• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardma ihtiyacm var :(

princes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
12
0
86
Edirne
:çok üzgünüm: merhaba kızlar bundan 5 ay önce biriyle tanıştım işyerine program için gelmişti işi dolayısıyla il il geziyordu :( benden 7 yaş büyüktü ve bana çok aşırı ilgiliydi böyle bir insanın olamayacağını düşünüyordum çok fazla güven veriyordu bana asla kimseyi sevemem derken çok fena aşık etti kendine fakat daha önce bi hayal kırıklığı yaşadığım için fazla bağlanmak istemedim ama o zorla hayatıma dahil etti kendini diyebilirim. 1 ay boyunca benim için herşeyi yaptı.iş için uzak yerlere de gitse beni görmek için araba bile kiralayıp geldi.en son geldiğinde 2 hafta benim bulunduğum şehirde sırf benim için kaldı işleri bahane gösterdi başkalarına zor durumlarda kaldı ama yine de çaktırmadı ve o uzun kalışında da aramızda az çok birşeyler geçti sevgimizin verdiği heyecan yüzünden karşı koyamadım ona.fakat nolduysa ondan sonra oldu.tekrar kendi şehirne döndü ilk hafta çok az değişme olsa da yine bana karşı iyiydi fakat çilem ondan sonraki hafta başladı ve 4 aydır bana yapmadığı eziyet söylemediği kötü söz kalmadı.üstelik çok da ilgisizdi.ilgisiz olduğu için geçmişini araştırmaya başladım eski sevgilisinin ortaya çıkmış olabileceğini düşünerek kıza ulaştım fakat böyle birşey yoktu kız başkasıylaydı hatta kız benle çok güzel konuştu bana çok iyi davrandı onla gerçekten alakam kalmadı dedi.bu beni rahatlattı tabi. ama nedenini bir türlü çözemiyordum dvranışlarının.bu arada benm işyerimden ortak tanıdığımız 2 kadın onla benm sevgili olduğumu bilmediği için ona resmen göz koymuşlardı o da onların ilgisini bildiği halde ve ben kaç kere samimi olma ilgileri var dediğim halde muhabbeti kesmedi.iş gereği görüşmek zorundaydı tamam ona asla kızmıyordum ama laubali konuşmalara şakalara ne gerek vardı.msnlerde yazışmalar filan artık sinirimden ölüyordum.gerçi o kadınlar ondan 3-5 yaş büyük insanlardı ama yine de hayatta ne olacağı belli olmadığı için hep şüphe içindeydim ve onları takip etmeye başladım kıskandığım için. msn konuşmalarını kaydedici bi program kurdum dayanamadım onlara çaktırmadan.onun ilgisizliği yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.biliyorum iyi şeyler değildi yaptıklarım ama hakaretleri bağırmaları sinirlenmeleri beni kahrediyordu, beni her gece ağlattı. çok büyük kavgalar yaşandı ve sonunda eski sevgilisiyle görüştüğüm ortaya çıktı bi şekilde.bana onla görüştüğüm için saymadığı kalmadı.ayrıca kızla farklı bir msn adresinden konuştuğum için de suçluydum farklı farklı adresler alıyormuşum güvenmiyormuş falan filan. güvenmemesi gereken benim aslında çünkü davranışları ve çok yer gezmesi güven verici değildi artık.hastanelere bile gidiyordu program kurmak için.artık kafayı yiyecektm hastanede bir hemşireyle mi tanıştı aklına giren mi oldu diye düşünmekten sırtımda yaralar çıktı sıkıntıdan stresten. derken 2 hafta önce beni görmeye geldi sözde 2 gün kalacaktı fakat geldiği gün geri döndü yeğeninin sünnet düğününe gitmesi gerektiği herhalde yeni gelmişti aklına.bu yalan değil gerçekten vardı düğün biliyordum kesin olarak ama gelirken de bunu bilen insan neden 2 gün kalırım deyip de geleli daha 1 saat geçmemişken beni gördükten sonra geldiği gibi bu akşam döneyim dedi senin gönlünü yaptım yeğenimin de olsun dedi ne demek oluyordu bu? ya tabiki gitmeli ama 2 gün kalacağını söyleyip aniden gitme kararı alması sanki dalga geçmek gibiydi..zaten o günü zehir etti.onu ablam da tanıdığı için önce o da yanımızdaydı o gün, onun yanında bana çok ilgili davrandı fakat ablam bizi yalnız bıraktığında sanki bir yabancıydı.nedeni de benm yaptığım kıskançlıklar yüzündenmiş eski sevgilisiyle konuşmam yüzündenmiş bana ceza veriyormuş.sonra gitti o gün.ve o hafta bi konudan dolayı kavga çıktı bana söz verdiği bir şeyi geçerli sandığı bahaneleriyle kabul ettirmeye çalıştı ama ben affedemedim konu şu. kendisi benim facebook hesabımdan kız da olsa tüm arkadaşlarımı sildirdi 2-3 ay önce kıskançlığından, onun yaptığı suç olmadı da benim üniversiteden de arkadaşın olsa bi kız eklemeni istemiyorum demem sorun oldu tamam eklemem dedi ama amcaoğlunun sevgilisini ekledi.amcaoğlu askere giderken ona emanet etmiş yardıma ihtiyacı olursa yardım et falan.tamam kabul ama facebooktan mı yardım edecekti.bana söz verdiği halde böyle yapınca ben onun için kaç yıllık arkadaşlarımı silmişim onu kısıtlamamışım o beni kısıtlasa da ondan sadece erkek arkadaşların kalsın kız ekleme isteğinde bulunmuşum buna rağmen yaptığına bak diye düşününce alttan alamadım kavga ettik ve yeter artık beni rahat bırak dedi bende o lafa dayanamadım sonsuza kadar rahat bırakıyorum seni dedim ama ayrılıyoruz demediğim halde o buna herhalde pek meraklıydı ki öyle algıladı ve sana bu lafını yedirtecem diyip ayrıldı benden.yine aynı hafta ortak arkadaşlarımız da sevgili olduğumuzu öğrendi benm kendilerini kıskandığımı da anladılar ve ona sizin aşk meşk meseleleriniz yüzünden insanlar yıpranmak zorunda değil dediler msnden.o gece ağlamışlar da.yani onlarla arası bozuldu ben buna seviniyordum ama benle hala konuşmuyordu.ve görüşmeyeli 2 hafta oldu düşünebiliyormusunuz 2 haftadır görüşmüyoruz kalbim paramparça..buna sebep de sonsuza kadar rahat bırakıyorum seni dememdi.o lafını yedirteceğim sana dedi ve o zamandan beri ne yaptıysam bana hiçbir şekilde karşılık vermedi halbuki kendisi bana beni rahat bırak demişti bende sinirle öyle söyledim ama ben suçlu oldum.ne mesajlara cevap var ne msnden yazıyor.arada msnden siliyor ben üstüne gelince yakın davranmaya çalışınca, arada da geri alıyor beni takip ediyor.arasam açmıyor.yakın olmaya çalıştıkça benden daha da nefret eder gibi davranıyor.oysa o 1 ay ne kadar güzeldi.herşeyi kendisi bu hale getirdi bende ne yapacağımı şaşırıp bir sürü hata yaptım kabul ediyorum.ama bir daha geri geleceği umudumu da yitirdim artık.anlamadığım şey beni hiç mi sevmedi? benm için herşeyi göze alan o aşık neden şimdi bu kadar inatçı ve nefret dolu oldu? ve ben hala neden aptal gibi onu çok seviyorum aklımdan atamıyorum..ne yapmalıyım bu durumda? bana bir akıl verin nolur.her gece ağlıyorum 2 haftadır kendimde değilim...kafamı toplayamıyorum artık..sakinleştirici kullanıyorum ama artık o da faydasız gibi ara ara ağlama krizine giriyorum kimse avutamıyor hiçbirşey için gücüm de kalmamış gibi hissediyorum ilaçlardan herhalde aptal gibiyim..bir akıl verin nolur çok ihtiyacım var... senağlama

cnm öncelikle ne gibi birşeyler yaşadınız ona karşı koyamadın bilmiyorum aklıma gelenmi acepCADIARZU sonra bu adamın gerçekten seni sevdiğinimi düşünüyorsun yani çok karmakarışık birşey çok mantıksız hareketler edilmiş bu facebookta herkese bela cnm kendini toparla güçlü ol biliyorum bağlılık gibi kötü birşey yok senin yapacağın artık uzak durmak sineye çekilmek senin için en iyisi ağlamayı bırak cnm ve sağlıklı düşün lütfen böyle kendine acı çektirme bende çok üzülüyorum bu sefer insanlar üzülünce:teselli:

arkadasım ılk once yasamıs oldugun sıkıntılardan dolayı uzuldugumu belırtmek ısterım.....ama erk ark ın ıle ılgılı yaptıgın arastrmalar senı haklı ıken haksız duruma dusurmus..yanı bole seyler yapmamaya ozen gostermek gerek..tmm.. merak ettın arastrdn ama bak bı sekılde ogrenmıs....bı erkek ılıskı kotu gıdıyorsa ılgısız davranr ve baska arayıslara gırer...ılıskı neden kotu gıderr(seven erkek ıcın),kız cok fazla dırdır edıyorsa,kız kıskanıyorsa,kız erkege müdahale etmeye calısıyorsa..........bırde cok ılgı de ters tepkı yapar.............eger bunları yapıosa bı kız ozmn erkek aldatr.(sıkıntıya gelemıolr cunku)
ıkıncı secenek olarak ıse,,,yanı aldatıyorsa ıkıncı neden,,sevmıyordur sevmemıstr....
ve bunu sen daha ıı anlar ve ılıskını sen daha ıı analız edebılırsn cnmm

cnm ben siteye az önce üye oldum yazın dikkatimi çekti akıl vermek diil ama okuduğum kdrıyla sorunlu bir insana benziyo ve sorunlu insanlar zamanla bizide sorunlu kendimizi tanınmıyacak hale getiriyo lise yıllarında bu tarz ne yaptığı belli olmayan bigün iyi bigün kötü bir erkek arkdşm vardı onun hareketlerini yorumlamaktan onun dengesiz tavırlarını anlamaktan bi baktımki bnm de dengem bozulmuş o yıllarda çok üzüldüğümü geceler boyu ağladığımı biliyorum ama noldu bitti ve şuan diyorumki delimiymişimde uğraşmışım.bence herşeyi oluruna bırak peşinden koşsanda bişi değişmeyecek o bildiğini okuyacaksa arkamdan koşuyo hala zevkini yaşatma bence ona bitek sorun aranızda yaşananlarCADIARZU aranızda yaşananların boyutuda şuan senin üzüntünü tetikleyen en büyük etkenlerden gerçekten işin zor canım ama bu dönem elbet geçecek ama bunun için bol sabır ve kendine güvenmeye ihtiyacın var

Valla güzelim sizin ilişkiye ilişki demek için noterden onaylı 1000 şahit gerekli.
Ne çarpık bir ilişki bu anlamadım. Güven yok, anlamak yok, dinlemek yok, yalan, dolan ise maşallah diz boyu olmuş.
Yazından seninde ruh halinin iyice yıprandığını gördüm. Bence bir an önce bu ilişkiyi bitirmeniz ikiniz açısındanda en iyisi olacaktır.

canim yaaa kendini bosu bosuna harab ediyorsun. bence o cocugun sevgisi hic inandirici gelmedi. canim ac gözünü yaaa birgün orda birgün burda. ne yapacagi belli mi olur yaaa:jeyyar: kimbilir nerde kimlerle ne yapio. kaldiki okadarda fazla bir arkadasliginiz sürmemis. nekadar üvenebilirsinkiii:kızgın:

güzelim çok fazla üzerine düşmüşsün
bunaltmışsın adamı resmen

inşallah inanıpta birlikte olmamıssındır...cinsel bişey gecmediyse aranda hiiiçç üzülme bilee kurtulduguna sukur et allahına ....

çok uzun okuyamadım biraz boşluklar bırakarak yazsaydın keşke

Allah yardımcın olsun inş....

Canim üzülerek söylüyorum...fakat bana öyle geliyorki senden hevesini aldi bu adam...

5 aydir beraber oldugun bir adamla sadece 1 ay iyi olup diger 4 ayi aglamakla üzülmekle gecirmenin baska hic bir acilimi yok benim icin...

O zaten seninle uzun vaadeli bir mutluluk düsünmüyordu muhtemelen...

Ayrica bence sende cok fazla taviz verdin..o kimki onun icin kalkip senelerdir arkadasin olan insanlari facebookundan msninden siliyorsun görüsmüyorsun...??

Sana beni rahat birak diyen adamdan hayir gelmez güzelim...lüften kendini toparla...

sonsuza kadar rahat bırakıyorum seni .....demek zaten ayrılmak istiyorum demekle aynı şey.hiç düşünmeden lafı söylüyosunuz,sonra yanayakıla ben çok seviyorum ne yapmam lazım diyorsunuz.ben anlayamadım nasıl iş bu.

Canım öncel,kle gerçekten çok üzüldüm adına...ama bana kendini ve karşındakini çok yıpratmışsın gibi geldi sakın yanlış anlama bu seni yargılamak değil ama daha çok kısa bir zaman geçmesine rağmen çok fazla kısıtlama yapmışsınız birbirinize ve bu da boğmuş sizi.Kendini çok yıpratmışsın msn programları falan tatlım bırak zaten o seninse senindir sen bu tarz şeler yapma sağlığından olma bak sonuçta seni seviyorsa döner elbet döner...benim de 5 yıllık bir ilişkim var ve hala kendim de pek beceremesem de kıskançlık biraz dizginlenmeli.arkadaşları olduğunu ve olabileceğini hatta yaptığı işin onun mesleği olduğunu kabul etmelisin bence ve bir yanlışını görürsen gözünle eğer o zaman bence yapman gerekeni düşün.bizim de facebooklarımız var ve sevgilimde de bir sürü kız ekli ben de de erkek arkadaşlarım ekli ama bu onun beni sevmediği ya da benim onu sevmediğim anlamına gelmez.tam aksine biz bu insanlarla var olduk onlar arkadaşımız sadece bunu kabul edelim ...bence canım sen kendini çok üzmüşsün ortada onun sana kötü ve kaba davranması dışında kötü bişey yok sakin ol ve zamana bırak olayları...hatasını ve diğer kızlara laubaliliğini gördüğünde tavrını ona göre o an koy tatlım umarım yardımcı olabilmişimdir ;):1hug:

Abowww adama ne cabuk tutulmusun öyle. acep aklıma gelen paylaşımdan dolayımı vazgecemiyorsun. acep adamada bi baskımı yaptın caktırmadan hani artık kesinlikle benimsin gibi.
valla bütün yazıyı okudum cokta sıkıldım ama neticede pekde büyük bi sorun göremedim.
seni sonsuza kadar rahat bırakıyorum.ama ayrılalım demedim demişşin cok cocukca bi yaklaşım geldi bu bana.
seni sonsuza kadar rahat bırakıyorum demek ayrıldık demektir yaw.
kıskanclık oyunlarına laf oyunlarınıda dahil etmek istedin belkim. ama işte sonucu bu. böle cebelleşmeli. gelgitli.aşk demeye binsahit isteyen. ask değil demeye gönlü razı gelmeyen bi ilşki baslamıs.
bence cokda uzun sürmez. her yiğidin harcı değil askını uzaktan sevmek

waLa canım bu adamdan hiçbişey oLmaz...
işi gereği geziyor diyorsun...her Limanda bir sewgiLisi oLan tipLerden bu da büyük ihtimaL..
waLa zor biLiorum ama akLından çıkarmak zorundasın,sana geri dönse biLe bu adamLa çok başın ağrır benden söLemesi...

bence bu adamı bırak artıka.s seni sevmediği apaaçık ortada çünkü diosunki benim kafama kendi girdi ve bişeyler yaşadık ondan sonra ters davranmaya başladı ondan sonrada sen gizli şeyler yapmışsın o da bunu öğrenince kızma sebepleri dahada arttı sebep olarak bunları sürdü önüne boşver unut gitsin neden çekesin seni boğan birini hayatı daha güzel yaşayabileceğin biri çıkacakken hayattaopuyorumnanaktan

Böyle bir adamı neden arayıp, sorup üzerine düşüyorsun ki?
Sen böyle yaptıkça iyice kıymete bindirmiş kendini işte görsene.
Bırak allasen ya ne hali varsa görsün, arama sorma ilgilenme.
Muhtaç mısın sen ona?
Belli ki işte tekin bi ayak değil, sana uygun bir insan değil.
Bu ısrar neden?

Onurunuzu, gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldırmayın nolur ya.
Yok sana o lafı yedirtecekmiş de, hakaretler, kötü sözler falan filan.
O kim oluyormuş ki anlayamadım ben, ne hakla?
3 gününüz iyi geçti diye sahibin mi oldu senin?

Ayrıca neden 1 aylık bir erkek yüzünden bütün arkadaşlarınızı silebiliyorsunuz bu kadar kolay hayatınızdan?
Aşk bu değil güzelim.
Sen yat kalk da çıkmış hayatımdan diye dua et, bırak peşini... senk koştukça küçülen sen olursun.
Aşk çok başka bir şey emin ol... kesinlikle senin yaşadığın şey değil.

Sizin ilişkinizde elle tutulur ne varki bu kadar vazgeçilmez bu adam anlamadım gitti valla.

Güven desen yok, entrika çok, adamı zati anlatımınla karı budalası yapmışsın zaten, onca seneden beri tanıdığım dediğin arkadaşlarına 2 gülücüğe arkanı dönmüşsün söylemine göre...

Aşk bu kadar çabuk bulunan bir şey değil ki güzelim hele 2 hafta seninle çok ilgilendi araba kiraladı geldi vs. diye sana aşık mı oldu sandın ne yaptı ise kendini de mutlu etmek için yaptı sırf senin için değil. Zati sıkıyı görünce de rahat rahat, ferah ferah kalmak istemiş yorma kafanı değmez.

cnm öncelikle ne gibi birşeyler yaşadınız ona karşı koyamadın bilmiyorum aklıma gelenmi acepCADIARZU sonra bu adamın gerçekten seni sevdiğinimi düşünüyorsun yani çok karmakarışık birşey çok mantıksız hareketler edilmiş bu facebookta herkese bela cnm kendini toparla güçlü ol biliyorum bağlılık gibi kötü birşey yok senin yapacağın artık uzak durmak sineye çekilmek senin için en iyisi ağlamayı bırak cnm ve sağlıklı düşün lütfen böyle kendine acı çektirme bende çok üzülüyorum bu sefer insanlar üzülünce:teselli:

yok hani düşündüğünüz kadar ileriye gidilecek türden bişey değil de ufak tefek bişeyler geçti aramızda ama ciddiydi başta benle bende onla öyle düşündüğüm için sorun olmaz diye düşündüm hep ama şimdi diyorum ki o yüzden mi uzaklaştı benden yani kusura bakmayın yazıyorum ama beni öpeceği zaman mesela karşı koysaydım acaba daha mı iyi olacaktım gözünde? ben karşı koymadım ona çok aşık olduğum için ama hakkımda mı yanlış düşündü acaba diye hep aklımda bu.beni hep yalan söylemelerle suçladı söylemediğim halde hep onu aldattığımı düşünür oldu filan baya karışık gerçekten :S o bana öyle oldukça bende hani beni yapmadığım şeylerle suçladığına göre kendi yapıyor herhalde diye peşine düştüm.şimdi diyorumki belki de ben onun gibi davranmasaydım daha iyi olurdu ama dayanamadım işte :( başta gerçekten sevdiğini düşünüyordum ama artık ümidimi kestim seven insan yapamaz bunları değil mi? :( bi unutabilsem işte :( sanki alay edilmiş gibi hissediyorum iyice duygularım yıprandı erkeklere güvenemez oldum gibi :(

Back