Yardımınıza ihtiyacım var..çok mutsuzum

Sen nasıl evlendin bu adamla?
Peki annesiyle battaniye altında oturmasını sen nasıl yorumluyorsun, iyi niyet taşımıyor da? Gayri ahlaki bir durum mu seziyorsun?
hayır gayri ahlaki birsey oldugunu söylemiyorum. Ama ben varken gelıp beraber oturup gel sende suraya otur demelerı cok garıp. Ben üzülmüsüm aglamısım umurlarında olmadı. Bırgüzel caylarını yudumladılar. Bende gıttım odaya uyumaya. Eşime kendımi iyi hissetmiyom dedigimde, kayınvalidem hemen benimde agrıyor söyle böyle ah vah diye sızlanıyordu eşimin yanında. Hicbirsey söyleyemez oldum eşime karşı. Birkeresinde kayınvalidemde kaldık, eve gececegiz, gitti sarıldı ve dedigi aynen suydu yarın gel ama gelini getirme cok isin var.:KK57:

hayır gayri ahlaki birsey oldugunu söylemiyorum. Ama ben varken gelıp beraber oturup gel sende suraya otur demelerı cok garıp. Ben üzülmüsüm aglamısım umurlarında olmadı. Bırgüzel caylarını yudumladılar. Bende gıttım odaya uyumaya. Eşime kendımi iyi hissetmiyom dedigimde, kayınvalidem hemen benimde agrıyor söyle böyle ah vah diye sızlanıyordu eşimin yanında. Hicbirsey söyleyemez oldum eşime karşı. Birkeresinde kayınvalidemde kaldık, eve gececegiz, gitti sarıldı ve dedigi aynen suydu yarın gel ama gelini getirme cok isin var.:KK57:
nasılll ??? gerçekten anlamadım... yani ne diyor...ne anlatıyor....

ilk önce kendinize bir güveniniz gelsin 5 ayda alt üst olmuşsunuz belli... acilen bir işe başlayın, sizin gibi bir kadın ordan oraya ev temizliğine gidemez...
kendinizi değiştirin, eşiniz sizi takmıyorsa sizde onu takmayın, k.validenize gelince ikili oynayın, biraz sesiniz çıksın eşiniz geldiğinde onun yaptığı gibi davranın eşiniz yokken de istediğiniz gibi davranın...

hakkatten siz o eve 3 beden büyüksünüz.. onlar sizi kaldıramamış ve böylelikle ezmeye çalışmışlar.. yok öyle dava herkes yerini yurdunu bilsin o ne yahu öyle....

Ev soguk degıldı. Kı beni cagırıp gülmesi gel sende suraya otur demesi bende hic iyi niyet tasımnıyordu. Madem öyle benimle niye yanyana oturmuyor hıc esım. Bence benı sevmiyor. Yolda yürürken bile elele dolasmayıp önden yürüyen biri eşim.
Bence de sizi sevmiyor.

Neden rest cekip evi terketmiyorsunuz?

Sevmemek duzeltilebilcek bir sey degil ki.

Istediginiz kadar taktik yapin, sizi sevmeyen karaktersiz bir kocaniz var.

Hayatiniz boyunca mutsuz olursunuz.

Terkedin o evi, ailenizin yanina gidin.

Sen nasıl evlendin bu adamla?
Peki annesiyle battaniye altında oturmasını sen nasıl yorumluyorsun, iyi niyet taşımıyor da? Gayri ahlaki bir durum mu seziyorsun?

Siz bu kismi tam anlayamadiniz bence.

Yani esi evde dururken annesiyle battaniye altinda film izliyor bu adam. Aralarinda bir sey oldugu icin degil, direkt yanlis bir hareket bu.

Bu kadin evde oturuyor, adam annesiyle gezmeye cikiyor. Yani gercekten esi annesi gibi davraniyor, konuyla kayinvalidenin alakasi yok.

Es her firsatta kadini asagilayip anneyi yuceltiyor.

Bana sorarsaniz bu da gayri ahlaki.

sen bu adamla nasıl evlendin peki hiç mi tanımadın?

:KK57: yani yaşadıkların sabır taşını çatlatacak cinsten.

kendi yoluna bak arkadaşım.
iş mi arar bulursun, çalışır mısın bilmem ama.

madem zaten yaptıklarınla yaranamıyorsun, yapma, en azından kayınvaliden "yapmıyor" derse hak etmiş olursun bari.
kaldı ki yapmak zorunda da değilsin temizlik vs.

Sen böyle acaba ben nerde hata yaptım kafasında devam edersen daha çok ezilirsin.
Sen bir yerde hata yapmadın, eşin seni eş olarak değil hizmetçi olarak almış bu çok açık.

çok üzüldüm arkadaşım. allah sana en başta sabır versin. biz kadınlar çok duygusalız ama erkekler bunu anlayamayacak kadar kör olabiliyor. istisnaların kaideyi bozmayacağınıda buraya eklemek isterim. senin bu yaşadıklarına karşı en güçlü silah onlara karşı güçlü yüksek morelli görünmektir. kuaför e gidip kendine yeni bi imaj verebilirsin. öz güvenini yükseltmelisin. erkekler ablalarına kız kardeşlerine asla laf söyletmez. eğer görümcen bi kıskançlık yapıyorsa bunu uygun bi dille anlatmalısın. yan onu kötülüyomuş şikayet ediyomuş gibi değil. kayınvaliden eşi vefat etmiş anladığım kadarıyla tek oğlu var. tabiki o da kıskanır. bunu artık normal karşılıyorum. ağlamak çözüm değil. erkeklerden ne kadar üzüldüğümüzü görmesini beklemek yanlış. sonuç olarak hep hayal kırıklığına biz uğruyoruz. :KK43: hata yapmamalısın. biraz oynamalısın. tabi annecim sen nasıl istersen annecim. demelisin yalnızca bi süreliğine. seninle uğraşması için eline koz vermemelisin. unutma onunla aynı yatağa giren sensin. annesini nekadar çok severse sevsin sen kadınlığını kullanırsan artık kayınvaliden aranıza giremez. dediğim gibi önce toparlan özgüvenini tekrar kazan ve farklı bi politika izle. daha 5 aylık evlisin ve böyle gelmiş böyle de gider diye bişey yok. bu süreçte fazla kırılmamaya çalış. pes etmek en kolayı. ama bazı şeyler de suçlusun arkadaşım. herşeye evet dememelisin. yani kocana öyle şeyler yapmalısın ki kocan istememeli öncelikle annesinin her dediğini...

yuhhh ne işi varmış?
Şaka gibi..
Her yazdığına şaşırıyorum cidden

sende çok pasifsin yaaa bu ne böyle :KK12::KK12: meyvesini de soyuyorum demişssin istersen ağzına da sen koy elleri yorulmasın kadıncağızın :KK67:sana da çok kızdım ben taviz tavizi doğurur derler nedne resti çekmiyosun :stop:

açıkçası bende 1 yıllık evli olaraktan yaşadığınz bazı şeyleri veya benzer olayları gördüm.evm ayır haftada bikaç gün gördüğüm halde. sizi çok iyi anlıyorum ve şunu demek istiyorum bütün kv.ler aynıııııı iyi kv.yoktur.hepside nekadar iyi olsanda oda olsadaa yapacağını yapıyor. bence bavulunu topla dön annenin evine anlasınlar kıymetini hele ki okocnın burnu sürtsün 2 gün karısız kalınca af erdesin aklı başına gelir.bunların yemeğini yap ütüsünü yap temizliğini yap sacını süpürge et.karılığını yap tabiki ohhh neyi eksiklik geri zekalılar yaa.bunlara kötü davranıcan anca öyle kıymetin anlaşılır.

çok üzüldüm arkadaşım. allah sana en başta sabır versin. biz kadınlar çok duygusalız ama erkekler bunu anlayamayacak kadar kör olabiliyor. istisnaların kaideyi bozmayacağınıda buraya eklemek isterim. senin bu yaşadıklarına karşı en güçlü silah onlara karşı güçlü yüksek morelli görünmektir. kuaför e gidip kendine yeni bi imaj verebilirsin. öz güvenini yükseltmelisin. erkekler ablalarına kız kardeşlerine asla laf söyletmez. eğer görümcen bi kıskançlık yapıyorsa bunu uygun bi dille anlatmalısın. yan onu kötülüyomuş şikayet ediyomuş gibi değil. kayınvaliden eşi vefat etmiş anladığım kadarıyla tek oğlu var. tabiki o da kıskanır. bunu artık normal karşılıyorum. ağlamak çözüm değil. erkeklerden ne kadar üzüldüğümüzü görmesini beklemek yanlış. sonuç olarak hep hayal kırıklığına biz uğruyoruz. :KK43: hata yapmamalısın. biraz oynamalısın. tabi annecim sen nasıl istersen annecim. demelisin yalnızca bi süreliğine. seninle uğraşması için eline koz vermemelisin. unutma onunla aynı yatağa giren sensin. annesini nekadar çok severse sevsin sen kadınlığını kullanırsan artık kayınvaliden aranıza giremez. dediğim gibi önce toparlan özgüvenini tekrar kazan ve farklı bi politika izle. daha 5 aylık evlisin ve böyle gelmiş böyle de gider diye bişey yok. bu süreçte fazla kırılmamaya çalış. pes etmek en kolayı. ama bazı şeyler de suçlusun arkadaşım. herşeye evet dememelisin. yani kocana öyle şeyler yapmalısın ki kocan istememeli öncelikle annesinin her dediğini...

Yemin ile migdem bulandi. Adam karisini eziyor "benim annem bana bakiyordu, simdi sen bana bakacan, bana cocuk yapacan. Bir erkek sadece bunun icin evlenir" diyen bir erkek icin karisina "cinsellikle yanina cek" nasil bir tavsiyedir ya?

Yok bide adami ödüllendirsin "aferin kocacigim, iyi eziyorsun beni, buyur al benim vajinami, istedigin gibi kullan" mi desin konu sahibi? :KK14:

Erkekler hayvan degiller. Erkekler duygusaldir ve kadini mal olarak görmezler! Bahs ettigim erkekler istisna degil, asil konu sahibin esi bir psikopat istisna. Gercekten esim, babam ve tanidigim erkekler adina ciddi sekilde alindim.

Bu yorumu bi hemcinsim yaziyor diye üzüldüm. Erkekler ve kadinlar üzerine bakis acina cok üzüldum. Kadinlar bile kendini sadece bir hizmetci cinsel obje olarak görüyorsa, bu ülkede artik kadin haklari denilenin sey tamamen yok olur.

ben ilk yazılan şeyi okudum sadece diğerlerini okumaya fırsatım olmadı. okusaydım öyle yazmazdım:KK54: tabiki bi bayanı hizmetçi vede cinsel obje olarak ben görmüyorum. sorunun sadece kayınvalide kıskançlığı olarak algıladım arkadaşım.

Düsünün bunların hepsinde kıskanclık var sanırım. Corba yaparımkayınva kzımd ha güzel yapıyor der.
Zaten kızkardesımı kıskanıyorsun dedigi anda bırdaha asla aılesıyle ılgılı yorum yapmadım. Yanyana uyurken bıle ablasıyla yazısıyor, ben dizimi izlemek ıstedıgımde mac acıyor. Böyle durumlardada ben kalkıp dırek odama gıdıyorum artık. Sıkıldım cünkü bırcok seyden. Eşine yakın davran demissiniz, o kadar olaylar oldu ki artık ne sevinçle evin kapısından hosgeldın dıyebılıyorum ne yemek yaparken sevgıyle yapıyorum nede içimde mutluluk. Surat asma diyip duruyor. yolda yürürken eleleysek birini mi gördü anında elimi bırakır. Dar pantolon giyindigimde birdaha giyme hic yakısmıyor bacakların kısa gibi seylerı cok söyledi daha neler neler. Cok asagıladı benı. Baskalarıyla sohbet ettıklerınde üstüne basa basa bana bakarak ablasından bahsedıyor ve gülüyor. Baska kadınlar bahsedıyor mini eteklıydı su bu. Birkeresınde mini etek gıymıstım ablasıyla konusmuslar. Hıc yakısmamıs su bu. Ama ablasına ona göre mını yakısıyormus.

eşimle kac kere konusmaya calıstım bak benı sevmıyormusun falan dıye, o kadar sey yapıyorum ama nıye boyle davranıyorsun aldıgım cevap su oldu hep yaptıklarını basıma mı kalkıyorsun. Alakası yok desemde sıkılıyorum artık bu konusmalarından dedı. Bende artık konusamıyorum dınlemıyor.

ne yap biliyormusun bu sana yaşadıklarını yaz bir yere mutlaka .sonra kavgalrda biz sana ne yaptıkki derler .gerçi bir kısmını yazmışsın buraya ama pasif olma buraya yazdıgın gibi kv yüzünede söyle .YAK GEMİLERİ...

X