Yardımınıza ihtiyacım var..çok mutsuzum

Aynen cok deger verdigim için ve herseye tahammul ettıgım için böyle oldu sanırım. Ablası yüzüme dahi bakmazdı, nisanda bile neler yaşsadım. Hep ablamı kıskanıyorsun dedi. Öyle olsun dedim. Simdide annesini istemiyormusum. İstemesem meyvesine kadar soyarmıyım, rahat etsin diye herşeye ben mi kostutururum? ona hicbirsey yaptırmamaya calısmam. hep teselli etmem, hep yanında olmam mı hataydı :KK43:(

meyvesini de kendi soysun cadı

4 gündür yemeden icmeden kesildim...
Çok güçsüz davranıyorsun .. Hatanın büyüğü kocan olacak adam da ve maalesef ki sende de var ..
Niye izin veriyorsun neden bu kadar sessiz kalıp kabulleniş ..
Yapma kendine yapıyorsun sonra çok pişman olursun ..
Gereken cevabı verebilecek nitelikte bir bayan olduğun neden gücünü kullanmıyorsun ..
Güçsüzlük gösterisidir kenarı çekilip ağlamak yemeden içmeden kesilmek ve eşinin sana saygısını gittikçe de azaltır ..
Zaten kocan psikolojik problemleri olan biri belli mantık ilişkisi kuramıyorum yaptıklarında ..
Ama sen ezik insanlar gibi davranmaktan vazgeç .. Sen sesini gerektiği gibi çıkarmadan kimse senin haklılığını anlayamayacak..

Ay yaziyi okurken basima agri cikti. En cok da su.battaniye altinda film izlemeye guleyim mi aglayayim mi bilemedim. o nedir ya kv.ogluyla film hem de battaniyeyle.
Alinma darilma olmasin ama siz de cok sakin karsilamissiniz.Ha tabiki bakip ilgileneceksiniz kosturacaksiniz karsilik beklemeden ama kv menun olup sakin ekabir oturacagina yeni yetme kiz gibo davranmis.
Siz de esiniz yokken otrun esiniz gelince anne anne deyip dolanin. yemegi elinden alin aa annecim sen oturyorulma felan deyin.En onemlisi de esinizi bi elinize alin...

Bi arkadas yazmıştı yukarda aynı onun dediği gibi yap esin yokken evde sende dişini göster esin gelince yine canım cicim. Madem kv öyle yapıyor sende yap . Takıyor gibi görünme asla yanlarında ağlama mutsuz görünme süslen puslen dolan ortada eşine de pas verme . Takmiyorum sizi imajı çiz .

pardon ama bunları nerden cıkarttınız? Yazdıklarımı ıyı okuyun lütfen. Koynunda yatıyor falan demedım kı. lütfen ama

/BenBanyodayken kayınvalıdemın uyuyupkalktıgımda hemen eşimin yanına gidipsarılmasımı ne anlatayım ki.
Ben sanirim bu üstekki yazdiklarinizdan aksam banyoya gittiginizde, esinin yanina gitmesini anlamisim. Ki yazdiklarina bakarsak o kapisitede var onlarda...

Konu sahibi tuvalete gittiginde anasi oglunun koynunda yatiyormus, ogluda hic tepki vermiyor tabi. Bunlar ana ogul bataniyenin altinda film seyridiyorlar, sank iki asik gibi. Oglu kendi karisi acin anasina "bu deli zaten, birak aglasin" diyormus. Yani daha neler neler.

Hani sorun sadece kv'de olsa, ve konu sahibin esi, konu sahibini sevse, saysa, sana katilirdim. Amaaa konu sahibin esi dedigim gibi psikopat iste. Böyle evlilik yürümez.
Ev soğuktur üstlerine battaniye örtmüşlerdir. Neden olmasın? İlla battaniye+tv ikilisine romantizm katmak mı gerekir?
Bunda anormallik yok bence normal ilişkilerde. Ama koyun koyuna yatmak farklı bir şeydir. Eşi için dediği de yenilir yutulur cinsten değil.

Ev soğuktur üstlerine battaniye örtmüşlerdir. Neden olmasın? İlla battaniye+tv ikilisine romantizm katmak mı gerekir?
Bunda anormallik yok bence normal ilişkilerde. Ama koyun koyuna yatmak farklı bir şeydir. Eşi için dediği de yenilir yutulur cinsten değil.
Ev soguk degıldı. Kı beni cagırıp gülmesi gel sende suraya otur demesi bende hic iyi niyet tasımnıyordu. Madem öyle benimle niye yanyana oturmuyor hıc esım. Bence benı sevmiyor. Yolda yürürken bile elele dolasmayıp önden yürüyen biri eşim.

bu kocanın aynısından ablamdada vardı annesine tapan biriydi adam sen 5 ayda yaşadıkların bunlar ablam 17 yıl çekti bu hastalıklı anne takıntısını 17 yılın sonunda boşanmanın eşiğinden döndülerde adamında aklı başına geldi şimdi evleri ayrı anasınada haftasonu ya gidiyor ya gitmiyor 17 yılın sonunda ablam rahat bi nefes aldı ama gençliği ilk hevesleri gitti söndü...
acilinden işe başlamalısın ayaklarını sağlam basmalısın o kocan olacak adam seni nasıl görmezden geliyor sende işinle o kadar meşgul ol ki onu görme, umursama.3 dil bilen biriin madem şimdiden bunu artılarını kullanmaya başla ev temizleyip kocam acaba bana ilgi göstereceklerle geçen 5 ay bi bakmışsın 5 yıl olmuş
toplantılar, iş yemekleri haftasonu arkadaşlarla kahve keyfi vs iş hayatını dibine kadar yaşa yaşa ki onları görme..
şuan adece onlara bağımlısın ama olmak zorunda değilsin
acı olacak ama bu adam değişmez o kadında o kadar sinsi ki sanin bu pasifliğini oğlunun bu dangalaklıgını daha cok kullanır

ailem ilk basta tepkiliydi. Ama tek basına kadın iyi birisine sessiz sakın dediler. En dogru kararı sen verırsın dedıler. Annemle bazı seylerı konustum yanıma gelın yerlesın dıoyr. Ama herseyı anlatamıyorum ona kalp hastası.

Bilmiyorum ya.
Benim ailem tepki vermezdi.
"Hayır olmaz" deyip kestirip atarlardı.
Şimdi de annenin rahatsızlığı varmış,eee sen bu durumunu sakladığın için daha çok hasta olmayacak mı?

o zaman umursamaz davranmam süslenip püslenmem, ve kayınvalıdeme ikili oynama vakti. Becerirmiyim hic bilmiyorum, ama cok yoruldum artık.Birseyler degistirmek istiyorum, zaten degişmezsede boşanmam gerekecek. Eşimi avucumun içine nasıl alacagım?

Siz çok pasif kalmışsınız,kendinizi hiç sevmiyorsunuz sanırım.İnsan önce kendini sevmeli ve kendine değer vermeli ki başkaları da sevip saygı duysun.Ben okurken çok sinirlendim,ben olsam daha da o adamı eve almazdım,hoş ortada adam yok ki..

İyilikten anlamayan insanlara denk gelmissin.böylelerine hiç eyvallah etmiceksin. Hep sorun cikaricaksin ondan anlarlar. Çok iyi ve hassas davranarak hata yapmışsın. Ne olur bilemem, düzelir mi değişir mi eşin,zor gözüküyor,allah yardimcin olsun.

O kadar pasif davranmışsın ki kendi kendini yok etmişsin onların gözünde kaynana da tam kazana atılasıymış. Benim evimde kıymayı elimden alacak kaynana doğmadı daha dişli ol biraz eşin de illa anam derse bırak ne halleri varsa görsünler.

Ev soguk degıldı. Kı beni cagırıp gülmesi gel sende suraya otur demesi bende hic iyi niyet tasımnıyordu. Madem öyle benimle niye yanyana oturmuyor hıc esım. Bence benı sevmiyor. Yolda yürürken bile elele dolasmayıp önden yürüyen biri eşim.
Sen nasıl evlendin bu adamla?
Peki annesiyle battaniye altında oturmasını sen nasıl yorumluyorsun, iyi niyet taşımıyor da? Gayri ahlaki bir durum mu seziyorsun?

Nasil tanistiniz ve kac sene sonra evlendiniz, evlenmeden önce hic göstermedi mi kendini

Siz de nasil bir sabir var anlamadim, bu kadar ezdirmeyin kendinizi, görende zorla evlenmis sanir

Fenalık geldi bi tepki göstermemişsin birsey yapmamışsın inanılmazsın. Yerinden kalkta bi dilekçe veriver. Düzelecek gibi durmuyor.

X