Yardımınıza İhtiyacım Var Hanımlar...

Salak olduğunuzu düşünmeyin. Ne kadar sürelik evlisiniz. İnsan ilk evlenince böyle bir şaşkınlık dönemi geçiriyor. Herkesin başına geliyor bu

devlet memurusunuz calısıyorsunuz niye boşanmıyorsunuz anlamadım.. Size yapmadıkları kalmamış en basiti saygı görmemişsiniz boşanın gitsin

Son konuşmamız;

Eşim memlekete gidelim diyor. Ben kadromu alır, evimi yerimi ayrı tutar, çocuğuma karışmazsanız gelirim dedim.

Tamam dedi.

Bu arada annesinin ben hamileyken eşime ben çocuğu alır memlekete giderim dediğini (mesafe 7 saat) eşiminde bana bak annemin böyle bir teklifi var diye sorduğunu da belirtmek isterim.

Sizin evliliginiz sorun icinde. Cok garip, cok tuhaf. Ayri sehirlerde bu kadar sorun var ayni sehirde ne olacak acaba?

Durum zor. Esiniz anlayışsiz. Kayinvalide Allah lik..

Ya bu deveyi boyle mutsuz gudersiniz ya da ilk mesajda yazidigim gibi kendi ailenizin yanina tayin alir boşanir gidersiniz...

Allah sabır versin.

Aileme güvenmiyorum. Babam sorunlu bir adam, gelip hayatımın içine çöreklenmesini istemiyorum.
Ailene gerek yok.Sen kendin tepki veremiyor musun tavır alamıyor musun.Veya bu insanı niye çekiyorsun.Babanın hayatına çöreklenemesinden daha mı iyi uğradığın hakaretler.

Onlar kötü bende salağım.
estağfurullah, salağım diyerek kendinizi hor görmeyin. Yurt dışı okumak etmek bunlar kolay şeyler değil, kendinize güvenin biraz. Kimseye mecbur değilsiniz, sizi üzen insanları tutmayın çevrenizde ve taviz vermeyin.

Neden devam ediyorsunuz? Bu adama neden katlanıyorsunuz
Değerinizi bilmeyen bir insan var karşınızda
Ne demek tatlı almamak, herşey annesine sormak !
Yazıklar olsun onun kalıbına
Sizin biran önce kendinizi saydırmanız gerekiyor...

Hayır değilim. Kendim istedim anne olmayı, oğlumu çok seviyorum.
Tabi bebeğiniz seviceksiniz, benim kizim var bende kizimi seviyorum bunun tartişmasi bile söz konusu değil. Ama bir cocuğa tek başina Sevgi yetmiyor, baba da gerekiyor... Eşiniz çocuğunuza karşi orasini bilemem ama size saygisi yoksa da cocuğa olabileceğini ben pek sanmiyorum kesinlikle benim kendi görüşüm... Bir çok konu okuyorum burda karisini dövüp, çocuğu iten karisina küfür edip kizina ya da oğluna tokat atan.

konunu baştan sona okudum ...
yorumlarım

1)eşin san ayrılalım dedi sen , istemiyorum seni seviyorum demişsin

biri bana ayrılalım diyecek haaa,o sevgiyi bir kenara paket yapar ondan önce mahkemeye giderim ...
2) onca zaman çalışacağım didineceğim,gelecek benden çalıştığım paranın hesabını yapacak haa

eline para sayma makinesini verip ,kendi çalıştığı parayı hesaplatırım

3)
ailem hakkında ağzını köpürte köpürte. ağız dolusu küfür edecek haa

şimdiye ağzı üçgen kevgire dönmüştüü

4)işin gücün var ,paran var , neyi sorguluyorsun ,
yaşadılarının yanında,
bu adamdan neyi umuyorsun ben anlamadım

Ne diyebilirim bilemedim. Hani bir laf vardır perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye o hesap,size hem eşiniz hem ailesi yapılabilecek herşeyi yapmışlar kötü anlamda ama siz ısrarla beklemis sabretmiş ve değer görmemenize rağmen evlenmişsiniz.
Hani eşiniz iki güzel kelam etse gönlünüzü alsa ondan katlandınız diyeceğim ama oda yok. Adam hep ben haklıyım kafasındaymış.
Üzgünüm ama bu saatten sonra olumlu anlamda değişebileceğine inanmıyorum ne eşinizin nede ailesinin.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Guzel kardesim ilk sevgilin olmus tamam aile problemleri yasamissin tama gencmissin ama adam sana zamaninda defalarca yol vermis sen sanki o diplomanla donaniminla baska koca bulamayacak gibi adamin yakasindan dusmemissin.

Burdan tum genc kizlara ozellikle univeriste cagindakilere sesleniyorum, ordfaki sevgiliniz illaki evleneceginiz adam olmayabilir, veya evleneceginiz kiside olabilir ama bunu kimse onceden bilemez. iliskilerinizin biyutunu sevuyesini hem her an ayrilacakmis gibi hemde o adamla sonsuza kadar birlikte olacakmis gibi yasayin. Yarinin ne getirecegi belli olmuyor, dun sizi seve kul kole olan adam bir sonraki gun bir bakmissiniz hakkinizda aleyhinize delil olarak suclama olarak kullaniyor anlattiginiz yasadiginiz herseyi. Bakin genclik eve heves ediyorsunuz sanki aile anne babayla tanisinca is ciddiye binecek hemen evlenecegiz saniyorsunuzda is oyle olmuyor. Ancak elalemin agzina laf veriyorsunuz o oluyor yani.

Konu sahibi bile isteye isaretleri gore gore zorla ittira kaktira evlenmissin adamla anlattiklarina gore iliskinizin her asamsinda anneside dahil sevgilinde sana ve ailene davranislarindan seni istemediklerini belli etmisler. Bir kere bizim evin alt katinda oturacaz, yok calismayacaksin dediginde hayir olmaz diyecektin.
Hadi o zaman cahildin, sonra calisip atanmissin adam ayrilalim demis neden pesini birakmadin ki sanki.
Hadi hepsini gectim evlilignde de ayni sekilde bu asagilamalar dislamalar istememeler kotulemeler devam etmis, ama sen hala anlamamakta direterek birde bu zorlama evlilige cocuk yapmissin.

Adamlar basindan beri seni sitememisler kendi kazdigin kuyuya dusmussun adeta o yetmezmis gibi birde yavrunu dusurmussun simdi sana ne akil verelim biz. Kocanin ve annesinin zihniyeti taa basindan belliymis, kocanin duzelecegini sanmam. Cidden isin zor sen bunlari yasarken annen baban ailen arkadasin hicmi bir kimse dur yapma demedi ben cidden anlamadim.

Ne kültürleri ne bilgileri ne ahlak yapıları ya bunlar çogaltılabilir,hiçbir şeyleri size uymuyor ki..

Şu kurban psikolojisinden kurtarın kendizi artık..Ne birisi gardiyan ne de siz mahkumsunuz..

Evet insan niye yapıyor belki onunda psikolojik sorunları var diyip empati veya iyi niyetle duruma bakmak istiyor..Ama nedenler sonuçları değiştirmiyor maalesef..

Sizde de durum değişecek gibi durmuyor bir işiniz bilgi birikiminiz var bunları değerlendirin daha fazla geç kalmadan..

Taviz tavizi doğuruyor iyi güzel olacak diye taviz verdikçe hep karsı tarafın daha fazla yüzsüzlüğüne maruz kalıyoruz..İyi niyetten anlayacak kalp o kişilerde olsa sizin burda ne işiniz olurdu kiyazıyı uzun uzadıya yazdım ama şimdi baktım ki 2016 yılındaymış dilerim dogru yolu izlemişsinizdir

Bence eşiniz ve ailesi sizi kiskaniyorlar ve cekemiyorlar. Bu yüzden de sizin özgüveninizi zedeleyip değersiz hissettiriyorlar. Çünkü siz iyi eğitim almış işinde gücünde bir kadinsiniz. Ev hanımı olan eltinizi ovmeleri de "senin okulununda, isininde gözümüzde bir değeri yok" demenin bir biçimi. Ama yeri gelince sizi maddi olarak kullanıyorlar. Çok üzülerek söylüyorum eşiniz sizi hayat arkadaşı gibi değil de yenmesi gereken bir rakibi gibi görüyor sanırım. Boyle hissetmesinin sebebi ailesi olabilir. Siz çok iyi niyetli bir insansınız bu kıskanç fesatlara pabuç bırakmayın. Kendi değerinizi bilin. Çocuğunuza ve hayatınıza odaklanmaniz, mutlu ve huzurlu olmanız onlara verebileceğiniz en büyük cezadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…