• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Tavsiyelerini dikkate alıcam kedimi biraz toparliyim önce annesi ve bir avukatla konuşup halledicem inşallah çok teşekkür ederim
Once annesine degil avukata gidin
Annesi esinize soyleyebilir ondan sonra esiniz sizden mal kacirir geri alirken kili kirk yararsiniz.

kadın facede benimde arkadaş listemdeydi eşimin size karşı duyguları olmuş olabilir siz aynı şekilde hissediyosanız ben aradan çıkıyım dedim ama sürekli bir inkar halinde kadın

bunu yapmış olamazsınız ya gerçekten bir adam için kendinizi niye bu kadar değersizleştirdiniz
en doğrusu direkt boşanma davası açmanız

Yani gerçekten şu İngiliz kadınlarına hastayım ya.
Böyle bişey olsa asla belli etmezler hatta sever okşarlar kocalarını soluğu avukatta alıp donuna kadar alan komşumu biliyorum.
Kocasına kendini salak gibi gösterip donuna kadar ya resmen bir sürü davalar açtı.
Kadından ayrı kocasından ayrı davalar açtı.
2 çocuğuyla oturup o paraları yiyor.
Hayranım kocasının hakkettiğini veren akıllı kadınlara.

Hatta kadın kocasını 1 yıl idare etti kocası eve bile gelmiyordu bitti sayılırdı (koca Türk)
O süreçte birine aşık olup kocası bunu kullanmasın diye asla görüşmeyip mahkeme bittiği gece
Evine adamı alıp kocasını sinir krizine sokup bütün gece eğlenmişlerdi. :KK53:

Mantıklı.
Risk almaması acısından soyledim.

bi ara mahkemeler özel konuşmaları delil kabul etmiyodu sanki
gizli ses kayıtlarını falan
umarım artık o değişmiştir
çok saçma çünkü, aldatan açıktan aldattım demiyo ki
illa telefonunu falan karıştırarak öğreniyosun

Yani gerçekten şu İngiliz kadınlarına hastayım ya.
Böyle bişey olsa asla belli etmezler hatta sever okşarlar kocalarını soluğu avukatta alıp donuna kadar alan komşumu biliyorum.
Kocasına kendini salak gibi gösterip donuna kadar ya resmen bir sürü davalar açtı.
Kadından ayrı kocasından ayrı davalar açtı.
2 çocuğuyla oturup o paraları yiyor.
Hayranım kocasının hakkettiğini veren akıllı kadınlara.

Hatta kadın kocasını 1 yıl idare etti kocası eve bile gelmiyordu bitti sayılırdı (koca Türk)
O süreçte birine aşık olup kocası bunu kullanmasın diye asla görüşmeyip mahkeme bittiği gece
Evine adamı alıp kocasını sinir krizine sokup bütün gece eğlenmişlerdi. :KK53:

benim içim rahatladı taa buradan :D helal olsun

Çok üzgünüm çok kırgınım yaşamayan bilemez derler ya o haldeyim şu anda doğru düşünmediğimide biliyorum o yüzden şimdi bayramda babamın köyden dönmesini bekliyorum birazda korkuyorum babam sakin bir insandır aöa erkek kardeşim ağız burun bırakmaz bu herifte yapacaklarımı 10 kere düşünüp 1 kere uygulamalıyım aradaki dengeyi yine ben kurmak zorundayım

bi ara mahkemeler özel konuşmaları delil kabul etmiyodu sanki
gizli ses kayıtlarını falan
umarım artık o değişmiştir
çok saçma çünkü, aldatan açıktan aldattım demiyo ki
illa telefonunu falan karıştırarak öğreniyosun
Bildiğim kadarıyla gizli kayıtlar vs. Kabul edilmiyor. Kişinin tel ve pc den rızası dışında alınması ise suc.
Bu yüzden sosyal medyaya koyar ya da yakınlarına yollarsa hakkında dava açabilirler. Değiştiyse hukukçu arkadaşlar bilgilendirir.

Bildiğim kadarıyla gizli kayıtlar vs. Kabul edilmiyor. Kişinin tel ve pc den rızası dışında alınması ise suc.
Bu yüzden sosyal medyaya koyar ya da yakınlarına yollarsa hakkında dava açabilirler. Değiştiyse hukukçu arkadaşlar bilgilendirir.
Yani yine şuçlu ben olurum of of

Dün akşam kadına yazdıklarından biri sadece bu
Ne yazmis goremedim
Butun mallari ustune alip, yuklu bi tazminat ve nafaka istersin mesajlari delil saymazsa mahmeme, facede paylasip ikisini etiketlersin şehre bir guzel rezil edersin ailesine de mesajlari okursun rezilleriin Allah cezasini versin

İkisinede tazminat davası açın, zaten böylece herkes öğrenir. Facede değilde çocuklarına telefondan gönderin davadan sonra ama.

Öncelikle çok üzüldüm durumunuza herseyini çek sonra gelsin seni aldatsın olacak iş mi Allah kahretsin böylesini gün yüzü görmesin
Birde sakın ha kimseye gidip anlatmayın eşinizin ailesinden önce gidip bir avukata danışın boşanma davasını açıp elimizdekileri verin kadinada dava acın tazminatı da evidee alın hatta evi vermezsen o kadını herkese rezil ederim senide deyin o tazminat sizin ve oğlunuzun sonuna kadar hakkınız hatta böyle adamlar için gerçekten donuna kadar alın gram acımıyorum

Evi vericek evle ilgili tüm haklarından feragat edicek ondan sonra boşanıcam ben sırf bi yuvamız olsun diye çok emek verdim çocuğumun hakkını kimseye yedirmem evle ilgilide tedbir aldırıncam

Back