• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilirim

merhaba, uzun zamandır ashlee'nin bu saç rengini istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım:(
şu andaki saçım karamelimsi , hafif de kızıllık var ek olarak
istediğim rengi eklemeye çalaşacağım umarım olur...
şimdiden çok teşekkürler

Eklentiler

• $ashlee-simpson-red-hair-feb-2008.jpg
    $ashlee-simpson-red-hair-feb-2008.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 92
merhaba benim saçım karamel
ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg

bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsin.Başına h koyun:)

ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz
8.3 koyu sarı dore boyasam nasıl olur

Merhabalar yelde..

Benim şu anki sorunum, saçlarım sarı,bakır.. Yani arka fon bakır-turuncu arası, üstüne platine yakın sarı röfleler var :( Malesef bir kuaför mağduruda benim..

Saçımdaki o turuncu-bakırı nasıl kapatabilirim? Tabi onları kapatırken röflelere ne olur?

Umarım sen yardımcı olabilirsin çünkü isyanlardayım artık :(

merhaba yeldacım açık kumrala dönmek için saç koyuysa en açık sarıya boyayın demişsin.turunculuk olmazmı peki? benim koyu kestane doğal saçım üstüne açık küllü kumral boyattım fındık kabuğu gibi oldu. direk sarıyamı boyamalıydım yine turunculuk olurmu napmalıyım?şimdiden çok sağola.s.

Son düzenleme:
mrb yeldacım bana da yardımcı olabilirsen sevinirim saçlarım şu an akmış bakır kor kızılı saçımı kahve bakıra boyamak istiyorum ama piyasada bildiğim kadarıyla kahwe bakır yok ...hangi karışımları yaparsam tutturabilirm acaba palette altın kahvenin içine yarım tüp tarçın bakır katsam olurmu...
2898.jpg
saçımın şuanki rengi

merhaba, uzun zamandır ashlee'nin bu saç rengini istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım:(
şu andaki saçım karamelimsi , hafif de kızıllık var ek olarak
istediğim rengi eklemeye çalaşacağım umarım olur...
şimdiden çok teşekkürler

koyu bakır tonlardan saçına boyayabilirsin cnım hemn hemn aynı tonları yakalarsın.

merhaba benim saçım karamel
ttp://img696.imageshack.us/img696/508/img1957b.jpg

bal köpüğü sarı düşünüyorum ama evde boyamam lazım kuaföre gidemiyorum napsam?hangi boyayı önerirsin.Başına h koyun:)

ttp://img696.imageshack.us/img696/3082/xxxaf.jpg istediğim renk bu tarz
8.3 koyu sarı dore boyasam nasıl olur

sana boya öneremem cnım çünkü saçın aöılması gerek çevirebilmen için

Merhabalar yelde..

Benim şu anki sorunum, saçlarım sarı,bakır.. Yani arka fon bakır-turuncu arası, üstüne platine yakın sarı röfleler var :( Malesef bir kuaför mağduruda benim..

Saçımdaki o turuncu-bakırı nasıl kapatabilirim? Tabi onları kapatırken röflelere ne olur?

Umarım sen yardımcı olabilirsin çünkü isyanlardayım artık :(

küllü sarı bi renk alıp kapatabilirsin röflelerin brz rengi değişir fakat kötü olmaz ve yıkadıkça açılır

merhaba yeldacım açık kumrala dönmek için saç koyuysa en açık sarıya boyayın demişsin.turunculuk olmazmı peki? benim koyu kestane doğal saçım üstüne açık küllü kumral boyattım fındık kabuğu gibi oldu. direk sarıyamı boyamalıydım yine turunculuk olurmu napmalıyım?şimdiden çok sağola.s.

evet saçlarınız siyaha yakın koyuysa bıyayabilirsiniz turunculuk olmaz tekrar açık küllü sarı boyamanı öneririm

mrb yeldacım bana da yardımcı olabilirsen sevinirim saçlarım şu an akmış bakır kor kızılı saçımı kahve bakıra boyamak istiyorum ama piyasada bildiğim kadarıyla kahwe bakır yok ...hangi karışımları yaparsam tutturabilirm acaba palette altın kahvenin içine yarım tüp tarçın bakır katsam olurmu...
2898.jpg
saçımın şuanki rengi

hayır olmaz çünkü boyaları karıştırdığınız saçınızda ne renk olacağını tahmin edemezsiniz farklı bi tonda çıkabilir yanlış hatırlamıyosam palettede kahve bakır olması lazım

canım benim durumum baya karşık
saçlarımı kızıl gibi boyadım pişman oldummm kahveye boyadım koyu şuan baya arada bazı yerler kızıl gibi tam bir fiyasko bayada koyuldu
ama ben şimdi kumral kahve tonları dogal kahve koyu kumral gibi istiyorumm
nasıl tutturabilirim bu tonları acaba boya alıp napmam gerek direk acıcıyla önce açmak isyemiyorumm
napabilirim =((

mrh. benim saçık doğal kahveydi, 1 ay önce lorealin çikolata karameline boyadım, azıcık açıldı rengi, karamel olmadı yani. karamel yapmak istiyorum, fakat kuaföre gitmek istemiyorum açıcıda kullanmak istemiyorum. saçlarım zayıf çünkü yıpranır diye korkuyoruyorum. hangi renkleri karıştırırsam olur, evde kendim yapmak istiyorum. birde marka önerin varmı, pek anlamıyorum bu işlerden de :kedi:

kendi saç rengin ne cnım bu saçta kahve tonların uzerine sarı balyajlar var.
canım dipler 3-4 cm kendi saçım koyu kestane tonlarında, diğer yerleri 6 ay önce palette altın karamele boyamıştım iyice aktı, açık karamel gibi bişiy oldu..beyonce un saçı küllü kumral değil mi? sence hangi boyalarla elde edebilirim bu tonu ? önlerde balyaj ya da röfle var o belli de..zemin rengi güzel..olmazsa boyadıktan sonra çok hafif röfle setleri ile gölge atarım..
beyonce2_xlarger.jpg

bu da güzelmiş aynı renk mi acaba?

Son düzenleme:
yeldacım bana da yardım edebilir misin:( ben saçlarımı kuaförde boyattım bir ay olcak nerdeyse ben koyu karamel istemiştim,çok açık bi karamel oldu:( yıkadıkça oturur rengi dedi şimdi aktı daha koyu oldu ama çok parlıyo kafamda turuncu gibi bir renk oluştu ben mat dursun istiyorum sence 7.1 küllü kumral ile boyamalı mıyım,nasıl bi sonuç alırım,saçımdaki bu turunculuk gider mi:( yeşillenme olabilirr diyorlar bir fikir verebilir misin? şimdiden çok teşekkür ederim..

canım benim durumum baya karşık
saçlarımı kızıl gibi boyadım pişman oldummm kahveye boyadım koyu şuan baya arada bazı yerler kızıl gibi tam bir fiyasko bayada koyuldu
ama ben şimdi kumral kahve tonları dogal kahve koyu kumral gibi istiyorumm
nasıl tutturabilirim bu tonları acaba boya alıp napmam gerek direk acıcıyla önce açmak isyemiyorumm
napabilirim =(([/QUO

anladım cnım aötırmak istemiyosan saçını koyu kumral boya alıp 1 hafta arayla iki kez boyayabilirsin bu saçının rengini brz daha düzeltir

mrh. benim saçık doğal kahveydi, 1 ay önce lorealin çikolata karameline boyadım, azıcık açıldı rengi, karamel olmadı yani. karamel yapmak istiyorum, fakat kuaföre gitmek istemiyorum açıcıda kullanmak istemiyorum. saçlarım zayıf çünkü yıpranır diye korkuyoruyorum. hangi renkleri karıştırırsam olur, evde kendim yapmak istiyorum. birde marka önerin varmı, pek anlamıyorum bu işlerden de :kedi:

normalde karemale dönmek için saçının rengini açtırman gerek ama istemiyormuşun o yüzden 1 ay önce kullandığın boyanın 1 ton açık rengiyle brz aralıklı 2 kez boya zamnla boyadıkça renk oturacaktır.

Back