Ilkokul mezunu bir kadin orta okulu disaridan bitirmesi icin kaydini yaptirdim. Tecrubem var dedi 2 cocuk buyutmus. Bebek bakicisi olmak istiyorum deyince acaba dedim ama gercekten vazgectim. Egitim cok onemliProfesyonel yardımcı almazsaniz böyle olur
Babanneye emanet eder gibi gevşek ilerler böyle
bebek çocuk bakımı profesyonel bir iştir. annem hariç bebek bakımı konusunda uzman olmayan kimseye bebeğimi emanet etmem. hele 13 yaşında erkek çocuğun kucağında kaydıraktan kaydırılmasını görsem beynimden vurulmuşa dönerdim. annem hiçbir zaman kardeşimi kucağıma vermedi büyüdü yine de bana onu asla emanet etmedi çünkü ben de çocuktum. ne yemeğini yedirdim ne de bezini değiştirdim.Ilkokul mezunu bir kadin orta okulu disaridan bitirmesi icin kaydini yaptirdim. Tecrubem var dedi 2 cocuk buyutmus. Bebek bakicisi olmak istiyorum deyince acaba dedim ama gercekten vazgectim. Egitim cok onemli
eee ne yaptınız konuştunuz mu kadınla?Esim gorevi geregi 4 haftadir yurtdisinda ailem bana uzak cocukla tek alisverise bile gidemiyorum. Bir operasyon gecirdim rahatsizim. Daha once bebek baktigini ise dondugum de bebeginize bakici olmak istiyorum. Ev isleri beni yoruyor bebek bakiciligi yapmak istiyorum. Yol parasi yok bebegi de seviyorum. Biraz bana da alissin diyen yardimcim. Ben yalnizca bir kez parka gonderdim tecrube etmek icin. Cocuklari faktoru kendisinin dikkatsiz davranmasi beni supheye dusurdu. Fikir almak istedim. Nerede tutarsizlik gordunuz ben anlamadim.
kreşlerde de çok şey oluyor. hem çok küçük çocuklar düzeninden olmuş oluyor.Çalışan anne/babanın çocuğuyum. Babaannem baktı bize. Herkes de bu imkan olmayabilir. Kardeşim kreşe verdi 6 aylıkken. Çünkü bakacak kimseleri yok, bakıcıya da güvenmiyorlar. Kreş de kamera var. En azından alanında eğitim almış kişiler. Söylemek istediğim çocuğu verdiği kişiyi iyi seçmesiydi.
belki kadın başka eve gitse çok iyi bakar ama nasıl ki akrabadan öğretmen olmaz bence tanıdıktan da bakıcı olmaz. ben mesela özel ders veriyordum üni zamanımda ama kendi kuzenime adam akıllı veremedim. geldi gitti ama. veya abimden babamdan araba öğrenemedim. bunun sebebi tanıdıklığın verdiği rahatlık ve ciddiyetsizlik.Ilkokul mezunu bir kadin orta okulu disaridan bitirmesi icin kaydini yaptirdim. Tecrubem var dedi 2 cocuk buyutmus. Bebek bakicisi olmak istiyorum deyince acaba dedim ama gercekten vazgectim. Egitim cok onemli
Allah oyle insanlarin belasini versin.. kolay bela okumam ama sanki bedava bakiyolar cocuklara uyusturuyolar cocuklari.. yeminle kanim donuyor bu haberlerekreşlerde de çok şey oluyor. hem çok küçük çocuklar düzeninden olmuş oluyor.
ehliyet aldığım yerdeki müdür daha önce kreşte çalışmış. hamile bir kursiyere kreşe verme diyordu. kendileri çocuklar rahat uyusun diye konyak veriyorlarmış çok az. kamera artı bakıcı daha iyi gibi geliyor bana. en azından çocuk kendi sıcak yuvasında olur. çok küçükler için diyorum tabi.
Anadolu köylüsü?Neresi boş tam olarak? Bunlar hayatın gerçeği,ortalık şerefsiz ve spaık dolu.Asla evladını baskasına emanet etmiceksin,dede anneanne farketmez. ayrıca sizde tam anadolu köylüsü kafası var,olayların üstünü örtüp başkasına anlatmayınca o olay yaşanmamış olmuyor
Iyyy, kusucam.Bence bu konuda uzman ve iyi eğitimli bi bakıcı bulmaya bakıp bu kadınla daha görüşmeyin.3 kurus ucuz olsun diye el alemin salak karısıyla uğrasılmaz inanın ki
Ben sizi sorgulamıyorum. İki laf var ikisini de söyleyen sizsiniz. Bazen diyorum çıkarsın diyip, iki eleştiri alınca kendi istedi falan diyip saçmalayamazsınız. Benim için dışarı çıkarmasında hiçbir sorun yok bakıcısı sonuçta tabii ki çıkarabilir. Kendi çocuğum da olsa güvendikten sonra izin veririm güvenmiyorsam baştan hata yapıp asla izin vermem ne olursa olsun. Kadını balkondan seslenip çağırıyorsunuz nasıl çağırdınız belli değil o an sinirle falan bir tepki vermiş olabilirsiniz kadında apar topar koşup gelmiştir belki bir şey oldu sanıp, yanında çocuklarla? Deseydiniz ki çocuğumu gezdirdi sonra eve geldi yanında çocukları da vardı o zaman denirdi yani neden çocuklarını getiriyor eve gelirken diye. Çocuklarına vermesi konusunu tabii ki okudum ve ilk yorumumda bahsettim bu konudan. Buyurun siz tekrar okuyun.Gorevi konusunda ne kadar sorgulaniyorum. Haftanin 5 gunu 9 5 bucuk calisiyor. Bana yardimci oluyor. Parka gotur ilkkez dedim daha once sadece bebegin araba benzeri kontrollu bisikletiyle gezdirmeye de yardim etmisti. Hepsi bu. Isim oldugunda benimle gelir bebekle ilgilenir alisveris yaparken yine oyle. Yani bir bakici gibi cocugun oz bakimini yapmadi evde bebekle tek basina kalmadi ama ben bebekle disari cikarken de yardim eder bana gorev taniminda bu var. bebege bakmak istedigi icin bakicisi olmak istedigi icin ilkkez bensiz parka goturdu. Parka goturmesine izin vermemin bir sebebi de rahatsiz olmam. Daha ne kadar bu konu da sorgulanicam bilmiyorum ama ise baslarken araba da bebekle ilgilenmek benimle disari ciktiginda bebege yardimci olmak vardi.
Cocuklarina vermesi cocuklariyla izinsiz eve cikmasi kisimlarini okumadiniz mi? Buyrun bunlari da yorumlayin.
çekinmeden anlatmıştı bir de. haberlere yansıyan vakalar da görmüştüm. aynı şey bakıcı için de geçerli ama kreş kalabalık nasılsa bir şey olmaz diye düşünmemek lazım onu demek istemiştim. bazen yardımcı kadınlar da çocukları tuvalete getirip götürürken şiddet uygulayabiliyor. arkadaşımın başına gelmişti. kreşler aşırı güvenli algısı da doğru değil. 6 aylık çocuğu kreşe verecek kadar kreşler güvenli değil esas demek istediğim buydu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Allah oyle insanlarin belasini versin.. kolay bela okumam ama sanki bedava bakiyolar cocuklara uyusturuyolar cocuklari.. yeminle kanim donuyor bu haberlere
Kendi salak çocuğu ne demek? Biz size salak bebeğiniz diyor muyuz? Yapmayın ya koca kadınsınız, doğru düzgün eleştirin.Gerektiğinde alabilir ama cocuğa kendi evladı gibi davrnaıp grrekmedikçe yakın temast bulunması doğru değil.Hele ki kendi salak cocuklarına emanet etmesinden belli bence.
Evim 13. Katta beni gorunce el salladi Bende yukari gel isareti yaptim. Bir tepki gormedi bundan emin olabilirsiniz. Bence size tutarsiz gelen kisim kadinin en basta ev yardimcisi iken bebege bakici olmak isterim dedikten sonra ilkkez bakici olsa parkta nasil davraniri denememdi. 3 aydir calisiyor ya ben goturdum ya da yanimizda durdu. Simdi ev islerinde bir sorun yokken isten cikarma geregi gormuyorum. Ama bebek bakimi konusunda dikkatsiz ve ailesi burda olmasi sebebyle sikinti yasayabilecegimi goruyorum. Karar vermeden once baska annelerin gorusunu merak ettim sordum. Belki daha uzun yazsam daha aydinlarici olurdu ama daha cok gorus alabilmek icin uzatmadim anlatimiBen sizi sorgulamıyorum. İki laf var ikisini de söyleyen sizsiniz. Bazen diyorum çıkarsın diyip, iki eleştiri alınca kendi istedi falan diyip saçmalayamazsınız. Benim için dışarı çıkarmasında hiçbir sorun yok bakıcısı sonuçta tabii ki çıkarabilir. Kendi çocuğum da olsa güvendikten sonra izin veririm güvenmiyorsam baştan hata yapıp asla izin vermem ne olursa olsun. Kadını balkondan seslenip çağırıyorsunuz nasıl çağırdınız belli değil o an sinirle falan bir tepki vermiş olabilirsiniz kadında apar topar koşup gelmiştir belki bir şey oldu sanıp, yanında çocuklarla? Deseydiniz ki çocuğumu gezdirdi sonra eve geldi yanında çocukları da vardı o zaman denirdi yani neden çocuklarını getiriyor eve gelirken diye. Çocuklarına vermesi konusunu tabii ki okudum ve ilk yorumumda bahsettim bu konudan. Buyurun siz tekrar okuyun.
Zaten güvenli bağlanma için anne evde yokken tek bir kişinin çocuğun bakımıyla ilgilenmesi öneriliyor. Çünkü bakıcı ve çocuk arasında duygusal bağ kurulması önemli. Okşayıp sevecek kucaklayacak bakıcı. Sokaktan geçen biri gibi olacaksa neden o kadını çağırayım ki… neyse yorumunu alıntıladığınız kişi bunları anlamaz zaten.Kendi salak çocuğu ne demek? Biz size salak bebeğiniz diyor muyuz? Yapmayın ya koca kadınsınız, doğru düzgün eleştirin.
Bakıcıya veriyorsanız kucağına alacağını, bezini değiştireceğini bilirsiniz. Gelmiş buraya ailesi hariç kimse dokunamaz diyorsunuz. Dokunamazsa oturun kendiniz bakin çocuğunuza. Bakıcı bebekle kaydı diye tacizci ilan ediliyor inanılmaz.
Okumuş olmasını kastetmiyorum aslındaIlkokul mezunu bir kadin orta okulu disaridan bitirmesi icin kaydini yaptirdim. Tecrubem var dedi 2 cocuk buyutmus. Bebek bakicisi olmak istiyorum deyince acaba dedim ama gercekten vazgectim. Egitim cok onemli
Kendi salak çocuğu ne demek? Biz size salak bebeğiniz diyor muyuz? Yapmayın ya koca kadınsınız, doğru düzgün eleştirin.
Bakıcıya veriyorsanız kucağına alacağını, bezini değiştireceğini bilirsiniz. Gelmiş buraya ailesi hariç kimse dokunamaz diyorsunuz. Dokunamazsa oturun kendiniz bakin çocuğunuza. Bakıcı bebekle kaydı diye tacizci ilan ediliyor inanılmaz.
Amin.. tabiikiçekinmeden anlatmıştı bir de. haberlere yansıyan vakalar da görmüştüm. aynı şey bakıcı için de geçerli ama kreş kalabalık nasılsa bir şey olmaz diye düşünmemek lazım onu demek istemiştim. bazen yardımcı kadınlar da çocukları tuvalete getirip götürürken şiddet uygulayabiliyor. arkadaşımın başına gelmişti. kreşler aşırı güvenli algısı da doğru değil. 6 aylık çocuğu kreşe verecek kadar kreşler güvenli değil esas demek istediğim buydu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Sana birşer söyleyeyim miNeresi boş tam olarak? Bunlar hayatın gerçeği,ortalık şerefsiz ve spaık dolu.Asla evladını baskasına emanet etmiceksin,dede anneanne farketmez. ayrıca sizde tam anadolu köylüsü kafası var,olayların üstünü örtüp başkasına anlatmayınca o olay yaşanmamış olmuyor
Kadın salak olduğu için çocukları da otomatik olarak salak oluyor sanırım.Yani gercekten cocuklar neden salak oldu simdi durup dururken? Ben de okuyunca cok rahatsiz hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?