi. Merdan’a yardım edecek olsalar önce Zafer’in yerini söylerler.
Merdan?Pars yapmaz ya onu bozmazlar bence eğer başta oysada değiştirirler çok tepki alır
Merdan olabilir diyelim ama yanındaki kadın kim ayrıca engin merdana gülmez benceMerdan?o da takım geziyor
Aynen öyle, büyük ihtimalle Cüneyt'i görünce sevindi diye düşünüyorum ama şoförde olabilir işteEngin’in kaçacağını, kaçtığında nereye gideceğini planlayan Yekta. Başka kimin haberi var bu plandan? Zaten Engin’in gülümsemesi kendi cephesinden birinin geldiğinin ispatı.
Mantıklıannesiyle ilişkisini bildiğini söyleyip tehdit etmiş midir peki engin yektaya söylemekle herkesin sırrını biliyordu sonuçta. Annesini de bişeyle tehdit etti orasını göstermediler
Olabilir Yektadan beklerim ama öyle bir sahneyi bende hiç görmedimNeva&Cüneyt - Laçin&Şoför sanırım bunlar kaldı.
Bu arada twiterda cüneytin ailesini yekta öldürdü / öldürttü diye bişey gördüm böyle bir sahne oldu mu ben mi kaçırdım
Cüneyt bir şeyler biliyor konuşurken takılıyor falan. Ama öldürmesi için sebep yok varsa da biz bilmiyoruz ve kadın Neva değil bence.Aynen öyle, büyük ihtimalle Cüneyt'i görünce sevindi diye düşünüyorum ama şoförde olabilir işte
dimi bende hatırlamıyorumOlabilir Yektadan beklerim ama öyle bir sahneyi bende hiç görmedim
Yekta yıllar önce trafik kazası yapıp birini öldürmüş suçluymuş ama bir şekilde suçu karşı tarafa atmışlar. Bu aileyle ilgili bir durum olabilir.Neva&Cüneyt - Laçin&Şoför sanırım bunlar kaldı.
Bu arada twiterda cüneytin ailesini yekta öldürdü / öldürttü diye bişey gördüm böyle bir sahne oldu mu ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?