Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cok deger verdigim için ve herseye tahammul ettıgım için böyle oldu sanırım. Ablası yüzüme dahi bakmazdı, nisanda bile neler yaşsadım. Hep ablamı kıskanıyorsun dedi. Öyle olsun dedim. Simdide annesini istemiyormusum. İstemesem meyvesine kadar soyarmıyım, rahat etsin diye herşeye ben mi kostutururum? ona hicbirsey yaptırmamaya calısmam. hep teselli etmem, hep yanında olmam mı hataydı (
Çok güçsüz davranıyorsun .. Hatanın büyüğü kocan olacak adam da ve maalesef ki sende de var ..4 gündür yemeden icmeden kesildim...
pardon ama bunları nerden cıkarttınız? Yazdıklarımı ıyı okuyun lütfen. Koynunda yatıyor falan demedım kı. lütfen ama
/BenBanyodayken kayınvalıdemın uyuyupkalktıgımda hemen eşimin yanına gidipsarılmasımı ne anlatayım ki.Ben sanirim bu üstekki yazdiklarinizdan aksam banyoya gittiginizde, esinin yanina gitmesini anlamisim. Ki yazdiklarina bakarsak o kapisitede var onlarda...
Ev soğuktur üstlerine battaniye örtmüşlerdir. Neden olmasın? İlla battaniye+tv ikilisine romantizm katmak mı gerekir?Konu sahibi tuvalete gittiginde anasi oglunun koynunda yatiyormus, ogluda hic tepki vermiyor tabi. Bunlar ana ogul bataniyenin altinda film seyridiyorlar, sank iki asik gibi. Oglu kendi karisi acin anasina "bu deli zaten, birak aglasin" diyormus. Yani daha neler neler.
Hani sorun sadece kv'de olsa, ve konu sahibin esi, konu sahibini sevse, saysa, sana katilirdim. Amaaa konu sahibin esi dedigim gibi psikopat iste. Böyle evlilik yürümez.
Ev soguk degıldı. Kı beni cagırıp gülmesi gel sende suraya otur demesi bende hic iyi niyet tasımnıyordu. Madem öyle benimle niye yanyana oturmuyor hıc esım. Bence benı sevmiyor. Yolda yürürken bile elele dolasmayıp önden yürüyen biri eşim.Ev soğuktur üstlerine battaniye örtmüşlerdir. Neden olmasın? İlla battaniye+tv ikilisine romantizm katmak mı gerekir?
Bunda anormallik yok bence normal ilişkilerde. Ama koyun koyuna yatmak farklı bir şeydir. Eşi için dediği de yenilir yutulur cinsten değil.
ailem ilk basta tepkiliydi. Ama tek basına kadın iyi birisine sessiz sakın dediler. En dogru kararı sen verırsın dedıler. Annemle bazı seylerı konustum yanıma gelın yerlesın dıoyr. Ama herseyı anlatamıyorum ona kalp hastası.
Sen nasıl evlendin bu adamla?Ev soguk degıldı. Kı beni cagırıp gülmesi gel sende suraya otur demesi bende hic iyi niyet tasımnıyordu. Madem öyle benimle niye yanyana oturmuyor hıc esım. Bence benı sevmiyor. Yolda yürürken bile elele dolasmayıp önden yürüyen biri eşim.