- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi caresizim38
Konu sahibi mesajı kaldırın bence. Bu yaptığınız suç olabilir.
mesaj görüntüsü bence suç olmaz
numara yok isim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi mesajı kaldırın bence. Bu yaptığınız suç olabilir.
Once annesine degil avukata gidinTavsiyelerini dikkate alıcam kedimi biraz toparliyim önce annesi ve bir avukatla konuşup halledicem inşallah çok teşekkür ederim
Mantıklı.mesaj görüntüsü bence suç olmaz
numara yok isim yok
kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın
Mantıklı.
Risk almaması acısından soyledim.
Yani gerçekten şu İngiliz kadınlarına hastayım ya.
Böyle bişey olsa asla belli etmezler hatta sever okşarlar kocalarını soluğu avukatta alıp donuna kadar alan komşumu biliyorum.
Kocasına kendini salak gibi gösterip donuna kadar ya resmen bir sürü davalar açtı.
Kadından ayrı kocasından ayrı davalar açtı.
2 çocuğuyla oturup o paraları yiyor.
Hayranım kocasının hakkettiğini veren akıllı kadınlara.
Hatta kadın kocasını 1 yıl idare etti kocası eve bile gelmiyordu bitti sayılırdı (koca Türk)
O süreçte birine aşık olup kocası bunu kullanmasın diye asla görüşmeyip mahkeme bittiği gece
Evine adamı alıp kocasını sinir krizine sokup bütün gece eğlenmişlerdi.
Bildiğim kadarıyla gizli kayıtlar vs. Kabul edilmiyor. Kişinin tel ve pc den rızası dışında alınması ise suc.bi ara mahkemeler özel konuşmaları delil kabul etmiyodu sanki
gizli ses kayıtlarını falan
umarım artık o değişmiştir
çok saçma çünkü, aldatan açıktan aldattım demiyo ki
illa telefonunu falan karıştırarak öğreniyosun
Yani yine şuçlu ben olurum of ofBildiğim kadarıyla gizli kayıtlar vs. Kabul edilmiyor. Kişinin tel ve pc den rızası dışında alınması ise suc.
Bu yüzden sosyal medyaya koyar ya da yakınlarına yollarsa hakkında dava açabilirler. Değiştiyse hukukçu arkadaşlar bilgilendirir.
Siz rezil etme işinden cayın bence.Yani yine şuçlu ben olurum of of
Ne yazmis goremedimDün akşam kadına yazdıklarından biri sadece bu
Hata veriyor acamadim ne yazmis ki
Evi üstüme yaptırıp öyle boşanıcam yazmışBoşanmayla ilgili detaylı plan yok. Sonra vay ben kadını nasıl rezil ederim...
Derde gel, dertlen.
Annesine söylemeyin, oğlunu uyarırTavsiyelerini dikkate alıcam kedimi biraz toparliyim önce annesi ve bir avukatla konuşup halledicem inşallah çok teşekkür ederim
HaklısınızAnnesine söylemeyin, oğlunu uyarır