Yargı

Laçin niye yapar böyle bişey bilemıorm.. Acaba yarattığı psıkopata bakıp, ben dogurdum ben yok etcem mi dedi bilemiyorum.. Valla ya neva cuneyt ya Laçin sofor.. Baska saclı kımse kalmadı
Seda olabilir parla da olabilir belki ne alakaysa o aklıma geldi

Olay yerinde çokça izmarit bulunmuştu. Sahilde şöför ve laçin konuşurlarken son sahnelerde laçin cebinden sigara çıkardı. İnceden bir şüphe verdiler orda

Evet, şampuan kokusundan kardeşi olduğunu anlayabilir.

Ama şöyle birsey de var, şoför vurdu Laçin de geldi oğluna veda etti.
Neva niye olay yerine gidip engine okadar yakın dursun ki
Engin vurulduktan sonra silahı ceylinin eline verip ateşlemiş olmaları gerekir çünkü elinde barut izi çıktı. Ateşlenmezse olmaz. O işleri halletti bence gelen kadın. Asıl vuran o olmayabilir.

Evet katılıyorum nereye kaçacağını cüneyt biliyordu. Neva’ya yardım etmek için yapmış olabilir. Hatta Ceylin’le sevgiliyken beraber atıcılık öğrenmiş de olabilirler o da ceylin kadar iyi nişancıdır. O birinciliklerini falan da şak diye çıkardı getirdi ortaya.

Olay yerinde çokça izmarit bulunmuştu. Sahilde şöför ve laçin konuşurlarken son sahnelerde laçin cebinden sigara çıkardı. İnceden bir şüphe verdiler orda
Seda da nikotin bantı takıyordu önce herkesi şüpheli yapacak işte inci cinayetindeki gibi bu da olabilir diyeceğiz başta.

Bir de engin denilen insan artığı ceylin eline silahı alıp engine doğrulttuğunda ceylin'in arkasındaki kişiyi görünce güldü. Neva'ya neden gülsün ki

Engin vurulduktan sonra silahı ceylinin eline verip ateşlemiş olmaları gerekir çünkü elinde barut izi çıktı. Ateşlenmezse olmaz. O işleri halletti bence gelen kadın. Asıl vuran o olmayabilir.
Evet boyle bişey olabilir. Çünkü Engin vurulduktan sonra kafasını kaldırıyor sonra kadın saçı gözüküyor demek ki ölmemiş sonradan ölmüş Öfff neyse ben yatıyorum rüyamda uğraşıp duruyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…